Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

znowu jest ten moment, wspomnienia. lzy :-( :-(
tak bardzo cie kochalam, caly czas mam wrazenie ze nie zrobilam wszystkiego zebys jeszcze zyl, moze gdyby cie obejrzal inny wet, moze by pomogl, wyleczyl i nadal bylbys z nami
moze...

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

dlaczego nie ma cie z nami:-( Bouli tak bardzo tesknie:-( :-( :-( :-(

Staram sie ukrywac lzy, ale nie potrafie, za kazdym razem kiedy przechodze kolo twojego kojca, a raczej tego z niego zostalo, rozebrali go nie chca innego psa:-( a na miejsce kojca juz maja kupione roze:placz: :placz: :placz:

Posted

Bardzo ci współczuje :glaszcze: nasi mali przyjaciele odchodza pozostawiając wielka pustke w serduszku zostaja nam tylko bolesne wspomnienia i zdjęcia które z czasem blakna. powoli zaciera sie ból po stracie ale tęsknota zawsze zostanie TRZYMAJ SIE CIEPŁO :buzi:

P.S BOULI jest identyczny jak mój Aresik wypisz wymaluj.

Posted

dziekuje, faktycznie Twoj Ares bardzo podobny:crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu:

wlasnie przegladam jego watek wspaniale, ze dalas mu dom, opieke, milosc.

Bouli dzisiaj odwiezlismy Twoja bude do schroniska napewno przyda sie potrzebujacym psiakom:shake:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Bouli pamietam....:-(
Nikt juz o Tobie nie mowi, nie wspomina, ja ciagle o Tobie pamietam, i duzo mysle, o tamtym tragicznym dniu. Nadal zadreczam sie ze za malo zrobiłam, dlaczego to do mnie nalezala ta straszna decyzja.

Z jednej strony probowales walczyc, tak dlugo przeciez cierpiales, czekajac na weta. Ostatkami sil podnosiles głowe, walczyles....

Tak bardzo tesknie:-(

• 2 months later...
Posted

BOULI
Co tam u Ciebie? czy jestes szczesliwy? lepiej Ci niz tutaj na ziemi??

Dlaczego tak szybko uplyneły lata które byłes ze mną, nadal pamietam Cie bardzo dobrze, Twoje basowe szczekanie:-(

Posted

Moja Kota nie żyje już 2 lata. I nie mija... Nadal, mimo wyprowadzki, łapię się na tym, że ją wołam, że odkąd mieszkają ze mną psy pilnuję czy jest bezpiecznie, że sprawdzam czy nie uciekła zamykająć drzwi...

Przyjaciół się nie zapomina... Oni zawsze z nami są...

Trzymaj się siepło!!! Kiedyś będziesz w stanie myślec o tym bez łez płynących po twarzy... Czas uleczy rany, zobaczysz...

Bouli [']

• 1 month later...
Posted

to juz prawie rok jak go nie ma, a ten dzien ciagle wraca, 1.XII.2007r jak dotad dla mnie najgorszy dzien w zyciu, dzien w ktory musialam podjac ta decyzje, nigdy sobie tego nie wybacze:-(

to zdjecia z 1 listopada, Boulasku pamietalam o Tobie

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Pamiętamy, patrzymy na fotki i cieszymy się, że byłeś kochany psiaku :loveu: Cioteczki mogły cieszyć oczy fotkami z Twoim przystojnym pyskiem :loveu:
Dobrze Ci tam, prawda? Pewnie teraz z moim słońcem Hugiem jakąś smakowitą kość obgryzacie :loveu:
Trzymajcie się :calus:

• 2 months later...
Posted

tak bardzo chciałabym się jeszcze do Ciebie przytulic, ciągle słyszę Twój szczek...

Bouli daj mi jakis znak, że jest Ci tam dobrze, prosze:-(

Mój kochany wariacie, tęsknie za Tobą bardzo

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

pamietam, pamietam:-(

1 grudnia mineły 2 lata, a teraz jeszcze w ostatnim czasu u psa Tzt sa podobne objawy:-(
ma 14 lat tak jak ty Boulasku, nie zabieraj go nam jeszcze, nie zabieraj przyjaciela Mayce...

• 10 months later...