:: FiGa :: Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Pamiętamy... Wspominamy... Kochamy... Quote
Marta_Ares Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 moje maleństwo kochane.... pamiętam tylko te wspólne szczęśliwe chwile Quote
katik Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Wszystkiego dobrego w nowym roku, Bouli ['] Quote
Marta_Ares Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 On wróci Franciszek J. Klimek Zapłacz, kiedy odejdzie, jeśli Cię serce zaboli, że to jeszcze za wcześnie choć może i z Bożej woli. Zapłacz, bo dla płaczących Niebo bywa łaskawsze, lecz niech uwierzą wierzący, że on nie odszedł na zawsze. Zapłacz, kiedy odejdzie, uroń łzę jedną i drugą, i - przestań nim słońce wzejdzie, bo on nie odszedł na długo. Potem rozglądnij się w koło, ale nie w górę; patrz nisko i - może wystarczy zawołać, on może być już tu blisko... A jeśli ktoś mi zarzuci, że świat widzę w krzywym lusterku, to ja powtórzę: on wróci... Choć może w innym futerku i wrócił.... po 3 latach... Boulego uśpiliśmy 1 grudnia 2007r, 30 listopada 2010r pojawił się Maylo praktycznie nie wiadomo skąd, malutki, zziębnięty potrzebujący pomocy:-( na początku miał być do adopcji, rodzice twierdzili, ze jeden pies wystarczy:-( 2 adopcje nie udane... decyzja- MAYLO zostaje z nami:loveu: :loveu: był nam pisany od początku, dziękuje Bouli za tego wspaniałego przyjaciela, o Tobie pamiętam codziennie, myślami wracam do tego dnia, kiedy widzieliśmy się poraz ostatni, tak cie bolało wtedy:-( Quote
:: FiGa :: Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Boulasek wyslal opiekuna :) :loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 kolejny rok bez Ciebie..... :( Quote
Recommended Posts