Ulaa Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Lintie jesteś kochana!!!!! I przynosisz szczeście psom, bo teraz o charta są telefony kilka razy dziennie! A zanim pojechał do Ciebie, nie było nic! OK, wstąpimy po karmę. Ale super :loveu: Ja również ponownie proszę o plakaty :mad: Quote
hanek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ja robię plakat Korkowi właśnie, bardzo się miło robi, nawet mnie to od snu odpędziło;) Ulaa, w jakim programie robisz plakaciki? Ja jeszcze tylko te zrywanki zrobię i prześlę Ci do akceptacji. I niech dobra passa Lintie trwa, oby Korek nie zabawił u niej długo! Quote
Lintie Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Ulaa']Lintie jesteś kochana!!!!! I przynosisz szczeście psom, bo teraz o charta są telefony kilka razy dziennie! A zanim pojechał do Ciebie, nie było nic! :megagrin: Cieszę się bardzo. Ludziom dzwoniącym w sprawie charta podawajcie ten namiar: http://www.adopcja-charty.prv.pl/ Może jeszcze jakaś bida znajdzie dom. Jest na tej stronie charcik do adopcji, kropka w kropkę podobny do Nikusia. Tylko dwa razy lżejszy... :evil_lol: Quote
Ulaa Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 hanek napisał(a):Ja robię plakat Korkowi właśnie, bardzo się miło robi, nawet mnie to od snu odpędziło;) Ulaa, w jakim programie robisz plakaciki? Ja jeszcze tylko te zrywanki zrobię i prześlę Ci do akceptacji. I niech dobra passa Lintie trwa, oby Korek nie zabawił u niej długo! Robię w wordzie i w paincie :p Chcesz na meila logo Fundacji? Czy masz? Aha i wiesz, że Twoje rozwieszone plakaciki są bardzo skuteczne? :cool3: Dużo osób o różne psiaki a jak pytam skąd wiedzą o psie to okazuje się że z plakacików, które rozwiesiłaś :lol: i dzięki temu nawet mały Bernuś znalazł domek (ten na stronce naszej) i będzie mieszkał parę metrów od Ciebie! :loveu::multi: Quote
hanek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ulaa napisał(a):Robię w wordzie i w paincie :p Chcesz na meila logo Fundacji? Czy masz? No, my kobiety to tak prosto myślimy, ja to w samym oo chciałam robić (to jak word). A tu się okazuje że są specjalne programy do robienia plakacików, darmowe! Tomek mnie uświadomił wczoraj wieczorem, Scribusa pokazał. Loga nie mam, prześlij proszę. Ulaa napisał(a):Aha i wiesz, że Twoje rozwieszone plakaciki są bardzo skuteczne? :cool3: Dużo osób o różne psiaki a jak pytam skąd wiedzą o psie to okazuje się że z plakacików, które rozwiesiłaś :lol: i dzięki temu nawet mały Bernuś znalazł domek (ten na stronce naszej) i będzie mieszkał parę metrów od Ciebie! :loveu::multi: Ale się cieszę:) Quote
hanek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ulaa, a masz gdzieś to logo w postaci wektorowej? Mogłabyś takie wysłać? Tomek coś pokombinuje żeby było w druku wyraźniejsze. Albo jak nie masz to wyślij proszę największy jaki masz, przerobi się na wektorową postać. Quote
Ulaa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Hanek od czego masz gg :mad: :offtopic: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
tanitka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 wspaniele że jest DT, już dojechał?:lol: Quote
Ulaa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 tanitka napisał(a):wspaniele że jest DT, już dojechał?:lol: Nie, wieczorem pojedziemy go zawieźć. Quote
dominik_a Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 hmmmm plakat :roll::oops: Ulu ja zrobiłam mu bardzo prosty nieskomplikowany ten plakacik, poprostu 2 zdjecia i krótki opis.....bo nie umiem robic plakacików takich jak Ty, to dla mnie wyższa szkoła jazdy:oops: tzn. mogę go przesłać .. Quote
Ulaa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Cioteczka Hanek :loveu: już zrobiła i poszła powiesić na miasto :multi: Quote
