dreamer Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Chłopcy mają się dobrze. Są zainteresowane osoby, jednak domki z samcami, więc muszę dokładnie sprawdzić jak się chłopaki będą dogadywać między sobą, aby nie było potem problemów w nowych domkach; niestety, ciągle brakuje mi czasu, żeby to sprawdzić, bo to oznacza pilnowanie ich, aby w razie czego interweniować, więc na razie chłopaki tylko z moimi dziewczynami biegają. Nowe zdjęcia, kiepskie niestety. Seth . Thot . Quote
supergoga Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Tak mi dzisiaj dogo muli, że nie dałam rady doczytac wszystkiego. W ajkim mieście są szczurasy? Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='supergoga']Tak mi dzisiaj dogo muli, że nie dałam rady doczytac wszystkiego. W ajkim mieście są szczurasy? 5 dni nikogo nie było??? :crazyeye::crazyeye: szcuraski są w Warszawie ;) Quote
zasadzkas Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Niemożliwe, wątek jest tutaj od listopada i domku ni ma? :shake: Quote
dreamer Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 No włąśnie wciąż nie maja chłopaki domków. Było jakieś zainteresowanie, ale coś ucichło. [quote name='clockwork']5 dni nikogo nie było??? :crazyeye::crazyeye: Trochę jestem chora, nie miałam siły podnosić chłopaków ostatnio. Białaski nadal szukją kochających domków. ~*~ Seth jest agresywny do innych samców, więc z chłopcami zamieszkać nie może; z moimi dziewczynami jako tako się dogaduje, ale jest to raczej tolerancja, na ogół jest prawie cały czas zjeżony i ucieka w jakiś spokojny kącik lub do klatki; jedynie z moją najspokojniejszą Zimcią jest w miarę dobrych stosunkach. Myślę, że z jakąś bardzo spokojną, nie zaczepiająca dziewczynką mógłby zamieszkać, choć nie mam możliwości sprawdzenia jak by to było w klatce. Nie jest zbyt oswojony, nie bardzo lubi być brany na ręce, ale daje się czasem pomiziać. Thot jest spokojny, daje się pomiziać, ale woli raczej biegać sobie z innymi szczurkami niż być na rękach; dogaduje się z moimi dziewczynami, właściwie daje sobie na głowę wchodzić i nie bardzo się tym przejmuje; dogaduje się też z Irytkiem (innym tymczasowiczem), także myślę, że może dołączyć zarówno do stada dziewczynek jak i chłopców, chociaż od agresywnych lub bojowo nastawionych samców ucieka. Jest milusi w dotyku, futerko ma takie trochę dziewczęce. Thocik ma urwane połowę jednego uszka. Quote
Herspri Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Podnoszę :loveu: mają chłopcy wątek na szczurzym forum ? Quote
dreamer Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Na forum SPS są; na innych nie, chyba, że ktoś otworzył. Quote
dreamer Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Seth i Thot czekają na kochające domki! Quote
dragoniasta Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 i ja podnoszę białaski :) dreamer.. a może Ty ich po prostu sobie zostawisz? :cool3: Quote
PALATINA Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Gdyby im sie jakaś poważna krzywda działa, to pewnie o domki byłoby łatwiej. Może napisz, że je w weekendy maltretujesz albo co... i trzeba je uratować ;) (żartuję!) Quote
Herspri Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 PALATINA napisał(a):Gdyby im sie jakaś poważna krzywda działa, to pewnie o domki byłoby łatwiej. Może napisz, że je w weekendy maltretujesz albo co... i trzeba je uratować ;) (żartuję!) :D:D:D się uśmiałam chłopaki w górę :loveu: Quote
dreamer Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 PALATINA napisał(a):Gdyby im sie jakaś poważna krzywda działa, to pewnie o domki byłoby łatwiej. Może napisz, że je w weekendy maltretujesz albo co... i trzeba je uratować ;) (żartuję!) Tak... w weekendy są zmuszani do biegów przez przeszkody... a potem Antonka pomaga mi, trenując kung-fu na tych bezbronnych, zmęczonych i obolałych kastracikach ;) Chłopcy ładnie proszą o domki, żeby uwolnić się spod tyrani bojowej Powsinogi! Quote
dreamer Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Seth i Thot szukają kochających domków! Quote
dreamer Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Słodkie kastraciki szukają kochających domków! Quote
dreamer Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Chłopaki czekają na kochające domki! Quote
dreamer Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Waciki szukają kochających domków! Quote
dreamer Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Szczurosława, dzięki za podbijanie obu wątkow chłopakow. Quote
dreamer Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Słodziutkie waciki szukają kochających domków! Quote
dreamer Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Chłopaki szukają kochających domków! Quote
Recommended Posts