Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BOULI 1993- 01.XII.2007

• Mialam przygotowany kaganiec nie byl potrzebny, nie byles w stanie ugryzc w takiej chwili, chociaz dzielnie walczyles do konca, nie moglismy wyciagnac go z budy bo sie zapieral i walczy:placz: :placz: wiec usnal tam gdzie chcial w swoim kacie z pyskiem wtulonym we mnie, dlugo popiskiwales, bolalo cie, napewno bardzo cierpiales, placze nic innego mi nie zostalo, Twoja smycz, kaganiec, zdjecia bede o Tobie pamietac, Dobranoc Anioleczku :-( :-( :-(

• Replies 91
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maruś, on juz nie cierpi, ciesz się kochana... razem ze mną, ja też się cieszę chociaż podobnie jak Ty cały dzień dziś płaczę... na gg napiszę Ci o co chodzi... kochana Ty moja trzymaj się, takie chwile najbardziej ludzi zbliżają, jestem z Tobą serduchem :*

Posted

Marta przeczytałam u Sarci w temacie. Weszłam od razu tutaj.
    Dobrze, że odszedł w miejscu do którego był przyzwyczajony. Był do końca przy Tobie.

Bouli [`]

Posted

Marta, trzymaj się. :glaszcze:
    Bouli biega teraz szczęśliwy po wiecznie zielonych łąkach.:lilangel:
    Kiedyś na pewno się spotkacie i wtedy Bouli podziękuje Ci za to, co dla niego zrobiłaś. A teraz już będzie Cię strzegł z psiego nieba.

Dla Bouliego

• Posted

Boulasku:-(

Dopoki mogles skakales i opierałes sie dwoma lapkami o balkon, tak nas witałeś, domagales sie smakołyków :(

ostatnia zima, juz wtedy mielismy momenty zwatpienia czy to aby nie czas,nie Ty chciales nadl zyc, probowales biegac, miales rowniez niezla sile do ciagniecia mnie na smyczy :(