ARKA Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 modliszka84 napisał(a):Sally w górę... Sally też będzie w "Moim psie", ale obawiam się że dopiero w nastepnym miesiącu :roll: Moze wczesniej domek znajdzie?OBY!!! Quote
Madzik77 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 SALLY - trzymaj sie robimy co w naszje mocy... Quote
_Tosia_ Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 do góry psinko, może tam ktoś Cie wypatrzy Quote
kasia14 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Madzik77 napisał(a):w jakim wieku jest Sally? jeżeli dobrze pamiętam to ok.1.5 może 2 latam młodziutka:shake: Quote
Madzik77 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Kasiu a jak wasza tablica z ogloszneiami w szkole? juz psiaki sie prezentuja? jest jakis odzew? Quote
kasia14 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Madzik77 napisał(a):Kasiu a jak wasza tablica z ogloszneiami w szkole? juz psiaki sie prezentuja? jest jakis odzew? psiaki będą się prezentować dopiero po świętach, to znaczy jutro już ogłoszenia będą zawieszane, nie wiem czy będzie jakiś odzew, ale może przynajmniej ktoś się dowie ( no oprócz mojej klasy oczywiście, o to już zadbałam:cool3:) że w Pabianicach mamy schronisko:roll: bo naprawdę mało osób wie, że wogóle jest... A, pierwszy będzie Kajtek, a potem Fiszka jeżeli nie znajdzie jeszcze domu... Quote
rita60 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Sunia skrzywdzona przez człowieka,czeka na tego własciwego człowieka:roll: Quote
ARKA Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 :shake::shake::shake:NIKT sie Sally nie interesuje...bosze...:placz: Quote
modliszka84 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Dzisiaj Sally wzięła ode mnie z ręki parówkę :multi: Druga sunia wyszła na spacer, Sally była bardzo zaciekawiona, bała się ale najpierw zjadła parówkę połozoną obok niej na kocu, a potem brała kawałki ode mnie z ręki. Dała się też pogłaskać, tzn nie wycofywała się. A gdy wyszła z boksu, to zaciekawiona wstała ze swojego posłania i patrzyła... Quote
Aga - Czakra Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 bo właśnie tylko cierpliwością i spokojem można coś osiągnąć przy skrzywdzonym psie. Ona ufa Tobie - to Twój wielki sukces i sukces Sally zarazem, nawet nie wiemy ile wysiłku ją to kosztowało... najtrudniejsze jest właśnie zwalczanie swoich prywatnych demonów... my mamy w schronie teraz taką w typie goldena - leży na betonie, nawet nie patrzy na nic, na nic nie reaguje, nie rusza się ze szmaty na której ją przywieziono... Quote
ada_1994 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Gratulacje modliszko!:cool3: Dobrze, że Sally powoli zaczyna ufać ludziom. Może dzięki temu szybciej znajdzie dom. Quote
rita60 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Tak trzymac sunia:multi:nie wszyscy ludzie sa potworami/chociaz jest ich za duzo:angryy:/. Quote
*zaba* Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Wlasnie znalazlam ten watek. Czy oprocz modliszki,ktos ja jeszcze odwiedza? Boje sie,zeby nie przyzwyczaila sie tylko do Agi,bo to tez moze byc pozniej problem... Biedne suczydelko.... Quote
rita60 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Sally pilnie potrzebuje domku i miłosci........ Quote
ARKA Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 :-( mialam nadzieje, ze Sally bedzie Boze Narodzenie spedzala w domku swoim no ale jak widac nie do kazdego szczescie sie usmiecha:-( Ale mam nadzieje, ciagle,ze jednak sie los odwroci i szczescie usmiechnie,czego Sally zycze z calego serca i marze o tym, a marzenia podobno sie zawsze spelniają!! :loveu: Quote
modliszka84 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 ja tez miałam taką nadzieje :-( Quote
*zaba* Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Podnoszac Sally z rana i zyczac domku jeszcze na te swieta chcialam przypomniec pytanko *zaba* napisał(a):...Czy oprocz modliszki,ktos ja jeszcze odwiedza? Boje sie,zeby nie przyzwyczaila sie tylko do Agi,bo to tez moze byc pozniej problem.... Quote
Recommended Posts