Jump to content
Dogomania

Kielce. 8 mies. bokser - chciano go utopić - już bezpieczny W NOWYM DOMU!!!!!

Recommended Posts

Posted

[SIZE="6"]Przed chwilą dostałam telefon - 8 mies. katowany bokser został odratowany przez przypadkową osobę przed utopieniem!!!! Mamy czas do niedzieli wieczorem - tylko tyle moze go ta osoba przetrzymać !!!!

LUDZIE POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

andzia69 napisał(a):
Przed chwilą dostałam telefon - 8 mies. katowany bokser został odratowany przez przypadkową osobę przed utopieniem!!!! Mamy czas do niedzieli wieczorem - tylko tyle moze go ta osoba przetrzymać !!!!

LUDZIE POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boze co sie dzieje , co z tymi ludzmi , co dzieje sie zpieskiem

Posted

GameBoy napisał(a):
ja naprawde juz nie wiem na jakim swiecie my zyjemy :shake:
cos wiadomo wiecej o boksiu?
jak do zwierzat?

nic nie wiem - musiałam mu na szybko coś znaleźć bo dosłownie 10 min. temu dostałam telefon...więc nic nie wiem...to jeszcze szczeniak:placz::placz::placz:

Posted

Jezooo... codziennie nowa załamka :placz: i kolejne bidy. Co się dzieje z tymi ludźmi. :angryy:
Trzeba mu szybko znaleźć DT. Mamy strasznie mało czasu. Napisałam do Bokserów w Potrzebie. Może cioteczki co pomogą.

Posted

ja wracam do domu i musze pzredyskutowac to z mama ale ja mam juz 3 psy w bloku wiec moze byc ciezko do tego to bosker zeby on byl choc maly jesli mama by sie zgodzila to pewnie na tydzien tak alarmowo:-(