Patsi Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Tweety']Ja też czekam na podrapanie TĄ łapką. Na razie świetnie mu idzie tymi pozostałymi:diabloti: Tez opanował tę sztukę do perfekcji:evil_lol: Pewnie Bacik nie może się doczekać, kiedy pójdą w ruch wszystkie łapki:diabloti: A jak tam domek dla Nikusi? Ciągle cisza? Mojego Otiska też nikt nie chce... Quote
BeataSabra Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Tweety napisał(a):logistykę mam opanowaną już do perfekcji:evil_lol: Najpierw laser i przytulanki z doktorem, :evil_lol: Hmmmmm kto się przytula z doktorem?? Bacik do roboty ćwicz Łapkę grzecznie..... Jeszcze na tych 4 łapkach będziesz biegał....... Quote
Tweety Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 ja się nie przytulam, bo przez Bacika nie idzie się już dopchać chociaż wet przystojny;) Króciutko, bo trafia mi kompa i pewnie zaraz się zresetuje. Dzisiaj był taki cymbał, który nie umie robić zastrzyków, nie wie, które są bolesne i Bacik mało sie nie wściekł z bólu i ze strachu:angryy:. Skończyło się na tym, że się posiusiał:shake: Jutro ostatnie zastrzyki, chyba, zależy od sobotniej kontroli, a laserów jeszcze z 5 przynajmniej Quote
Tweety Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Natomiast Bacik jak dzisiaj zakopywał w kuwetce to wyglądało, że ta końcówka łapki jakaś taka usztywniona, nie taka bezwładna i jakby się bardziej uparł to by chyba zakopał:crazyeye: No nic, idziemy się masować. Quote
zdrojka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 No to świetnie, jeśli zauważasz zmiany, to muszą być faktycznie widoczne, Ty najlepiej wiesz, bo jesteś na bieżąco :p Quote
irysek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 a jak sprawy finansowe? pierwsze kwoty z moich bazarkow zaczynaja lokwoac sie na koncie... Quote
BeataSabra Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Tweety napisał(a):ja się nie przytulam, bo przez Bacika nie idzie się już dopchać chociaż wet przystojny;) Króciutko, bo trafia mi kompa i pewnie zaraz się zresetuje. Dzisiaj był taki cymbał, który nie umie robić zastrzyków, nie wie, które są bolesne i Bacik mało sie nie wściekł z bólu i ze strachu:angryy:. Skończyło się na tym, że się posiusiał:shake: Jutro ostatnie zastrzyki, chyba, zależy od sobotniej kontroli, a laserów jeszcze z 5 przynajmniej Ryża broda ?? Doktor Rzucidło faktycznie przystojny:evil_lol:. Ale doktor Paweł ładniejszy:evil_lol:. Quote
Tweety Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Irysek, z pieniędzmi na razie jest ok, mam ich na 4 lasery naprzód a trwają jeszcze bazarki i cegiełkowe allegro. Beatka, na wszystko co mówisz odpowiedź brzmi "tak" poza tym, że nie widziałam doktora Pawła więc tutaj tylko nie wiem;) Quote
BeataSabra Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Tweety napisał(a):Irysek, z pieniędzmi na razie jest ok, mam ich na 4 lasery naprzód a trwają jeszcze bazarki i cegiełkowe allegro. Beatka, na wszystko co mówisz odpowiedź brzmi "tak" poza tym, że nie widziałam doktora Pawła więc tutaj tylko nie wiem;) cyknę mu fotkę :evil_lol::evil_lol:.... Na pewno się ucieszy:mad::evil_lol: Quote
Tweety Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 nie mogę sobie poradzić z mięśniami w barku Bacika. O ile na łapce zanik nie postępuje (tak na oko) to wydaje mi się, że w barku jest gorzej:shake: Quote
Isabel Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 A co kolega Jamnik mówił o tym barku, zalecił konkretne masaże? Quote
Tweety Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 no właśnie ćwiczę tę łapkę wg zaleceń Jamnikowych a ten bark mi się nie podoba. Jest on też laserowany więc pobudzany do pracy. Jadę jutro na kotnrolę więc będę mądrzejsza w tym temacie Quote
irysek Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 tweety mozesz sprawdzic czy na koncie afn pojawily sie wplaty od ludwy za aniolka (15zl) i od agi mazury za bluze (30zl). powiedzialam zeby tam wplacily, a nie wiem jak to sprawdzic :) Quote
Tweety Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 irysek napisał(a):tweety mozesz sprawdzic czy na koncie afn pojawily sie wplaty od ludwy za aniolka (15zl) i od agi mazury za bluze (30zl). powiedzialam zeby tam wplacily, a nie wiem jak to sprawdzic :) od Agi jest już, od ludwy nie widziałam Quote
Guest Jamnik Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 witam tu Jamnik... Kontreola postępów leczenia i rechabilitacji Szeridanka, wykazuje: pojawienie się odruchu pazurkowego w chorej kończynie. Odróch o sile 2/3 ( na 3 próby 2 razy wyrsaźny) Problemem obecnie jewst przykurcz mięśni przedramienia w chorej kończynie... Przykurcz utrzymuje się mimo fototerapii. Zaleciłem zmianę techniki wykonywanmia tyego zabiegu Leki odstawione Wczoraj skończył pierwszą serję cocarboxylazy i vit B1 oraz 2 serję tzwe " pólsów" steerydu ( Solu- Medrol) ogólnie stan kończyny wykazuje zdecydowaną poprawe od ostatniej kontroli... Dziś mogę powiedzieć, że Sheridan ma realne szanse na chodzenie z użyciem wszystkich 4 łap Quote
zdrojka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ostatnie zdanie jest dla mnie najbardziej z rozumiałe i najbardziej mi się podoba :p Quote
BeataSabra Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 A ja poznałam kolegę Jamnika osobiście..... Kolega Jamnik jest bardzooooo miły I chyba Nas Ciocia Tweety więcej do domu nie wpuści.... Byłam z Bacikiem i TŻ Tweety na laserku. Bacikowi się laserek bardzooooooo podoba... Pan doktor Bacika bardzo pochwalił że taki grzeczny jest. Laser został wykonany zgodnie z zaleceniem Jamnika. Quote
Isabel Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Sheridanku, zuch z ciebie!!! A pierwszej mierze to zasługa kochanej cioteczki Tweety i wujaszka Jamnika! Quote
Gem Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Isabel napisał(a):Sheridanku, zuch z ciebie!!! A pierwszej mierze to zasługa kochanej cioteczki Tweety i wujaszka Jamnika! Serdecznie gratuluję postępów WAM OBOJGU ;) Quote
Tweety Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 acha i jeszcze skontaktowała się dzisiaj zaniepokojona zniknięciem z SGGW pani, która sobie upatrzyła Bacika i nie wiedziała co się z nim stało. Odnalazła Agę_Mazury, tą drogą dotarła do mnie no i Bacik ... będzie miał dom, obojętnie z jakim skutkiem zakończymy leczenie:loveu: Quote
zdrojka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ahhh super, ale Pani dalej będzie leczyć?!? Quote
Recommended Posts