Jump to content
Dogomania

o której kłada sie spac??  

653 members have voted

1. 1. o której kłada sie spac??

Recommended Posts

Posted

Mój piesio zasypia tak na dobre ok. 20.00 ale o 21.30 budzę go, żeby wyjść z nim na ostatni spacerek, bo w przeciwnym wypadku obudziłby mnie w nocy i piszczał, że chce się załatwić ;) Także bez mojego przeszkadzania ;) śpi od ok. 22.00 ;)

Posted

Hehe mój co prawda idzie spać ok. 22.00 ale o 6 robi mi już pobudkę, także ja też już nie pamiętam kiedy się ostatnio wyspałam :) No ale muszę przyznać, że odkąd mam psa to doba jest dłuższa :)

• 1 year later...
  • 4 weeks later...
Posted

Moja sunia podobnie jak u wielu z was idzie spać wtedy, gdy idzie spać pańcia, czyli bardzo późno (przeważnie nad ranem). 3-4 godzinki snu i spacerek, a później odsypia nockę, gdy pańcia jest w pracy :wink:

• 3 months later...
Posted

ja nie odpowiem na to pytanie poniewąż myśle że jest roszeczke bez sensu żaden pis nie zasypia zawsze o tej samej porze....... mój nigdy nie zasypia przed 23 a czasami zdaża mu siebawić do 2 a tu nie ma tskiej odpowiedzi..

• 5 months later...
  • 4 months later...
Posted

Współczuje tym co ich psy zasypiają o północy albo i później. Tu człowiek chce spać bo jesdt zmęczony albo jedzie w daleką podróż rano a tu piesek po całym mieszkaniu chodzi:lol:

• 7 months later...
  • 1 month later...
  • 3 years later...
  • 1 month later...
  • 6 months later...
  • 2 months later...
Posted

Mój chciałby zasnąć o 21, ale mu nie daję więc tak drzemie, oficjalnie idzie spać wtedy kiedy ja, ok 23. Nie może iść spać kiedy chce, bo musiałby spać na legowisku a nie na łóżku więc woli poczekać na łozko ;P