Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sheriś ostatnio zrobił się bardzo kochaniutki, ciągle chce się przytulać i miziać, jakby próbował mnie przekupić, żebym już dała mu spokój z tymi zastrzykami i zabiegami. To naprawdę tak wygląda :( Nie widzę u niego poprawy, jest tak, jak było wcześniej. Poza tym to przesłodki kotek (już nie kociak :D). Trzeba by pomyśleć o kastracji :)

Posted

Z łapką Sherisia bez zmian, czasem nią ruszy, ale to niestety wszystko, na co może sobie pozwolić :( Szkoda, że cały nasz trud poszedł na marne, ale cóż począć. Wszyscy staraliśmy się walczyć o niego ze wszystkich sił, ale nie wyszło :-( Teraz zabiegi się rozrzedzą (z pięciu do trzech razy w tygodniu). Nie wiem, jak inni, ale ja już nie mam nadziei na cudowne ozdrowienie :placz: Tak mi go szkoda, jest taki kochany.

Posted

Rozmawiałam wczoraj z p. Halinka, straciła nadzieję na polepszenie stanu Baciuszka....:-( Od dawna nie ma żadnej poprawy:shake:
Trzeba mu szukać troskliwego domu...

Posted

Wielka szkoda, tyle trudu i poświęcenia, i tyle cierpień dla Bacika:-(
Ten domek, który był kiedyś chętny, to rozumiem, że już chętny nie jest?

Posted

Isabel napisał(a):
Wielka szkoda, tyle trudu i poświęcenia, i tyle cierpień dla Bacika:-(
Ten domek, który był kiedyś chętny, to rozumiem, że już chętny nie jest?

dom ani razu nie zadzwonił aby zapytać się jak się miewa Baciuszek:mad: no to go tam nie oddam

Posted

Ines_Chorzów napisał(a):
No problem, po długim weekendzie go ciachniemy :)

czy on może zostać u Was do momentu wydania przeze mnie tych moich puchatych tymczasówek? czy mam już mu na gwałt szukać tymczasu?

Posted

Tweety napisał(a):
czy on może zostać u Was do momentu wydania przeze mnie tych moich puchatych tymczasówek? czy mam już mu na gwałt szukać tymczasu?

Jasne, że może zostać. Nie spieszy mu się, bo bardzo się z nami zżył :( Tak mi źle, że nie możemy go zatrzymać, bo jest taki kochany :-( Ostatnio wpadłam na pomysł, że może udałoby się znaleźć domek chcący dwa koty, to Sheriś mógłby pójść do adopcji np. ze Śliniakiem (lepiej znieśliby nowe warunki). Razem byłoby im raźniej - nie wiem co prawda jak ja to przeżyję, ale tak to jest z tymi tymczasami, w końcu muszą iść do swoich domków :-(

Posted

Ines_Chorzów napisał(a):
Jasne, że może zostać. Nie spieszy mu się, bo bardzo się z nami zżył :( Tak mi źle, że nie możemy go zatrzymać, bo jest taki kochany :-( Ostatnio wpadłam na pomysł, że może udałoby się znaleźć domek chcący dwa koty, to Sheriś mógłby pójść do adopcji np. ze Śliniakiem (lepiej znieśliby nowe warunki). Razem byłoby im raźniej - nie wiem co prawda jak ja to przeżyję, ale tak to jest z tymi tymczasami, w końcu muszą iść do swoich domków :-(

byłoby świetnie jakby razem gdzieś zamieszkały. Tak sie boję czy ktoś zajmie się Bacikiem tak jak trzeba, będzie masował mu tę łapkę i w ogóle uważał na niego:shake:

• 2 weeks later...
Posted

Ines_Chorzów napisał(a):
Sheriś dziś o 19.00 zostanie pozbawiony męskości :roll: Jako jedyny z kociej ferajny ma jeszcze klejnoty :)

no, to dopiero mnie będzie przeklinał;)

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

No z braku chasu napisałam tylko w wątku o Pani szukającej kalekiego kotka ...
TAK, Sheriś u nas zostaje, to małe wcielenie szatana i aniołka jednocześnie :D

P.S. Po podjęciu decyzji, że Sheriś zostaje, znaleźliśmy kotkę i mamy ją na tymczasie :roll: Zwariuję, za dużo tego wszystkiego, ale nie mieliśmy sumienia jej zostawić.