Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

za 2 godziny wyjeżdżamy do Katowic. I teraz prośba do wszystkich bacikowych fanów: trzymać co się da aby ta kuracja mu pomogła.
Młody chyba coś przeczuwa, bo ostatnią noc spędził ze mną, mrucząc wniebogłosy;) A buziakom i barankom nie było końca...Kurcze, jak ja go oddam komuś???? Facet mnie kocha nad życie (zresztą ze wzajemnością) a ja go tak porzucę??

Posted

Sheridanek już w Katowicach.
Trzymajcie kciuki żeby rehabilitacja, naświetlania, laser i magnetronik pomogły.

Sheridanek będzie potrzebował wsparcia finansowego.
Pani od rehabilitacji kazała zakupić dla Bacika lampę Sollux - trzeba go naświetlać również w domu.

Tweety była dzielna nie płakała.....
A Bacik na do widzenia ciocie Tweety obgryzł i podrapał

Posted

dzięki Beatko za relację i za towarzystwo w wyprawie :loveu:.
Ta mała glizda żyłę mi przegryzła z wściekłości:-(. Źle zniósł pierwsze masaże więc trwały nie za długo, został potraktowany laserem, magnetronickiem (czy jak to się tam nazywało) i solluxem. DT ma rewelacyjny będą mu towarzyszyły niebieski brytyjczyk, rudy syberyjczyk (chyba, bo nie zapytałam) i śliczny tymczasowicz buranio-przylepka. Opiekunowie tego zwierzyńca uroczy:loveu: także Bacik trafił rewelacyjnie. Godzina zabiegów 30 zł (normalnie 50) i musi być ich ok. 20 więc jeżeli ktoś jeszcze ma jakieś zbędne zaskórniaki albo coś na bazarek to bardzo proszę, bo nam może troszkę braknąć:shake:

Posted

Bacik nie najlepiej to wszystko znosi, nadal boi się kocurków Ines, nie podobają mu się zabiegi... Mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu i przywyknie i do nowego miejsca (Ines bardzo przypadła mu do gustu :wink: ) i do tych wszystkich zabiegów

Posted

dzisiejsze wieści sa bardziej optymistyczne: "Dziś Bacik nie był sobą Przespał zabiegi Było super, dopiero na końcu się zeźlił, jak mu Pani wyczyściła uszka i zakropliła oridermylem. Maznął ją w palec, aż się krew lała Teraz wyleguje się na kanapie (w jednym pokoju z moimi kotami ). Coraz lepiej to wszystko znosi."

Posted

Tweety napisał(a):
dzisiejsze wieści sa bardziej optymistyczne: "Dziś Bacik nie był sobą Przespał zabiegi Było super, dopiero na końcu się zeźlił, jak mu Pani wyczyściła uszka i zakropliła oridermylem. Maznął ją w palec, aż się krew lała Teraz wyleguje się na kanapie (w jednym pokoju z moimi kotami ). Coraz lepiej to wszystko znosi."

Uffffffff
Oby tak dalej.
A pazurki to by się przydało chłopakowi przyciąć.
Mafia właśnie demoluje mi pokój.

Posted

Bacikowi postępów w rehabilitacji, a ja uprzejmei donoszę, że się dogomaniacy rzucili na długopisy i wykupili wszytskie :)
Bedzie na laserka kawałek.

A kto mi poda stan mojej skarpety na afn? Green nie odpowiada...

Posted

fona napisał(a):
Bacikowi postępów w rehabilitacji, a ja uprzejmei donoszę, że się dogomaniacy rzucili na długopisy i wykupili wszytskie :)
Bedzie na laserka kawałek.

A kto mi poda stan mojej skarpety na afn? Green nie odpowiada...

za "rzucanie się" bardzo dziękuję:loveu:
a Ty nie masz wglądu do swojej skarpetki?

Posted

fona napisał(a):
juz mi green podala, a jak mam miec wglad, pisalyscie, ze trzeba pytac na pw

Green uaktywni Ci wgląd do Twojej skarpetki i możesz tam sobie zagladać do woli

Posted

super!
A Bacik dostał bucik ortopedyczny, który utrwala postępy w rehabilitacji. Poza tym Ines pisała, że próbuje te łapkę uaktywniać co raz częściej w zabawie:loveu:

Posted

Tweety napisał(a):
super!
A Bacik dostał bucik ortopedyczny, który utrwala postępy w rehabilitacji. Poza tym Ines pisała, że próbuje te łapkę uaktywniać co raz częściej w zabawie:loveu:

jak wyglada kot w bucie ortopedycznym? :hmmmm:

pzdr
GreenEvil

Posted

dzwoniłam dziś do Pani rehabilitantki. Ona, podobnie jak Ines, zauważa minimalną poprawę. Ten bucik też sporo pomaga, bo wymusza na Baciku wspieranie się na tej łapce. Kociuch jest po 9-tym zabiegu, przed nim co najmniej drugie tyle. Czasami buntuje się ale TŻ Ines jest stanowczy i nie odpuszcza Bacikowi zabiegów w domu. Bardzo mu dziękuje za to:loveu:

• 2 weeks later...