Jump to content
Dogomania

Jeden pies martwy, drugi odebrany wariatce już w nowym domu..

Recommended Posts

Posted

karusiap napisał(a):
juz dwa lata??
jak ten czas leci!!!
Gratuluje i tak dalej:):):)

Ja też nie wiem, kiedy to przeleciało. A swoją drogą wydaje mi się, że Mila jest z nami od zawsze;)

Posted

hop! napisał(a):
Jak Mila znosi mroźne dni?

Mila była zapobiegliwa i zaopatrzyła się jeszcze jesienią w super futro, więc żaden mróz jej teraz niestraszny, a śnieg wprost uwielbia, szaleje na nim jak szczeniak.:lol:

Posted

dorota1 napisał(a):
Mila była zapobiegliwa i zaopatrzyła się jeszcze jesienią w super futro, więc żaden mróz jej teraz niestraszny, a śnieg wprost uwielbia, szaleje na nim jak szczeniak.:lol:

A łapy też jej nie marzną? :crazyeye:

Posted

hop! napisał(a):
A łapy też jej nie marzną? :crazyeye:

Pod koniec spaceru zdarza się, że musimy uwalniać łapki od zlodowaciałego śniegu, robimy to razem Mila pomaga mi zębami, ale to mnie najczęściej udaje się wydłubać te kulki lodu spomiędzy palców Mili. Ale jaka jest wtedy radość, jakie szusy i podskoki:loveu:

Posted

wieso napisał(a):
Mila piekna jestes, dwa latka w nowym domku, zycze dalej wszystkiego dobrego i najlepszego, we wtorek moja Kredka jest u nas rok,
Pozdrawiam Wiesia

Chciałam wejść na wątek Twojej Kredki, ale przez banerek się nie da. Podeślij może link do wątku;)

Posted

Oto Mila ze swoim gwiazdkowym prezentem, który znalazła pod choinką:

[img=http://img685.imageshack.us/img685/5919/sdc10786.th.jpg]" class="ipsImage" alt="">

Wczoraj mieliśmy gościa, który się trochę zasiedział. Mila też to zauważyła, siadła przed nim i zaczęła szczekać. Nie było mozliwości jej uspokoić. Przestała szczekać dopiero, gdy gość sobie poszedł:evil_lol:
No bo w końcu, ile można? Milunia chciała na maxa wykorzystać czas świąteczny w towarzystwie swoich państwa, a nie jeszcze nie wiadomo w czyim, a nuż by ten ktoś chciał ją jeszcze zabrać?;)
Wcale mnie nie martwi, że jest taka uzurpatorka, wręcz przeciwnie.:lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='dorota1']Oto Mila ze swoim gwiazdkowym prezentem, który znalazła pod choinką:

[img=http://img685.imageshack.us/img685/5919/sdc10786.th.jpg]" class="ipsImage" alt="">

Wczoraj mieliśmy gościa, który się trochę zasiedział. Mila też to zauważyła, siadła przed nim i zaczęła szczekać. Nie było mozliwości jej uspokoić. Przestała szczekać dopiero, gdy gość sobie poszedł:evil_lol:
No bo w końcu, ile można? Milunia chciała na maxa wykorzystać czas świąteczny w towarzystwie swoich państwa, a nie jeszcze nie wiadomo w czyim, a nuż by ten ktoś chciał ją jeszcze zabrać?;)
Wcale mnie nie martwi, że jest taka uzurpatorka, wręcz przeciwnie.:lol:

hi,hi,hi :lol: jak to zwierzaczki nasze mysli odgaduja, wspaniala jest :multi:.....moja starsza sunia przynosi buty gdy ktos dluzej siedzi niz powinien ...:-)
Pozdrowienia od nas

ps.nasza sygnaturka jest nie podlinkowana bo nie wiem jak sie to robi :shake:

Posted

wieso napisał(a):
Dzien dobry,
i co u Was slychac ?
Jaka macie pogode ?
U nas mroz i snieg....

U nas też dużo śniegu. Mila go uwielbia. Biega jak wariatka, ale rano lubi pospać. Najlepsza pora na pierwszy spacer to godz. 10.00 lub 11.00. Niestety jak mam na wczesniejszą godzinę do pracy, to wychodzimy już przed 8.00 i Mila taka cieplutka i zaspana zwleka się z łóżka;) Rano spacer jest krótki, dopiero później jedziemy na działkę, bo to jedyne miejsce, gdzie ona się niczego nie boi, a przy okazji dokarmiamy tam dzikie koty, tzn. dokarmiam ja, a Mila by je najchętniej pogoniła:evil_lol:
Pozdrawiamy:lol:

Posted

dzien dobry,
pada snieg a wlasciwie pruszy kaszka, jest -4 u nas....
Kredka szaleje na sniegu ale to wiek i duzo energi a Hundis wystawia lapki bardzo ostroznie robi co ma i do domku...
pozdrawiamy

• 2 weeks later...
Posted

Nowych zdjęć na razie nie mamy, ale biegamy sobie po śniegu, póki jeszcze jest:lol: A potem śpimy w domu brzuchem do góry, a jakie chrapanie przy tym odchodzi;)

Pozdrawiamy Kredkę i jej Pańcię.

Zdjęcia będą trochę później.

• 2 weeks later...
Posted

no nareszcie jakies nowinki z pieknym portrecikiem Miluni, cieszymy sie.....widac ze macie snieg....u nas pada dzisiaj deszcz i jest slizgawka na calego, jezeli bedzie tak opadac przez noc to bedzie duzo wody.....
Pozdrawiamy

Posted

no nareszcie jakies nowinki z pieknym portrecikiem Miluni, cieszymy sie.....widac ze macie snieg....u nas pada dzisiaj deszcz i jest slizgawka na calego, jezeli bedzie tak opadac przez noc to bedzie duzo wody.....
Pozdrawiamy

• 3 weeks later...
Posted

Mila wróciła właśnie z tygodniowego zimowego pobytu na wsi. Mało nie zagubiła się w śniegu;):

A tutaj z kolegą (to jedyny czarny wielki pies, którego akceptuje, na inne szczeka zażarcie):

I jeszcze jedno na śniegu: