Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tweety']Ja też czekam na podrapanie TĄ łapką. Na razie świetnie mu idzie tymi pozostałymi:diabloti: Tez opanował tę sztukę do perfekcji:evil_lol:
Pewnie Bacik nie może się doczekać, kiedy pójdą w ruch wszystkie łapki:diabloti:
A jak tam domek dla Nikusi? Ciągle cisza? Mojego Otiska też nikt nie chce...

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tweety napisał(a):
logistykę mam opanowaną już do perfekcji:evil_lol: Najpierw laser i przytulanki z doktorem, :evil_lol:

Hmmmmm kto się przytula z doktorem??

Bacik do roboty ćwicz Łapkę grzecznie.....
Jeszcze na tych 4 łapkach będziesz biegał.......

Posted

ja się nie przytulam, bo przez Bacika nie idzie się już dopchać chociaż wet przystojny;)
Króciutko, bo trafia mi kompa i pewnie zaraz się zresetuje.
Dzisiaj był taki cymbał, który nie umie robić zastrzyków, nie wie, które są bolesne i Bacik mało sie nie wściekł z bólu i ze strachu:angryy:. Skończyło się na tym, że się posiusiał:shake:
Jutro ostatnie zastrzyki, chyba, zależy od sobotniej kontroli, a laserów jeszcze z 5 przynajmniej

Posted

Natomiast Bacik jak dzisiaj zakopywał w kuwetce to wyglądało, że ta końcówka łapki jakaś taka usztywniona, nie taka bezwładna i jakby się bardziej uparł to by chyba zakopał:crazyeye:
No nic, idziemy się masować.

Posted

Tweety napisał(a):
ja się nie przytulam, bo przez Bacika nie idzie się już dopchać chociaż wet przystojny;)
Króciutko, bo trafia mi kompa i pewnie zaraz się zresetuje.
Dzisiaj był taki cymbał, który nie umie robić zastrzyków, nie wie, które są bolesne i Bacik mało sie nie wściekł z bólu i ze strachu:angryy:. Skończyło się na tym, że się posiusiał:shake:
Jutro ostatnie zastrzyki, chyba, zależy od sobotniej kontroli, a laserów jeszcze z 5 przynajmniej

Ryża broda ??

Doktor Rzucidło faktycznie przystojny:evil_lol:.
Ale doktor Paweł ładniejszy:evil_lol:.

Posted

Irysek, z pieniędzmi na razie jest ok, mam ich na 4 lasery naprzód a trwają jeszcze bazarki i cegiełkowe allegro.
Beatka, na wszystko co mówisz odpowiedź brzmi "tak" poza tym, że nie widziałam doktora Pawła więc tutaj tylko nie wiem;)

Posted

Tweety napisał(a):
Irysek, z pieniędzmi na razie jest ok, mam ich na 4 lasery naprzód a trwają jeszcze bazarki i cegiełkowe allegro.
Beatka, na wszystko co mówisz odpowiedź brzmi "tak" poza tym, że nie widziałam doktora Pawła więc tutaj tylko nie wiem;)

cyknę mu fotkę :evil_lol::evil_lol:....
Na pewno się ucieszy:mad::evil_lol:

Posted

no właśnie ćwiczę tę łapkę wg zaleceń Jamnikowych a ten bark mi się nie podoba. Jest on też laserowany więc pobudzany do pracy. Jadę jutro na kotnrolę więc będę mądrzejsza w tym temacie

Posted

tweety mozesz sprawdzic czy na koncie afn pojawily sie wplaty od ludwy za aniolka (15zl) i od agi mazury za bluze (30zl). powiedzialam zeby tam wplacily, a nie wiem jak to sprawdzic :)

Posted

irysek napisał(a):
tweety mozesz sprawdzic czy na koncie afn pojawily sie wplaty od ludwy za aniolka (15zl) i od agi mazury za bluze (30zl). powiedzialam zeby tam wplacily, a nie wiem jak to sprawdzic :)

od Agi jest już, od ludwy nie widziałam

Posted

witam tu Jamnik...
Kontreola postępów leczenia i rechabilitacji Szeridanka, wykazuje:
pojawienie się odruchu pazurkowego w chorej kończynie. Odróch o sile 2/3 ( na 3 próby 2 razy wyrsaźny) Problemem obecnie jewst przykurcz mięśni przedramienia w chorej kończynie... Przykurcz utrzymuje się mimo fototerapii. Zaleciłem zmianę techniki wykonywanmia tyego zabiegu
Leki odstawione
Wczoraj skończył pierwszą serję cocarboxylazy i vit B1 oraz 2 serję tzwe " pólsów" steerydu ( Solu- Medrol)
ogólnie stan kończyny wykazuje zdecydowaną poprawe od ostatniej kontroli...
Dziś mogę powiedzieć, że Sheridan ma realne szanse na chodzenie z użyciem wszystkich 4 łap

Posted

A ja poznałam kolegę Jamnika osobiście.....
Kolega Jamnik jest bardzooooo miły
I chyba Nas Ciocia Tweety więcej do domu nie wpuści....

Byłam z Bacikiem i TŻ Tweety na laserku.
Bacikowi się laserek bardzooooooo podoba...
Pan doktor Bacika bardzo pochwalił że taki grzeczny jest.
Laser został wykonany zgodnie z zaleceniem Jamnika.

Posted

Isabel napisał(a):
Sheridanku, zuch z ciebie!!!
A pierwszej mierze to zasługa kochanej cioteczki Tweety i wujaszka Jamnika!

Serdecznie gratuluję postępów WAM OBOJGU ;)

Posted

acha i jeszcze skontaktowała się dzisiaj zaniepokojona zniknięciem z SGGW pani, która sobie upatrzyła Bacika i nie wiedziała co się z nim stało. Odnalazła Agę_Mazury, tą drogą dotarła do mnie no i Bacik ... będzie miał dom, obojętnie z jakim skutkiem zakończymy leczenie:loveu: