Mudik Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Czy moze mi ktoś podać wyniki w psach ogarach z tej wystawy??? Quote
asia_i_bora Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 psy młodzieży 1. ROKOSZ Ogarusy - Zw.Mł 2. LOKIS z Gończaków pośrednia 1. DRAGO z Lianówki - CWC, res.CACIB otwarta 1. HETMAN z Południowej Kniei - dosk BOLS z Wszystkich Skoków - dosk (poza konkurencją) użytkowa 1. HULTAJ z Południowej Kniei - dosk, CWC, CACIB, NDPwR 2. REMIZ Nadbużańskie Granie to jest kopia z forum gończych i ogarów i póki co nie ma dokładniejszych wyników... Quote
Mudik Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 No łaśnie to już widziałam a interesuje mnie pies ARES chyba otwrta lub pośrednia,występował też na MP na tej wystawie. Quote
asia_i_bora Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Nie było takiego psa zgłoszonego, to są wszystkie psy z katalogu. Quote
Mudik Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Dzięki to muszę się dowiedzieć który z nch to ARES(widać myliłam się myśląc,że to rodowodowe imię) widać w domu go zwą ARES a nazywa się inaczej. Quote
agag22 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 A czy ARES to przypadkiem nie jest gończy polski? Quote
Ania W Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 O ile się nie mylę na Hetmana wołają w domu Ares . Niczego nie dam sobie uciąć ale jestem w 80% pewna ;-) Quote
Recommended Posts