Lemoniada Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Moje stwory (w liczbie trzech kotów, psa i czterech myszoskoczków) nie mają swojej galerii, niestety. Jakoś nie mam czasu na prowadzenie wątku:oops: Za to tu można podziwiać moje smoki: http://dragcave.net/user/Lemoniada :evil_lol: Można też klikać w jaja i te małe, dzięki temu urosną;) Quote
dorota1 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Wirtualne stwory zobaczyłam, ale jednak wolałabym podziwiać te prawdziwe;) Quote
Lemoniada Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Zrozumiałe, bo też nieskromnie mówiąc jest co podziwiać;) Ale to tak już jest na tym świecie, że każde jedno zwierzę jest skończonym cudem :) Szkoda, że niektórzy ludzie tego nie dostrzegają.. Quote
dorota1 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Mila radzi sobie różnie w upalne dni: A tutaj w domowych pieleszach: Quote
Jagienka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Mądra panienka :) A przytulak, pieleszowy, wywalony kołami do góry jest rozkoszny :loveu: Quote
Lemoniada Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Agnieszka Co. napisał(a):Mi sie podoba w paprociach ;)Mi też, taka leśna rusałeczka :) Quote
dorota1 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Milunia rusałka z paproci? Hm, ciekawe porównanie;) Quote
dorota1 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 hop! napisał(a):Czekam na wakacyjne fotki Mili... ;) Proszę bardzo :lol: Mila uwielbia spacery po polach i łąkach, ale ma zapędy psa myśliwskiego, zające i kuropatwy byłyby nielada atrakacją do gonienia za nimi, jest jednak bardzo posłuszna i wystarczy raz zawołać, aby zrezygnowała z polowań :lol: Quote
dorota1 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Pozdrawiamy wszystkich sympatyków Mili. Ciag dalszy zdjęć nastąpi po wakacjach;) Quote
hop! Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Nie spodziewałam się fot tak szybko. :lol: Mila śliczna i widać, że zadowolona z wakacji. :loveu: Quote
dorota1 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Mila już na dobre wróciła z wakacji, więc teraz pora na obiecane zdjęcia. Jeszcze, gdy byliśmy na wsi Mila miała do towarzystwa kota, który ku jej zdziwieniu przed nią nie tylko nie uciekał, ale nawet na nią prychał, a raz próbował się do niej łasić. Jak Mila zareagowała widać na zdjęciu poniżej: Ulubionym zajęciem Mili było bieganie za wiewiórkami, które niestety uciekały na drzewo, a Mila je mogła tylko obserwować: Potem byliśmy nad morzem, ale w tym roku Mila już tak odważnie nie pływała. Najchętniej wchodziła do wody, gdy była na smyczy. Ja zauważyłam jeszcze jedną różnicę w zachowaniu Mili. W ubiegłym roku, gdy jechaliśmy nad morze (ok. 9,5 godziny trwała podróż) i robiliśmy postoje Mila miała w oczach strach, że ją gdzieś po drodze zostawimy. Pilnowała nas wszystkich i była bardzo niespokojna, gdy ktoś z nas gdzieś jej zniknął z pola widzenia. W tym roku było już inaczej. Na postojach była zrelaksowana i nawet wybiegała się za patykiem, a później zmęczona spała w samochodzie. Nigdy się nie dowiem, przez co ten pies przeszedł, ale myślę, że doświadczyła okropnych rzeczy.:shake: Tamarko, bardzo Ci dziękuję za Milę, bo to dzięki Twojej odwadze i desperacji mamy teraz najwspanialszego przyjaciela na świecie:loveu: Quote
Lemoniada Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 dorota1 napisał(a):Jeszcze, gdy byliśmy na wsi Mila miała do towarzystwa kota, który ku jej zdziwieniu przed nią nie tylko nie uciekał, ale nawet na nią prychał, a raz próbował się do niej łasić. Jak Mila zareagowała widać na zdjęciu poniżej: Bo to mądry kot był i wiedział, że dobrych psów obawiać się nie należy;) A tak na poważnie - jeden z moich ogrodowych kocurów, Bury, ma właśnie taki charakter. Nikogo i niczego się nie boi, podejdzie do każdego, nie ucieka, jemu jest w zasadzie wszystko jedno co się z nim stanie, byle miał miseczkę pełną. Martwi mnie to mocno, bo przecież nie każdy pies czy człowiek musi mieć pokojowe zamiary. Nie wiem, jak go oduczyć tej ufności:shake: Quote
dorota1 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Lemoniada, ten kot na tym zdjęciu, on należy nie tyle do ufnych, co do takich bardziej zadziornych. Żaden pies mu nie podskoczy, bo wychował się z berneńczykiem, którego rozmiary budzą u niektórych respekt, a tego kota nauczyły jak radzić sobie z psami :eviltong: Nie mogłam się powstrzymać, by nie wkleić jeszcze jednego zdjęcia Mili. Mila po wakacjach w domu: Quote
Lemoniada Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 I bardzo dobrze, że się nie powstrzymywałaś:evil_lol: Śliczny wacik:loveu: Quote
hop! Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 http://images40.fotosik.pl/194/efb6d1440b7275d5med.jpg Jaka urocza i słodka... :loveu: Quote
dorota1 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Mila się przypomina po dłuższej przerwie (ale się porobilo na dogo, nie wiem, czy zdjęcia będą widoczne pod tymi linkami poniżej), a tak w ogóle, czy ktoś wie, po co komu były te zmiany, bo na mój gust to dogo cofnęło się w rozwoju o całą epokę, nie ma opcji, które były bardzo potrzebne i dostępne dla każdego. http://img179.imageshack.us/img179/5738/sdc10774a.jpg http://img337.imageshack.us/img337/4396/sdc10775o.jpg http://img179.imageshack.us/img179/3010/sdc10776.jpg Quote
Jagienka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Hihihi a co ona tam z takim zapałem obgryza gdy zabawka leży odłogiem?? :) Quote
Lemoniada Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Doroto, ależ cudo Ci się trafiło, Mila jest przepiękna :) Quote
dorota1 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Lemoniada napisał(a):Doroto, ależ cudo Ci się trafiło, Mila jest przepiękna :) Lemoniada, cieszę się, że Tobie też sie podoba:lol: Dla mnie jest najpiękniejsza na świecie:loveu: Jagienko, ona obgryza taką kość skórzaną, bo tą zabawkę co ją widać na zdjęciu, to juz musiałam zszywać, bo wychodziły jakieś kłaki ze środka, ale i tak Mila jeszcze się nią nie znudziła, co następuje zazwyczaj przy różnych zabawkach dość szybko:cool3: Quote
dorota1 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Dzis Milunia obchodzi drugą rocznicę pobytu u nas, z tej okazji zdjęcia z dzisiejszego ( daty na zdjęciach są pomylone) spaceru :lol: Quote
Jagienka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Dorota, gratuluję:BIG: I jeszcze wielu wspólnych lat życzę :loveu: Quote
dorota1 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Jagienka napisał(a):Dorota, gratuluję:BIG: I jeszcze wielu wspólnych lat życzę :loveu: Dziękujemy Jagienko za życzenia:loveu: Quote
Recommended Posts