Jump to content
Dogomania

Klubowa Wystawa Gr. V - 02/03/2008

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez nie dostalam jeszcze potwierdzenia, ale moj pies jest w katalogu wiec chyba nie powinno byc problemow. Pytanie do osob, ktore juz potwierdzenia dostaly, czy trzeba miec swiadectwo zdrowia, czy tylko ksiazeczke?

Posted

Agasia napisał(a):
Asiaczku - hodowla "Psiaczek" hihi :D:D
No własnie...:diabloti:

kingula napisał(a):
Ja tez nie dostalam jeszcze potwierdzenia, ale moj pies jest w katalogu wiec chyba nie powinno byc problemow. Pytanie do osob, ktore juz potwierdzenia dostaly, czy trzeba miec swiadectwo zdrowia, czy tylko ksiazeczke?

aktualna wsciekłość - TYLKO!
Pzdr.

Posted

A ja mam troszke inne pytanie: czy beda jakies stoiska handlowe?? Jesli tak, to jakie?? Bo mam nie daleko, a potrzebuje kilku rzeczy i sie zastanawiam, czy sie wybrac?? No i oczywiscie obejrzec pieski :-)

Posted

Na poprzednich Klubówkach stoisk z artykułami dla psiaków było 1-2. Ale nie więcej... Tam po prostu nie ma miejsca, a wystawa - przypominam - jest na hali.

Podejrzewam, że na tej kwietniowej stoisk będzie zdecydowanie więcej.:lol:
Pzdr.

Posted

Pani Larska byla na 2 konkurencjach hodowlanych - bez sensu. Lepiej by było, gdyby dali kogoś z zagranicy, specjalistę od V gr....

Mnie też się to nie podobało...
pzdr.

Posted

witam, już kolejny raz piszę z prośbą do wszystkich o to by ktoś udostępnił mi foto lub linki do nich. a konkretnie mam na myśli wystawy i brązowego szpica niemieckiego. pies jest mój i nazywa sie ARNY, ale sama nie mam możliwości pstryknąć fotki ani sobie ani jemu.w naszym przypadku to bardzo trudne. proszę o jakiekolwiek info tu lub na PW. dzieuję z góry, EDIE