Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem ile dokładnie taka szczepionka kosztuje ja tyle płaciłam dla mojego dorosłego psa szczeniaki wiem ze sie szczepi po 3 razy ale jak ona ma juz 3 miesiace to nie wiem jak to jest:shake:

Posted

z tego co pamiętam to szczeniaki szczepi się po urodzeniu potem chyba jeszcze 2 razy jak maja około 8 tygodni i potem sie czeka na ostatnie szczepienie chyba 3 tygdonie,tylko musi być ta kwarantanna poszczepienna:roll: jak sunia ma 3 miesiace to nie wiem jak to ma wyglądać no i odrobaczenie
betinka czy Ty masz jakiś kontakt z ta panią? moze powiesz jej ze zbieramy na szczepienia dla małej tylko zeby nie oddawała jej do schronu, dała je trochę czasu bo dla niej to może być koniec :-( jedna rzecz mi nie daje spokoju żeby na wiosne nie okazało się ze sunia ma znowu szczeniaki i ta pani nie ma co z nimi zrobić:shake:

Posted

madzia828 napisał(a):
z tego co pamiętam to szczeniaki szczepi się po urodzeniu potem chyba jeszcze 2 razy jak maja około 8 tygodni i potem sie czeka na ostatnie szczepienie chyba 3 tygdonie,tylko musi być ta kwarantanna poszczepienna:roll: jak sunia ma 3 miesiace to nie wiem jak to ma wyglądać no i odrobaczenie
betinka czy Ty masz jakiś kontakt z ta panią? moze powiesz jej ze zbieramy na szczepienia dla małej tylko zeby nie oddawała jej do schronu, dała je trochę czasu bo dla niej to może być koniec :-( jedna rzecz mi nie daje spokoju żeby na wiosne nie okazało się ze sunia ma znowu szczeniaki i ta pani nie ma co z nimi zrobić:shake:

Rozmawialm wczorej z ta Pania powiedziala ze narazie ja jeszcze trzyma, jesli chodzi o matke szczeniakow to jej wlasnie o tym powiedzialam zeby zaraz sie nie okazalo ze bedzie miala szczeniaki powiedzila ze juz do tego nie dopusci ze jak bedzie miala cieczke to kupi jej proszki u weta

Posted

betinka24 napisał(a):
...jak bedzie miala cieczke to kupi jej proszki u weta

Nie wiem o jakie proszki chodzi, ale np zastrzyk hormonalny trzeba zastosować odpowiednio wcześniej

Posted

madzia828 napisał(a):
betinka może napisz pw do mosii albo Met tylko ze u met jest płatny dt :roll:

Met ma juz dwa psiaki odemnie watpie zeby jeszcze chciala bo teraz ma ciagle klopoty z Kajtkiem ktory do niej pojechal!!!!