Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chłopcy mają się dobrze.
Są zainteresowane osoby, jednak domki z samcami, więc muszę dokładnie sprawdzić jak się chłopaki będą dogadywać między sobą, aby nie było potem problemów w nowych domkach; niestety, ciągle brakuje mi czasu, żeby to sprawdzić, bo to oznacza pilnowanie ich, aby w razie czego interweniować, więc na razie chłopaki tylko z moimi dziewczynami biegają.

Nowe zdjęcia, kiepskie niestety.

Seth

.

Thot

.

Posted

[quote name='supergoga']Tak mi dzisiaj dogo muli, że nie dałam rady doczytac wszystkiego. W ajkim mieście są szczurasy?

5 dni nikogo nie było??? :crazyeye::crazyeye:

szcuraski są w Warszawie ;)

Posted

No włąśnie wciąż nie maja chłopaki domków. Było jakieś zainteresowanie, ale coś ucichło.

[quote name='clockwork']5 dni nikogo nie było??? :crazyeye::crazyeye:
Trochę jestem chora, nie miałam siły podnosić chłopaków ostatnio.

Białaski nadal szukją kochających domków.

~*~

Seth jest agresywny do innych samców, więc z chłopcami zamieszkać nie może; z moimi dziewczynami jako tako się dogaduje, ale jest to raczej tolerancja, na ogół jest prawie cały czas zjeżony i ucieka w jakiś spokojny kącik lub do klatki; jedynie z moją najspokojniejszą Zimcią jest w miarę dobrych stosunkach. Myślę, że z jakąś bardzo spokojną, nie zaczepiająca dziewczynką mógłby zamieszkać, choć nie mam możliwości sprawdzenia jak by to było w klatce. Nie jest zbyt oswojony, nie bardzo lubi być brany na ręce, ale daje się czasem pomiziać.

Thot jest spokojny, daje się pomiziać, ale woli raczej biegać sobie z innymi szczurkami niż być na rękach; dogaduje się z moimi dziewczynami, właściwie daje sobie na głowę wchodzić i nie bardzo się tym przejmuje; dogaduje się też z Irytkiem (innym tymczasowiczem), także myślę, że może dołączyć zarówno do stada dziewczynek jak i chłopców, chociaż od agresywnych lub bojowo nastawionych samców ucieka. Jest milusi w dotyku, futerko ma takie trochę dziewczęce. Thocik ma urwane połowę jednego uszka.

Posted

PALATINA napisał(a):
Gdyby im sie jakaś poważna krzywda działa, to pewnie o domki byłoby łatwiej.
Może napisz, że je w weekendy maltretujesz albo co... i trzeba je uratować ;)
(żartuję!)

:D:D:D się uśmiałam

chłopaki w górę :loveu:

Posted

PALATINA napisał(a):
Gdyby im sie jakaś poważna krzywda działa, to pewnie o domki byłoby łatwiej.
Może napisz, że je w weekendy maltretujesz albo co... i trzeba je uratować ;)
(żartuję!)

Tak... w weekendy są zmuszani do biegów przez przeszkody... a potem Antonka pomaga mi, trenując kung-fu na tych bezbronnych, zmęczonych i obolałych kastracikach ;) Chłopcy ładnie proszą o domki, żeby uwolnić się spod tyrani bojowej Powsinogi!