karusiap Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Rambo ma ostre zapalenie pluc,nawet nie ma szansy teraz go zabrac:( Quote
majqa Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 karusiap napisał(a):Rambo ma ostre zapalenie pluc,nawet nie ma szansy teraz go zabrac:( :placz: :placz: :placz:, pewno coś nowego się przyplątało albo jest to wynik niedoleczonych wcześniejszych zaziębień...:-( Quote
karusiap Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 nic nie wiem,ale bede pisac i prosic o inf Quote
karusiap Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 mam nadzieje,ze dostane informacje od pewnej osoby,a jesli nie to poprosze by sprawdzila to Foksia w niedziele....jak wyzdrowieje szybciutko to trzeba myslec o hotelu,bo nie ma na co czekac Quote
desdemona Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 W Schronie Ten Psiak Dlugo Nie Pociagnie:( To Sa Wrazliwe Psy I Bardzo Zle Znosza Pobyt W Takim Miejscu:( Quote
karusiap Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 niestety Foksi nie udalo sie nic dowiedziec,bo byly jakies problemy...ale czekam na maila z wiadomosciami Quote
karusiap Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 ja juz sie pogubilam... nie wiem czy Rambo/Bond jest jeszcze na izolatkach... Misiek ma podobno jechac do Niemiec...podobno juz moze wyjezdzac,ale nie jest przygotowany...Niemcy maja ze schronu inf,ze Rambo moze jechac... skoro takie sa inf to powinien byc zdrowy...powinien... Quote
karusiap Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 rozmawialam z bardzo mila Pania wet przez tel, Rambo jest juz zdrowy ale dalej na izolatkach bo bedzie dostawal antybiotyk do lutego lub marca i zeby sie znowu nie zaziebil to tam sie grzeje.Moze isc do domu,bo antybiotyk podaje sie w tabletkach. Rambus jest niemily dla Pani wet....nie lubi wszelkich zabiegow;/ Quote
majqa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Wieści wreszcie dobre...Hm...myślę, że Rambuś nie tyle nie lubi tej Pani wet ile poprostu już tego miejsca znieść nie może...:-( Quote
Recommended Posts