Asiaczek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Kadziumia - może spróbuj dodzwonic się i wyjasnic... BTW - my juz mamy potwierdzenia! Pzdr. Quote
Agappe Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [SIZE="3"]BARDZO PROSZĘ O INFORMACJE CO DO KOLEJNOŚCI SĘDZIOWANYCH RAS PRZEZ PANIĄ GABRIELE RICHARD Quote
Asiaczek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Agappe - plan sedziowania podany jest na stronie i tam tez jest kolejność... Pzdr. Quote
Agappe Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 już własnie zobaczyłam.. :oops::oops::oops: Quote
Agasia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Asiaczku - hodowla "Psiaczek" hihi :D:D Quote
kingula Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ja tez nie dostalam jeszcze potwierdzenia, ale moj pies jest w katalogu wiec chyba nie powinno byc problemow. Pytanie do osob, ktore juz potwierdzenia dostaly, czy trzeba miec swiadectwo zdrowia, czy tylko ksiazeczke? Quote
Asiaczek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Agasia napisał(a):Asiaczku - hodowla "Psiaczek" hihi :D:DNo własnie...:diabloti: kingula napisał(a):Ja tez nie dostalam jeszcze potwierdzenia, ale moj pies jest w katalogu wiec chyba nie powinno byc problemow. Pytanie do osob, ktore juz potwierdzenia dostaly, czy trzeba miec swiadectwo zdrowia, czy tylko ksiazeczke? aktualna wsciekłość - TYLKO! Pzdr. Quote
kingula Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Asiaczek napisał(a):No własnie...:diabloti: aktualna wsciekłość - TYLKO! Pzdr. Dzieki Asiaczku :p Quote
Agnieszka K. Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 A ja mam troszke inne pytanie: czy beda jakies stoiska handlowe?? Jesli tak, to jakie?? Bo mam nie daleko, a potrzebuje kilku rzeczy i sie zastanawiam, czy sie wybrac?? No i oczywiscie obejrzec pieski :-) Quote
Asiaczek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Na poprzednich Klubówkach stoisk z artykułami dla psiaków było 1-2. Ale nie więcej... Tam po prostu nie ma miejsca, a wystawa - przypominam - jest na hali. Podejrzewam, że na tej kwietniowej stoisk będzie zdecydowanie więcej.:lol: Pzdr. Quote
Agnieszka K. Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Dzieki, poza tym - ta pogoda - wszystko pofrunełoby z wiatrem :( Quote
Asiaczek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Uffff, manatki spakowane i zaczynamy odliczać... spiąc... Dozobaczenia w NDM! Pzdr. Quote
filonek_bezogonek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 halo??? no i jakies wyniki ktos zna ?? Quote
pati1033 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ale cisza.... myslalam, ze o tej porze to juz sie czegos dowiemy...:hmmmm: Quote
buckshot Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Witam, czy ma ktoś może jakieś fotki z finałów?? Pozdr. Quote
filonek_bezogonek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 nie może byc :) zawiało wszystkich i nie dojechalo ? Quote
AlaNowak Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Agasia napisał(a):BIS - basenji BUMBALA BAHATI Loango Czyli brat mojego baska:D:D:D Gratulujemy! Quote
kingula Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Moj 12 letni samoyed-najlepszy weteran w rasie. Na BISach zmienili nam sedziego na moja "znielubiona" p. Larska :mad: Quote
Agasia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kingula - nie tylko na weteranach zmienili sedziego.. na p.Larska :cool1::mad: Quote
kingula Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Gdybysmy o tym wiedzieli wczesniej, nie czekalisbysmy i nie meczyli psa :angryy: ale oglosili to gdy wchodzilismy na ring :shake: Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Pani Larska byla na 2 konkurencjach hodowlanych - bez sensu. Lepiej by było, gdyby dali kogoś z zagranicy, specjalistę od V gr.... Mnie też się to nie podobało... pzdr. Quote
edie21 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 witam, już kolejny raz piszę z prośbą do wszystkich o to by ktoś udostępnił mi foto lub linki do nich. a konkretnie mam na myśli wystawy i brązowego szpica niemieckiego. pies jest mój i nazywa sie ARNY, ale sama nie mam możliwości pstryknąć fotki ani sobie ani jemu.w naszym przypadku to bardzo trudne. proszę o jakiekolwiek info tu lub na PW. dzieuję z góry, EDIE Quote
jolka11 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Niestety nie mam fotek szpica ale zapraszam do zobaczenia fotek z wystawy http://www.pieszczochy.eu/legionowo_club_08.htm pozdrawiam Quote
piotrjan Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 jolka11 napisał(a):... ale zapraszam do zobaczenia fotek z wystawy Piękne foteczki !!! Dzięki !!! Quote
Recommended Posts