Wola Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Met a co z jużaczkiem, który na tym wątku został pokazany. Taki chłopiec dwuletni? Może ten się spodoba tej Pani Quote
met Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 nie bede jej podawala przeciez adresu dogo. jak ktos ma juzaka i chce go przedstawic, prosze nr tel na pw Quote
GameBoy Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 kurcze dopiero teraz to przeczytalam.... czyli znowu tel do Rafala robie bo tam ktos napisal, ze ona juz w nowym domu.. pasuje Wam drugi dzien swiat? Quote
met Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 za chwile dostane odp czy w piatek nie daloby rady zabrac jej z koniem, ktory jedzie do wawy. jesli to nie wyjdzie, to kazdy termin dobry Quote
Hotel KADIF Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 met napisał(a):za chwile dostane odp czy w piatek nie daloby rady zabrac jej z koniem, ktory jedzie do wawy. jesli to nie wyjdzie, to kazdy termin dobry Chwila dawno minęła ... piątek też ....:mad: Quote
met Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 http://www.nasza-szkapa.idl.pl/gallery/albums/userpics/10001/kartka.jpg Quote
met Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 dziekuje Dogomanii za pomoc w transporcie naszej kochanej Lusiczki :) Quote
met Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 tak, tak :) dzieki zmasowanej pomocy dogomaniakow - przede wszystkim Jacka, ktory przewiozl ja do wawy domek Lusiakiem zachwycony! Quote
Izis Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 No bo Lucy śliczna psina :-) Ciesze sie ogromnie, ze juz w domku jest :-) Quote
Camara Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 gabat napisał(a):Lucy jest już po wizycie u lekarza i teraz wiemy na pewno, że jest w dobrej formie psychicznej i fizycznej. Do wycięcia było parę kołtunów i oczyszczenie strupów po gryzieniu. Pozostało tylko odrobaczywienie i szczepienia oraz toaleta. Lekarz jest pod wrażeniem uroku Lucy zresztą ja też - naprawdę urocza "panienka". Pozwoliłam sobie na skopiowanie wypowiedzi Jacka ;) Quote
met Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 :) :) :) jeszcze raz wielgachne dzieki dla Jacka! Quote
Izis Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 I wszystkiego dobrego dla Lucy na nowej drodze zycia.:-) ---------------------- A jesli ktoras z Was cioteczki zna kogos kto moglby dac dom pieknej suni owczarka niemieckiego chociaz juz nie najmlodszej - grozi jej uspieniew schronie bo za duzy boks zajmuje :-( Quote
gabat Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Kilka dni temu dostałem zdjęcia od Kasi. Zamieszczam zdjęcie, które mówi wszystko - tak wygląda szczęsliwy pies. Quote
wiewiora1 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Tam sa konie!!!!!!!A kto mnie zaadoptuje w takie piekne rejony?????Szczesciara ta lusi jak nic!!!!! Quote
Camara Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 trudno w to uwierzyć, ale Lucy przez zupełny przypadek spotkała się z moją drugą ulubienicą - Niufą, z koszalińskiego schroniska. Obie sunie po przejściach szaleją na wspolnych spacerach :p świat jest mały :evil_lol: Quote
Recommended Posts