Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

modliszka84 napisał(a):
Sally w górę...

Sally też będzie w "Moim psie", ale obawiam się że dopiero w nastepnym miesiącu :roll:

Moze wczesniej domek znajdzie?OBY!!!

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madzik77 napisał(a):
Kasiu a jak wasza tablica z ogloszneiami w szkole?
juz psiaki sie prezentuja?
jest jakis odzew?

psiaki będą się prezentować dopiero po świętach, to znaczy jutro już ogłoszenia będą zawieszane, nie wiem czy będzie jakiś odzew, ale może przynajmniej ktoś się dowie ( no oprócz mojej klasy oczywiście, o to już zadbałam:cool3:) że w Pabianicach mamy schronisko:roll: bo naprawdę mało osób wie, że wogóle jest... A, pierwszy będzie Kajtek, a potem Fiszka jeżeli nie znajdzie jeszcze domu...

Posted

Dzisiaj Sally wzięła ode mnie z ręki parówkę :multi:
Druga sunia wyszła na spacer, Sally była bardzo zaciekawiona, bała się ale najpierw zjadła parówkę połozoną obok niej na kocu, a potem brała kawałki ode mnie z ręki. Dała się też pogłaskać, tzn nie wycofywała się. A gdy wyszła z boksu, to zaciekawiona wstała ze swojego posłania i patrzyła...

Posted

bo właśnie tylko cierpliwością i spokojem można coś osiągnąć przy skrzywdzonym psie. Ona ufa Tobie - to Twój wielki sukces i sukces Sally zarazem, nawet nie wiemy ile wysiłku ją to kosztowało... najtrudniejsze jest właśnie zwalczanie swoich prywatnych demonów...
my mamy w schronie teraz taką w typie goldena - leży na betonie, nawet nie patrzy na nic, na nic nie reaguje, nie rusza się ze szmaty na której ją przywieziono...

Posted

Wlasnie znalazlam ten watek. Czy oprocz modliszki,ktos ja jeszcze odwiedza? Boje sie,zeby nie przyzwyczaila sie tylko do Agi,bo to tez moze byc pozniej problem...
Biedne suczydelko....

Posted

:-( mialam nadzieje, ze Sally bedzie Boze Narodzenie spedzala w domku swoim no ale jak widac nie do kazdego szczescie sie usmiecha:-(
Ale mam nadzieje, ciagle,ze jednak sie los odwroci i szczescie usmiechnie,czego Sally zycze z calego serca i marze o tym, a marzenia podobno sie zawsze spelniają!! :loveu:

Posted

Podnoszac Sally z rana i zyczac domku jeszcze na te swieta chcialam przypomniec pytanko

*zaba* napisał(a):
...Czy oprocz modliszki,ktos ja jeszcze odwiedza? Boje sie,zeby nie przyzwyczaila sie tylko do Agi,bo to tez moze byc pozniej problem....