dorota1 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Dziś mamy piątą rocznicę. Już 5 lat Milusia jest z nami:lol: Quote
jotpeg Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 no, no, kiedy to zleciało? :laola::laola: 5 lat... niech następne będą zdrowe i szczęśliwe, i z długimi wakacjami w D-e. :tree1::tree1: Dobrych Świąt!!! :tree1::tree1: Quote
dorota1 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [quote name='jotpeg']no, no, kiedy to zleciało? :laola::laola: 5 lat... niech następne będą zdrowe i szczęśliwe, i z długimi wakacjami w D-e. :tree1::tree1: Dobrych Świąt!!! :tree1::tree1: Dziękujemy ślicznie:loveu: Te wakacje w D-e to dla nas zawsze najwspanialsza część roku. Wam także życzymy wesołych Świąt i oby Norcio w nowym roku już nie chorował na brzuszek:lol: Quote
dorota1 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Wszystkim odwiedzającym ten wątek życzymy zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia, wspaniałej rodzinnej atmosfery, a o północy udanej pogawędki ze swoimi pupilami.;) Dorota z Milą i Pusią Quote
jotpeg Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 dorota1 napisał(a):Dziękujemy ślicznie:loveu: Te wakacje w D-e to dla nas zawsze najwspanialsza część roku. właśnie, jak tylko zobaczyłam to cudowne miejsce, to wiedziałam. Podobnie my czekamy z utęsknieniem na nasze letnisko. Wiesz, jak kot się nudzi?! Quote
jotpeg Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Kochane Milu i Pusiu! Dobrego i zdrowego 2013 roku życzą Norek, Miciuś i służba :laola: Quote
dorota1 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 jotpeg napisał(a):Kochane Milu i Pusiu! Dobrego i zdrowego 2013 roku życzą Norek, Miciuś i służba :laola: Bardzo dziękujemy za życzenia.:lol: Wam wszystkim także życzymy szczęśliwego Nowego Roku:loveu: Quote
dorota1 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 :lol:Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych życzymy wszystkim dużo zdrowia, radości, smacznego święconego jajka i wreszcie wspaniałej wiosennej pogody.:lol: Trochę długo nie było nas na wątku, ale wszystko jest u nas w porzadku. Mila i Pusia zżyły się juz ze sobą. Milusia miała tydzień temu robiony remont uzębienia, bo zapach z pyszczka był nieciekawy i okazało się, że aż sześć zębów było do usunięcia plus dużo kamienia. Za to po zabiegu Mila odżyła zachowuje się jak szczeniak i razem z Pusią chcą roznieść dom. Chyba te zęby jej dokuczały. Narkozę zniosła świetnie. Zabieg był u tej samej pani doktor co sterylizacja Pusi. Nie mam na razie żadnych aktualny zdjęć, bo moje obie pannice nie cierpią się fotografować, a próbowałam zrobić im na śniegu jakieś fajne fotki i zawsze miałam ogon w kadrze. Może wiosną się uda?;) Quote
Jagienka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Super, że u Was chociaż w domu wiosna zawitała :loveu: Quote
jotpeg Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 jak miło Was znowu czytać! :p czekamy bardzo niecierpliwie na wiosnę i wyjazdy za miasto... a tymczasem: na Święta życzymy wiosny w sercu!!! Quote
dorota1 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Tak wyglądała wiosna 2-go kwietnia: Tylko takie zdjęcia komórką udało mi się zrobić moim łobuziarom;) Quote
jotpeg Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Ha, zimowe foty!! Czy Milusia juz zmienila futro? Fajna ta mała/nowa bardzo :loveu: Czekamy na wiosenne zdjęcia w słońcu! Quote
dorota1 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Zmiana futer w toku. Mam wszędzie w mieszkaniu białe i czarne kłaki;) Na długi weekend jedziemy do Dołegi, to myslę, że jakies aktualne zdjęcia będą. Quote
jotpeg Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 a my do Zakliczyna, juz nie moge sie doczekac!!! zyczmy sobie slonca! Quote
jotpeg Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 no i gdzie to słońce?? kolejny "długi" weekend spaprany, chociaż my akurat nigdzie nie wyjechaliśmy - niektórzy pracują. Quote
dorota1 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='jotpeg']no i gdzie to słońce?? kolejny "długi" weekend spaprany, chociaż my akurat nigdzie nie wyjechaliśmy - niektórzy pracują.[/QUOTE] My też zostaliśmy w domu. Mila dziś prawie całą noc chodziła i sapała z nerwów, bo lekko grzmiało. Nawet nie chcę myśleć, co by było, jakby była porządna burza. Pusia natomiast spała w łózku, jakby nigdy nic.;) Quote
dorota1 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Ale nas tu długo nie było:oops: Moje panienki dobrze się mają, niestety obie nie cierpią się fotografować, stąd u nas posucha ze zdjęciami. Wklejam jedno takie najbardziej aktualne: Quote
jotpeg Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Grunt, że wszystko dobrze :p miło Was zobaczyć! :multi: w domowych pieleszach :p właśnie gdzieś na innym wątku przeczytałam, że psy, które stały przy budzie / na polu, najbardziej nie lubią wychodzenia na niepogodę i to się w przypadku naszego Norcia sprawdza. Chyba u Was jest podobnie? Quote
dorota1 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 jotpeg napisał(a):Grunt, że wszystko dobrze :p miło Was zobaczyć! :multi: w domowych pieleszach :p właśnie gdzieś na innym wątku przeczytałam, że psy, które stały przy budzie / na polu, najbardziej nie lubią wychodzenia na niepogodę i to się w przypadku naszego Norcia sprawdza. Chyba u Was jest podobnie? Tak, dokładnie. Pusia bardziej niż Mila nie lubi pluchy. Chociaż Mila też za deszczem nie przepada.;) Quote
dorota1 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='Jagienka']Damy jak ta lala. Cudne dziewczyny![/QUOTE] Bardzo się cieszę, że się lubią. Jak są zadowolone np. po jedzeniu, albo jak wiedzą, że zaraz wyjdą na spacer, to tak razem dokazują, że można się zapatrzeć na ich zabawę:lol: Quote
dorota1 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='tamb']Dawno tu nie byłam. Ale miło.[/QUOTE] Cieszymy się z odwiedzin:lol: Postaram się o więcej zdjęć. Może już wkrótce na śniegu?;) Quote
dorota1 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, dużo spokoju, radości i ciepła rodzinnego od nas wszystkich dla wszystkich odwiedzających wątek Milusi, a teraz i Pusi.:lol::lol: Quote
Recommended Posts