modliszka84 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 kolejny bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9371422#post9371422 prawdopodobnie w czwartek bedzie transport Quote
modliszka84 Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Sally szuka domu nadal, nie zapominajmy o tym proszę A to zdjęcia z dzisiaj Quote
*zaba* Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dobrze,ze na betonie malenka nie lezy. A oczy to jeden wielki smutek i strach.... Widze,ze tylko jedna wplata z mojego bazarku jest narazie,hmmmm. Quote
modliszka84 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 trzymajcie wszyscy moooocno kciuki...jest szansa na domek, pani do wieczora ma podjąć ostateczną decyzje. Quote
*zaba* Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ja trzymam!!!!nie ciesze sie,ani sie nie o nic nie pytam,tylko TRZYMAM!!!!!! Quote
ada_1994 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Trzymam, trzymam i oby sie udało!!!:cool3: Quote
szasztin Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Trzymam Trzymam Kciuki I Obiecuje Tak Do Samego Wieczora!!! Niech Sally Idzie Do Kochanego Domku! Quote
modliszka84 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 tak jest, kciuki trzymac :thumbs: gdyby sie udało to obieramy kierunek : Kraków Quote
Madzik77 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 o BOSHE! ..................................az normalnie oddychać sie boje......................... powiedzialas je ze damy kase na operacje, sterylke i co tam bedzie trzeba by bylo odbrze??!! Quote
ARKA Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 modliszka84 napisał(a):trzymajcie wszyscy moooocno kciuki...jest szansa na domek, pani do wieczora ma podjąć ostateczną decyzje. :modla::modla::modla::thumbs::thumbs::thumbs: ps.Moja aukcja plakatu-zero odzewu-wstawimy ja teraz do dzialu motoryzacja, moze plakat sie sprzeda, jak poprzedni w tym wlasnie dziale..Myslalam, ze milosnicy zwierzat predzej kupią a tu nic:shake: Quote
modliszka84 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Madzik77 napisał(a):o BOSHE! ..................................az normalnie oddychać sie boje......................... powiedzialas je ze damy kase na operacje, sterylke i co tam bedzie trzeba by bylo odbrze??!! powiedziałam ;) Quote
kasia14 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 aż sie boje pytać skąd się chętni dowiedzieli o suni! ;) trzyam kicuki Quote
Madzik77 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 wieczor juz..................... cisza....... Quote
agata-air Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 trzymam kciuki:) jakby Pani chciała porozmawiać z kimś na temat opieki, życia itp. z psem bez łapki służę pomocą:) Quote
kasia14 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 modliszka84 napisał(a)::laola: TAK TAK TAK czyli Sally jedzie do Krakowa???!!!!:hmmmm:,:loveu:???? Quote
modliszka84 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 nooo, pani się zdecydowała :) więc tak: dom z ogrodem, dwie małe suczki, pani nie pracuje, niedaleko domu są tereny do biegania, suczki wychodzą codziennie na spacer poza ogród. Na wizyty przed czy po adopcyjne pani się zgadza, powiedziała, że nie ma sie czego wstydzic więc zaprasza. Pieski jedzą gotowane jedzenie. W domu są jeszcze dwa koty. Pani jest uświadomiona co do problemów, zakłada ze woli przyjąc najgorsze a potem miło sie rozczarować. Ma jakiegos znajomego weta, u którego leczy swoje suczki, on jest chirurgiem, chce suni tę łapke poprawic oraz przy okazji wysterylizowac. Tylko nie wiem czy można te dwa zabiegi połączyć razem. Chciałaby zdązyc przed kolejną cieczką. Transport musimy znaleźć, może byc jeszcze w tym tygodniu, ale pod koniec tzn np czwartek/piątek. Jest jeszcze problem taki, że pani wyjezdza na tydzien w sobotę, bierze ze sobą jedną suczkę. Druga zostaje w domu, a do domu przeprowadzają sie na ten czas jej rodzice aby zajmowac sie zwierzakami. Sally mogłaby trafić w tym tygodniu i juz oswajać się z nowym miejscem, ewentualnie dopiero po powrocie tej pani. Quote
kasia14 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 no to super:loveu: warunki wspaniałe, trzymam kciuki, żeby się wszystko udało!!!!!!:loveu: ps. A ile może kosztowac poprawna amputacja łapki Sally +sterylka? Quote
modliszka84 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 kasia14 napisał(a):no to super:loveu: warunki wspaniałe, trzymam kciuki, żeby się wszystko udało!!!!!!:loveu: ps. A ile może kosztowac poprawna amputacja łapki Sally +sterylka? nie mam pojęcia, sterylka pewnie co ok 200-250 zł ale jak się kształtują ceny krakowskie to nie wiem... raczej jest drożej niż u nas, dowiem sie zaraz. Generalnie to ja nie wiem czy ta pani będzie chciała od nas pieniądze, ale zaproponuje bo w końcu na to zbieraliśmy. Jeśli stwierdzi, że sama pokryje te koszty, to najwyżej pieniązki przeznaczymy na inną bidę. Można by też transport z nich pokryć, zastanawiam się czy nie jechać , bo mamy jeszcze sunię rottkę do przewiezienia do Krakowa, więc pojechałyby obie... Musze to przemyśleć i ewentualnie znaleźc kogos do pomocy Quote
ARKA Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 CUD jednak sie stał!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: W Krakowie mieszkaja jak wida sami cudowni ludzie, same 'beznadziejne' przypadki, ktore znam, znajduja domki w Krakowie!!!:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: A jednak szczesliwe imie,SALLY:loveu: Quote
modliszka84 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Kraków to magiczne miasto :loveu: Quote
szasztin Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Huuuuurrrrraaaaaaa! życzę Szczęścia!!!! Quote
*zaba* Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Sally zasluzyla na taki wspanialy domek. Niech ktos mi powie,ze cudow niema!!!!Aga,jak bedziesz rozmawiala z Pania,prosze podziekuj Jej raz jeszcze. Quote
Recommended Posts