Jump to content
Dogomania

Jeden pies martwy, drugi odebrany wariatce już w nowym domu..

Recommended Posts

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
Może powtórz swoją ofertę na watku "nietrzymania moczu po sterylizacji" - chyba, że juz to zrobiłaś bo ja tam dawno nie zaglądałam.
Serdecznie pozdrawiam rocznicowo i swiątecznie również od kuzyna Krakersa, z ktorym niestety nie jest dobrze :(

Dziękujemy za pozdrowienia. Biedny Krakersik :-(, właśnie czytałam ostatnią wiadomość na jego wątku. Wyglada na to, że wet sam nie bardzo wie, co mu jest. Trzymam za Was kciuki, żeby było lepiej. Na pewno będzie;)
A co do propalinu, to już udało mi się nim podzielić. Mili pomaga, odkąd go bierze, ani razu nie popuściła i jest bardzo szczęśliwa, bo zawsze, gdy wstawała mokra, to robiła wrażenie okropnie zdeprymowanej.

Posted

Dorotko ja byłabym bardzo chętna na ten propalin,własnie od dzisiaj podaje mojej Dianie i zanosi się pewnie na dłuższe stosowanie tak przynajmniej stwierdził wet,zakupiłam dzisiaj małe opakowanie 30ml zobaczyć czy wogóle zadziała,jak na razie jest ok,czyli od dopołudnia nie było siku a dostała dopiero jedną dawkę,pisz do mnie na priv albo na gg 7197234 bo nie dostaje wogóle powiadomień o odpowiedziach w temacie
pozdrawiam:loveu: o kurcze teraz dopiero doczytałam że juz nie aktualne

Posted

Izabelka123 napisał(a):
Dorotko ja byłabym bardzo chętna na ten propalin,własnie od dzisiaj podaje mojej Dianie i zanosi się pewnie na dłuższe stosowanie tak przynajmniej stwierdził wet,zakupiłam dzisiaj małe opakowanie 30ml zobaczyć czy wogóle zadziała,jak na razie jest ok,czyli od dopołudnia nie było siku a dostała dopiero jedną dawkę,pisz do mnie na priv albo na gg 7197234 bo nie dostaje wogóle powiadomień o odpowiedziach w temacie
pozdrawiam:loveu: o kurcze teraz dopiero doczytałam że juz nie aktualne

Izabelko, jak znów mi się zdarzy nie dostać opakowania 30 ml tylko to duże 100 ml, to będę o Tobie pamiętać.;)

• 2 weeks later...
Posted

Tak Mila dzisiaj hasała po śniegu

A tu ledwo wyhamowała przed aparatem:

Natomiast w Sylwestra było kiepsko. Pomimo hydroxyzyny od weta, Mila panikowała jak zwykle przy hukach i szukała różnych kryjówek. Od wanny poczynając (sama wskoczyła, zresztą, gdy ma być kąpana też sama wskakuje do wanny, bo nie może się doczekać kąpieli, która uwielbia)

a na szafce pod zlewozmywakiem kończąc (drapała łapką, żeby jej otworzyć i jak tylko zabrałam kosz na śmieci, który zwykle tam stoi, Mila się usadowiła na tym miejscu na dobre):

• 1 month later...
Posted

Lemoniada napisał(a):
Ona aportuje śnieżkę na tym drugim zdjęciu?:lol: Piękna suczka!

Tak, to prawda. Upomina się, żeby lepić snieżki i jej rzucać, a ona je łapie i przynosząc po drodze je zjada.:cool3: Boję się , by jej to nie zaszkodziło na gardło i usiłuję jej w tej konsumpcji przeszkadzać, ale nie zawsze zdążę.

• 2 weeks later...
Posted

Moje nalogowo jadly snieg...i wlasnie jedna sie rozchorowala,problemy brzuszno-zoladkowe.
Pani dr nam powiedziala,ze duzo psow 'lapie' wirusy wlasnie przez zarcie sniegu;/a ona w sumie tyle mogla 'zjesc' co sobie w kaganiec nabila...
ale chyba nic sie nie da poradzic na to jedzenie sniegu....

Posted

karusiap napisał(a):
Moje nalogowo jadly snieg...i wlasnie jedna sie rozchorowala,problemy brzuszno-zoladkowe.
Pani dr nam powiedziala,ze duzo psow 'lapie' wirusy wlasnie przez zarcie sniegu;/a ona w sumie tyle mogla 'zjesc' co sobie w kaganiec nabila...
ale chyba nic sie nie da poradzic na to jedzenie sniegu....

Już na szczęście śnieg stopniał. Będzie lepiej;)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Skoro są jeszcze osoby odwiedzajace Milę, kilka nowszych zdjęć.;) Mila nie lubi się fotografować i zawsze albo odwraca bokiem, albo ogonem do mnie, gdy trzymam aparat:cool3: dlatego zdjęcia nie są rewelacyjne. Ona nie umie i nie lubi tak pozować jak Nika od hop!

A to poniżej to troche starsze zdjęcie, ale mnie się podoba, bo Mila budzi na nim mojego syna. Stwierdziła, że juz jest na tyle późno, że powinien wstawać i wtarabaniła mu się na poduszkę

Posted

Zdjęcia bardzo ładne, a Mila urocza. Ona ma jednak mnóstwo cech wspólnych z Gabiszonem... On też nie lubi, gdy go fotografuję. A Jo? Zrobić jej zdjęcie, to dopiero sztuka. Lulu też niechętnie pozuje. Tylko Nika jest dobrą modelką. :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Lemoniada napisał(a):
Oj widać, widać:lol:
Ona mi przypomina szpica zmieszanego z papillonem.

Ja też się zastanawiam, jakie rasy się w niej pomieszały.:???: Kiedyś spotkałyśmy na spacerze szpica. Rodzaj sierści i pantalony na nogach miał identyczne jak Mila, natomiast jej umaszczenie - tricolor przypomina np. beagla.
Ale dla mnie Milusia jest jedyna w swoim rodzaju, czyli najwspanialsza:loveu:

Lemoniada, a gdzie mogę podziwiać Twoje stwory?