Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No z mojej strony cisza, nikt nie dzwoni z przełomu, ani w ogóle nikt nie dzwoni!!! :-(:-( Już sama nie wiem dlaczego nikt sie nie interesuje tym psiakiem ..... ile można czekac na cud.

Posted

Koreczek błaga o dom!!!

Co do DT wiem że to dobre rozwiązanie dla psa ale z drugiej strony ja raczej bym nie mogła. Na pewno bym się przyzwyczaiła i psiak również a potem rozstanie nie wchodziłoby w grę. :evil_lol:

Posted

[quote name='hanek']Świetne to allegro mu zrobiłaś, Ulaa! Bardzo ładnie reklamuje Koreczka:)[/quote]

Dziękuję :p
Mam nadzieję, że będzie skuteczne.

Posted

Widzę, że Asia nic nie napisała. moje modlitwy zostały wysłuchane i był dzisiaj tel o korka. Dzwonila kobieta, która koniecznie by go chciała, mieszka w bloku, ale własnie chce psa z którym bedzie mogła wychodzic na długie spacery.Nie ma dziecka w poblizu żadnego, i kota chyba tez nie. Podałam jej nr do Asi, i ma się z nia umawiac na wizyte zapoznawczą z Korkiem. Podejrzewam, że Asia jej będzie w stanie więcej powiedziec o Korku niż ja, i umówiłysmy się, ze przeprowadzi wywyiad z Tą kobietą. Więc czekamy.

No i mamy wspólne pytanie razem z Asią, jesli kobieta bedzie chciała go odrazu zabrać to może go zabrać i zostawić adres, i za kilka dni ja pojade z podpisze umowę adopcyjną jeśli wszystko będzie ok???? Czy robimy to w inny sposób?????

Posted

No jasne, cieszę się że się podoba :multi:

Trzymam kciuki za domek. Sprawdźcie dokładnie i wypytajcie, żeby Korek przypadkiem nie wrócił. Tfu tfu.
A skąd pani się zgłosiła?

Posted

[quote name='Lintie']Mogę skorzystać z tego tekstu żeby odnowić ogłoszenie Korka na Krakowskich Zwierzakach?[/quote]

Ja bez pytania Ulii skorzystałam z jej tekstu przy odnawianiu, Ulaa odpuść mi ;)

Posted

[quote name='hanek']Ja bez pytania Ulii skorzystałam z jej tekstu przy odnawianiu, Ulaa odpuść mi ;)[/quote]

Nie ma szans. Koło do łamania już czeka.
Ale ponieważ Cię lubię, możesz je zamienić na sprzątanie kup u mnie w ogródku po zimie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

Po zimie? Weźże Ty, na bierząco je sprzątaj! Codziennie rano wychodź na ogród z kubełkiem:p Jakbyś szła na grzyby, czy coś w tym stylu:evil_lol: