Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lintie jesteś kochana!!!!! I przynosisz szczeście psom, bo teraz o charta są telefony kilka razy dziennie! A zanim pojechał do Ciebie, nie było nic!

OK, wstąpimy po karmę. Ale super :loveu:

Ja również ponownie proszę o plakaty :mad:

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja robię plakat Korkowi właśnie, bardzo się miło robi, nawet mnie to od snu odpędziło;) Ulaa, w jakim programie robisz plakaciki? Ja jeszcze tylko te zrywanki zrobię i prześlę Ci do akceptacji.

I niech dobra passa Lintie trwa, oby Korek nie zabawił u niej długo!

Posted

[quote name='Ulaa']Lintie jesteś kochana!!!!! I przynosisz szczeście psom, bo teraz o charta są telefony kilka razy dziennie! A zanim pojechał do Ciebie, nie było nic!

:megagrin: Cieszę się bardzo. Ludziom dzwoniącym w sprawie charta podawajcie ten namiar: http://www.adopcja-charty.prv.pl/ Może jeszcze jakaś bida znajdzie dom. Jest na tej stronie charcik do adopcji, kropka w kropkę podobny do Nikusia. Tylko dwa razy lżejszy... :evil_lol:

Posted

hanek napisał(a):
Ja robię plakat Korkowi właśnie, bardzo się miło robi, nawet mnie to od snu odpędziło;) Ulaa, w jakim programie robisz plakaciki? Ja jeszcze tylko te zrywanki zrobię i prześlę Ci do akceptacji.

I niech dobra passa Lintie trwa, oby Korek nie zabawił u niej długo!

Robię w wordzie i w paincie :p Chcesz na meila logo Fundacji? Czy masz?
Aha i wiesz, że Twoje rozwieszone plakaciki są bardzo skuteczne? :cool3: Dużo osób o różne psiaki a jak pytam skąd wiedzą o psie to okazuje się że z plakacików, które rozwiesiłaś :lol: i dzięki temu nawet mały Bernuś znalazł domek (ten na stronce naszej) i będzie mieszkał parę metrów od Ciebie! :loveu::multi:

Posted

Ulaa napisał(a):
Robię w wordzie i w paincie :p Chcesz na meila logo Fundacji? Czy masz?

No, my kobiety to tak prosto myślimy, ja to w samym oo chciałam robić (to jak word). A tu się okazuje że są specjalne programy do robienia plakacików, darmowe! Tomek mnie uświadomił wczoraj wieczorem, Scribusa pokazał. Loga nie mam, prześlij proszę.
Ulaa napisał(a):
Aha i wiesz, że Twoje rozwieszone plakaciki są bardzo skuteczne? :cool3: Dużo osób o różne psiaki a jak pytam skąd wiedzą o psie to okazuje się że z plakacików, które rozwiesiłaś :lol: i dzięki temu nawet mały Bernuś znalazł domek (ten na stronce naszej) i będzie mieszkał parę metrów od Ciebie! :loveu::multi:

Ale się cieszę:)

Posted

Ulaa, a masz gdzieś to logo w postaci wektorowej? Mogłabyś takie wysłać? Tomek coś pokombinuje żeby było w druku wyraźniejsze.
Albo jak nie masz to wyślij proszę największy jaki masz, przerobi się na wektorową postać.

Posted

hmmmm plakat :roll::oops: Ulu ja zrobiłam mu bardzo prosty nieskomplikowany ten plakacik, poprostu 2 zdjecia i krótki opis.....bo nie umiem robic plakacików takich jak Ty, to dla mnie wyższa szkoła jazdy:oops: tzn. mogę go przesłać ..

Posted

Ulaa napisał(a):
Cioteczka Hanek :loveu: już zrobiła i poszła powiesić na miasto :multi:

Super:loveu::loveu:!!!! Ula ja w końcu chyba musze poznać Hanek - zorganizuj nam miting :cool3::cool3::cool3:

Posted

dominik_a napisał(a):
Super:loveu::loveu:!!!! Ula ja w końcu chyba musze poznać Hanek - zorganizuj nam miting :cool3::cool3::cool3:

Nie ma sprawy :cool3: Trzeba będzie łupy z bazarków rodzielić, więc okazja już jest - jeszcze Dorixx i browarek :evil_lol:

Ada-jeje napisał(a):
A kto bedzie robil kastracje wetka u ktorej jest teraz, czy tez nalezy mu zrobic termin w naszej lecznicy. Jezeli w naszej lecznicy to robcie szybciutko termin.

Chyba wetka? Bo z tego co mówiła Dominika, Korek jest przerażony nową dla niego sytuacją i nie ma sensu bardziej go stresować.

Posted

To pieknie ze wetka podjela taka decyzje, Dominika uzgodnij z nia termin posze a ja po pwrocie przekaze ci pieniazki dla niej, no i mysle ze wrescie uda nam sie dopasowc spotkanie na odbior pieniedzy jak rowniez karmy dla Kostusia Korka i dla kotkow.

Posted

Libiąska wetka zrobi mu zabieg dzisiaj lub jutro, bo chciałabym aby napóźniej Korek w czwartek był u Asi, bo ja od piatku znowu mam szkołę.

A co do browarka to jak najbardziej, musimy się zorganizować :cool3::cool3::knajpa::beerchug::drink1:

Posted

[quote name='tanitka']przelałam coś na kastrację:lol:

Dziękujemy :loveu::multi:

-------------

Przepraszam za offa, ale jeśli ktoś ma ochotę jeszcze pomóc naszym psiakom i przy okazji nabyć piękny i niepowtarzalny kalendarz biurkowy z limitowanej serii to zapraszam na aukcję allegro http://www.allegro.pl/item283066360_...brutusowi.html

Kalendarz z Bernusiami z Forum Szwajcarów www.szwajcary.com
Dziękuję za uwagę i przepraszam za offa
:lilangel:

:offtopic: