Marta_Ares Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 znowu jest ten moment, wspomnienia. lzy :-( :-( tak bardzo cie kochalam, caly czas mam wrazenie ze nie zrobilam wszystkiego zebys jeszcze zyl, moze gdyby cie obejrzal inny wet, moze by pomogl, wyleczyl i nadal bylbys z nami moze... Quote
Marta_Ares Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 kolejne swieta bez ciebie.... :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Marta_Ares Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 dlaczego nie ma cie z nami:-( Bouli tak bardzo tesknie:-( :-( :-( :-( Staram sie ukrywac lzy, ale nie potrafie, za kazdym razem kiedy przechodze kolo twojego kojca, a raczej tego z niego zostalo, rozebrali go nie chca innego psa:-( a na miejsce kojca juz maja kupione roze:placz: :placz: :placz: Quote
agnieszkareuter Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Bardzo ci współczuje :glaszcze: nasi mali przyjaciele odchodza pozostawiając wielka pustke w serduszku zostaja nam tylko bolesne wspomnienia i zdjęcia które z czasem blakna. powoli zaciera sie ból po stracie ale tęsknota zawsze zostanie TRZYMAJ SIE CIEPŁO :buzi: P.S BOULI jest identyczny jak mój Aresik wypisz wymaluj. Quote
Marta_Ares Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 dziekuje, faktycznie Twoj Ares bardzo podobny:crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: wlasnie przegladam jego watek wspaniale, ze dalas mu dom, opieke, milosc. Bouli dzisiaj odwiezlismy Twoja bude do schroniska napewno przyda sie potrzebujacym psiakom:shake: Quote
Avaloth Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Bouli mamy nadzieję że jesteś szczęśliwy za TM [*] Quote
agnieszkareuter Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ten znicz zaświece dla Bouliego moze bedzie ci lzej wiedzac że nie tylko cierpisz i pamietasz nie znałam psiaka ale szkoda mi kazdego stworzenia i cierpie za kazdym razem Trzymaj sie :calus: Quote
Marta_Ares Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Bouli pamietam....:-( Nikt juz o Tobie nie mowi, nie wspomina, ja ciagle o Tobie pamietam, i duzo mysle, o tamtym tragicznym dniu. Nadal zadreczam sie ze za malo zrobiłam, dlaczego to do mnie nalezala ta straszna decyzja. Z jednej strony probowales walczyc, tak dlugo przeciez cierpiales, czekajac na weta. Ostatkami sil podnosiles głowe, walczyles.... Tak bardzo tesknie:-( Quote
Marta_Ares Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 BOULI Co tam u Ciebie? czy jestes szczesliwy? lepiej Ci niz tutaj na ziemi?? Dlaczego tak szybko uplyneły lata które byłes ze mną, nadal pamietam Cie bardzo dobrze, Twoje basowe szczekanie:-( Quote
Starlette Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Moja Kota nie żyje już 2 lata. I nie mija... Nadal, mimo wyprowadzki, łapię się na tym, że ją wołam, że odkąd mieszkają ze mną psy pilnuję czy jest bezpiecznie, że sprawdzam czy nie uciekła zamykająć drzwi... Przyjaciół się nie zapomina... Oni zawsze z nami są... Trzymaj się siepło!!! Kiedyś będziesz w stanie myślec o tym bez łez płynących po twarzy... Czas uleczy rany, zobaczysz... Bouli ['] Quote
:: FiGa :: Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Dzisiejszego dnia wspominamy tych, którzy odeszli... Zapalam świeczuszkę dla Bouliego [`] O nim też wszyscy pamiętamy :calus: Quote
Marta_Ares Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Sylwia dziekuje Ci slicznie, dziekuje w imieniu Boulego :-( Quote
Marta_Ares Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 to juz prawie rok jak go nie ma, a ten dzien ciagle wraca, 1.XII.2007r jak dotad dla mnie najgorszy dzien w zyciu, dzien w ktory musialam podjac ta decyzje, nigdy sobie tego nie wybacze:-( to zdjecia z 1 listopada, Boulasku pamietalam o Tobie Quote
Marta_Ares Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 to juz rok kiedy nie ma Cie z nami....:-( Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ale w pamięci ciągle jest... [`][`] Quote
:: FiGa :: Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Pamiętamy, patrzymy na fotki i cieszymy się, że byłeś kochany psiaku :loveu: Cioteczki mogły cieszyć oczy fotkami z Twoim przystojnym pyskiem :loveu: Dobrze Ci tam, prawda? Pewnie teraz z moim słońcem Hugiem jakąś smakowitą kość obgryzacie :loveu: Trzymajcie się :calus: Quote
Marta_Ares Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 tak bardzo chciałabym się jeszcze do Ciebie przytulic, ciągle słyszę Twój szczek... Bouli daj mi jakis znak, że jest Ci tam dobrze, prosze:-( Mój kochany wariacie, tęsknie za Tobą bardzo Quote
Marta_Ares Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 pamietam, pamietam:-( 1 grudnia mineły 2 lata, a teraz jeszcze w ostatnim czasu u psa Tzt sa podobne objawy:-( ma 14 lat tak jak ty Boulasku, nie zabieraj go nam jeszcze, nie zabieraj przyjaciela Mayce... Quote
:: FiGa :: Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Jeśli pies ma cierpieć to zabierz go jak najprędzej... to mniejsze zło :( :calus: Quote
:: FiGa :: Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 To juz prawie 3 lata... Nie wierze :shake: Quote
Recommended Posts