Jump to content
Dogomania

Jeden pies martwy, drugi odebrany wariatce już w nowym domu..

Recommended Posts

Posted

no, no, kiedy to zleciało?
:laola::laola:
5 lat... niech następne będą zdrowe i szczęśliwe, i z długimi wakacjami w D-e.
:tree1::tree1: Dobrych Świąt!!! :tree1::tree1:

Posted

[quote name='jotpeg']no, no, kiedy to zleciało?
:laola::laola:
5 lat... niech następne będą zdrowe i szczęśliwe, i z długimi wakacjami w D-e.
:tree1::tree1: Dobrych Świąt!!! :tree1::tree1:

Dziękujemy ślicznie:loveu: Te wakacje w D-e to dla nas zawsze najwspanialsza część roku. Wam także życzymy wesołych Świąt i oby Norcio w nowym roku już nie chorował na brzuszek:lol:

Posted

Wszystkim odwiedzającym ten wątek życzymy zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia, wspaniałej rodzinnej atmosfery, a o północy udanej pogawędki ze swoimi pupilami.;)
Dorota z Milą i Pusią

Posted

dorota1 napisał(a):
Dziękujemy ślicznie:loveu: Te wakacje w D-e to dla nas zawsze najwspanialsza część roku.

właśnie, jak tylko zobaczyłam to cudowne miejsce, to wiedziałam. Podobnie my czekamy z utęsknieniem na nasze letnisko. Wiesz, jak kot się nudzi?!

Posted

jotpeg napisał(a):
Kochane Milu i Pusiu!
Dobrego i zdrowego 2013 roku życzą
Norek, Miciuś i służba

:laola:

Bardzo dziękujemy za życzenia.:lol: Wam wszystkim także życzymy szczęśliwego Nowego Roku:loveu:

• 2 months later...
Posted

:lol:Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych życzymy wszystkim dużo zdrowia, radości, smacznego święconego jajka i wreszcie wspaniałej wiosennej pogody.:lol:

Trochę długo nie było nas na wątku, ale wszystko jest u nas w porzadku. Mila i Pusia zżyły się juz ze sobą. Milusia miała tydzień temu robiony remont uzębienia, bo zapach z pyszczka był nieciekawy i okazało się, że aż sześć zębów było do usunięcia plus dużo kamienia. Za to po zabiegu Mila odżyła zachowuje się jak szczeniak i razem z Pusią chcą roznieść dom. Chyba te zęby jej dokuczały. Narkozę zniosła świetnie. Zabieg był u tej samej pani doktor co sterylizacja Pusi.
Nie mam na razie żadnych aktualny zdjęć, bo moje obie pannice nie cierpią się fotografować, a próbowałam zrobić im na śniegu jakieś fajne fotki i zawsze miałam ogon w kadrze.
Może wiosną się uda?;)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='jotpeg']no i gdzie to słońce?? kolejny "długi" weekend spaprany, chociaż my akurat nigdzie nie wyjechaliśmy - niektórzy pracują.[/QUOTE]

My też zostaliśmy w domu. Mila dziś prawie całą noc chodziła i sapała z nerwów, bo lekko grzmiało. Nawet nie chcę myśleć, co by było, jakby była porządna burza. Pusia natomiast spała w łózku, jakby nigdy nic.;)

• 5 months later...
Posted

Ale nas tu długo nie było:oops: Moje panienki dobrze się mają, niestety obie nie cierpią się fotografować, stąd u nas posucha ze zdjęciami. Wklejam jedno takie najbardziej aktualne:

Posted

Grunt, że wszystko dobrze :p miło Was zobaczyć! :multi: w domowych pieleszach :p
właśnie gdzieś na innym wątku przeczytałam, że psy, które stały przy budzie / na polu, najbardziej nie lubią wychodzenia na niepogodę i to się w przypadku naszego Norcia sprawdza. Chyba u Was jest podobnie?

Posted

jotpeg napisał(a):
Grunt, że wszystko dobrze :p miło Was zobaczyć! :multi: w domowych pieleszach :p
właśnie gdzieś na innym wątku przeczytałam, że psy, które stały przy budzie / na polu, najbardziej nie lubią wychodzenia na niepogodę i to się w przypadku naszego Norcia sprawdza. Chyba u Was jest podobnie?

Tak, dokładnie. Pusia bardziej niż Mila nie lubi pluchy. Chociaż Mila też za deszczem nie przepada.;)

Posted

[quote name='Jagienka']Damy jak ta lala. Cudne dziewczyny![/QUOTE]

Bardzo się cieszę, że się lubią. Jak są zadowolone np. po jedzeniu, albo jak wiedzą, że zaraz wyjdą na spacer, to tak razem dokazują, że można się zapatrzeć na ich zabawę:lol:

• 3 weeks later...