Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby ktoś był jeszcze chętny wspomóc pieska, aby mu zapłacić hotel - to wklejam nr konta

Jolanta Racka
ul. Zeromskiego 6
32-500 Chrzanow
nr.k.ta 71105013021000002313156545

w tytule proszę wpisać - "hotel dla wyżła"

Posted

Wysłałam Dominice zrzeczenie, ale zamiast dopisać tej klauzuli zrobiłam rubrykę Uwagi, gdzie można ręcznie dopisać. Będzie bardziej wszechstronnie na przyszłość.

Posted

Bardzo pomyslowe, myslisz zawsze przyszlosciowo, najwazniejsze zeby tym razem Dominika dopisala to zdanie, moze sie przydac. I troche odbiegne od tematu wyslij tez Ulka Ewie umowy adopcyjne, na koty tez.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Bardzo pomyslowe, myslisz zawsze przyszlosciowo, najwazniejsze zeby tym razem Dominika dopisala to zdanie, moze sie przydac. I troche odbiegne od tematu wyslij tez Ulka Ewie umowy adopcyjne, na koty tez.

Na psy agresywne czy zwykłe?

Posted

Odebrałam dzisiaj rano Korka od właścicieli - zaskoczyli mnie bo zaczeli płakać, i mówić, że i tak by go nie uspili, ale córka jest ważniejsza od psa, chyba im było żal oddawać psa. Zawiozłam go do wetki, ale niestety ma tam czas tylko do poniedziałku, ona ma trudną sytuację osobistą i nie może dłużej go zatrzymać. Właściciele psa podpisali zrzeczenie, dali 5 kg karmy Puffi, 20 zł., i kwitki ze szczepienia. Z Przełomu nikt nie dzwonił.

Licytujmy na bazarku, kupujmy - bo Korek potrzebuje dużo pieniędzy i dużo pomocy!!

Posted

Ten falszywy i obrzydliwy placz za psem i 20 dychy na odczepne 5 kg. karmy Pufi, rzygac sie chce jak czlowiek widzi tych tandetnych akorow.
Podobnie rzecz sie miala z Brutusem, a facet ktory oddawal charta tez wcielil sie w role placzacego aktora? To ty wiesz Dominiko i Ulka bo bylyscie przy przekazywaniu charta. :angryy::angryy::angryy: Diably w ludzkich skorach udajacych niewinnych aktorow. :diabloti:

Posted

Bleeeeeeeeee :/ grozenie uspieniem albo schroniskiem jest moim zdaniem ponizej wszelkiej krytyki
Nie sa w stanie odizolowac psa od bachora zeby mozna bylo mu dom znalezc a przeciez tak im go szkoda... zle instynkty sie we mnie budza. Pewnie nie powstrzymala bym sie od gorzkiego smiechu jakby sie tak przy mnie rozplakali :/

Posted

plinka napisał(a):
Dodam jeszcze, że pies już jest w wątku zbiorczym dalmatynczyków i na kropkowym forum ;)

No ja chcialam powiedzieć, że byli właściciele Korka, powiedzieli mi, że jego matką była suka Dalmatyńczyka. Więc bardzo prawdopodobne, że Wyżeł pokrył Dalmatyńczyka.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
plinka to ci pieknie dziekujemy, wierzac ze tam znajdzie nowego wlasciela.

To FiGa ogłosiła wyżła/kropka ja tylko dałam namiary i znalazłam ten wątek ;)

dominik_a napisał(a):
No ja chcialam powiedzieć, że byli właściciele Korka, powiedzieli mi, że jego matką była suka Dalmatyńczyka. Więc bardzo prawdopodobne, że Wyżeł pokrył Dalmatyńczyka.

Albo jakiś inny kundel i takie psiaki wyszły..

Posted

Nasza nowa zdobycz w osobie Lintie zgodziła się wziąć Korka na tymczas - posyłam gorące podziękowania i całuski do Alwerni :loveu::loveu::Rose::sweetCyb::dog::dog::dog::bluepaw::bluepaw::bluepaw:

Posted

Lintie i ja przylaczam sie do podziekowan, bo nie musza jutro dziewczyny do met 100 km go wiezc Ulka jak potrzebna karma dla wyzla do wtsapcie do mnie to syn wam da a ty Ulka wiesz gdzie jest i jaka potrzebuje.