dominik_a Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Ulaa napisał(a):Cioteczka Hanek :loveu: już zrobiła i poszła powiesić na miasto :multi: Super:loveu::loveu:!!!! Ula ja w końcu chyba musze poznać Hanek - zorganizuj nam miting :cool3::cool3::cool3: Quote
dominik_a Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Uzgoniłyśmy z Ulą, że Korek najpierw będzie wykastrowany, a po zabiegu uda się do DT. Quote
Ada-jeje Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 A kto bedzie robil kastracje wetka u ktorej jest teraz, czy tez nalezy mu zrobic termin w naszej lecznicy. Jezeli w naszej lecznicy to robcie szybciutko termin. Quote
Ulaa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 dominik_a napisał(a):Super:loveu::loveu:!!!! Ula ja w końcu chyba musze poznać Hanek - zorganizuj nam miting :cool3::cool3::cool3: Nie ma sprawy :cool3: Trzeba będzie łupy z bazarków rodzielić, więc okazja już jest - jeszcze Dorixx i browarek :evil_lol: Ada-jeje napisał(a):A kto bedzie robil kastracje wetka u ktorej jest teraz, czy tez nalezy mu zrobic termin w naszej lecznicy. Jezeli w naszej lecznicy to robcie szybciutko termin. Chyba wetka? Bo z tego co mówiła Dominika, Korek jest przerażony nową dla niego sytuacją i nie ma sensu bardziej go stresować. Quote
Ada-jeje Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 To pieknie ze wetka podjela taka decyzje, Dominika uzgodnij z nia termin posze a ja po pwrocie przekaze ci pieniazki dla niej, no i mysle ze wrescie uda nam sie dopasowc spotkanie na odbior pieniedzy jak rowniez karmy dla Kostusia Korka i dla kotkow. Quote
Ada-jeje Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 A zapomnialam na browarek ja sie tez pisze.:evil_lol::evil_lol: Quote
dominik_a Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Libiąska wetka zrobi mu zabieg dzisiaj lub jutro, bo chciałabym aby napóźniej Korek w czwartek był u Asi, bo ja od piatku znowu mam szkołę. A co do browarka to jak najbardziej, musimy się zorganizować :cool3::cool3::knajpa::beerchug::drink1: Quote
Graża Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Tym razem setery-adopcje potrzebują bardzo pomocy. Zobaczcie go. Nie mamy w tej chwili jak mu pomóc. Wątek jest tutaj: http://www.setery-adopcje.net/phpBB2/viewtopic.php?t=217 Quote
Ulaa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Graża']Tym razem setery-adopcje potrzebują bardzo pomocy. Zobaczcie go. Nie mamy w tej chwili jak mu pomóc. Wątek jest tutaj: http://www.setery-adopcje.net/phpBB2/viewtopic.php?t=217 O rany :crazyeye: taki jak Korek tylko długowłosy! Quote
Ulaa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='tanitka']przelałam coś na kastrację:lol: Dziękujemy :loveu::multi: ------------- Przepraszam za offa, ale jeśli ktoś ma ochotę jeszcze pomóc naszym psiakom i przy okazji nabyć piękny i niepowtarzalny kalendarz biurkowy z limitowanej serii to zapraszam na aukcję allegro http://www.allegro.pl/item283066360_...brutusowi.html Kalendarz z Bernusiami z Forum Szwajcarów www.szwajcary.com Dziękuję za uwagę i przepraszam za offa :lilangel: :offtopic: Quote
dominik_a Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='tanitka']przelałam coś na kastrację:lol: Dzię - ku - je - my !!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::multi::multi: Quote
Ada-jeje Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Wlasnie moge potwierdzic wplate Tanitki ktora juz ukazala sie na koncie 50 zl. DZIEKUJEMY.:lol: Quote
Ulaa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Dzisiaj z Hanek rozwiesiłyśmy kilka plakatów wyżełka, także na Gwarków w Trzebini. A Hanek kochana rozwiesi jeszcze więcej :multi: Quote
Recommended Posts