asiamm Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ziutka napisał(a):Super wieści....nooo i niech ktoś mi powie, że psiaki z Azorka są niegrzeczne :mad: :eviltong: ja powiem :evil_lol: Quote
malagos Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Kochana Pesia, jak to szybciuto sobie przyswoiło, kochaniatko, ze spacerki, ze smyczka, ze sie chodzi łapa w łapę za pańcią :cool3: Quote
Szyszka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Patrzcie dopiero dowiedziałam się, że jedna z naszych podopiecznych nie żyje. A tu od razu takie piękne wieści, jak to się w życiu plecie. Cieszę się, że Pesteczka ma swój dom, że nie czeka już w schronisku. Trzymaj się ciepliutko Pestuniu. Quote
Ziutka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 asiamm napisał(a):ja powiem :evil_lol: Aha tere fere QQ :eviltong: On był grzeczniutki jak Aniołek :loveu: ale został tak rozpieszczony, że nawet sobie pewnie z talerzy pojada psisko iiiiii o urządzaniu sobie posłania z narzuty już nie wspomnę :evil_lol: Quote
luka1 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Wiesci z nowego domu Pestki. Futerko jak focze i duża taka :evil_lol: Quote
Szyszka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Fotki piękne, przypomniało mi się jak ktoś z niedoszłych właścicieli narzekał że Pestka jest duża. Paranoja. Jest śliczna, pięknie błyszczy jej sierść, fantastyczny pies. Tak długo wszyscy czekaliśmy na taki widok. Quote
luka1 Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Witam serdecznie!! Przesyłam kilka zdjęc z pozdrowieniami od Pesteczki! Piesek ma się dobrze, jest radosny, apetyt dopisuje. Biega jak pies wyścigowy, więc trudno mi zrobic jej zdjecie w biegu, bo okazuje się, że aparat jest za wolny. :) Trochę rozrabia jak zostaje sama w domu, kilka razy zdemolowala mi pokoj, szczerze mówiąc to opadła mi szczęka jak wróciłam z pracy i zobaczyłam istne pobojowisko. :) No cóż, jakoś to muszę przetrwac, może jej się znudzi. Poza tymi wybrykami w domu to jest naprawdę fantastycznym, cudownym i kochanym psem!!! Ma przyjaciela, ogromnego owczarka niemieckiego, który ją broni zawsze gdy jakiś inny pies czy suka są zbyt natarczywi lub agresywni w stosunku do niej. :) Planuję jakiś dłuższy wyjazd z nią, gdzieś na zieloną trawkę, także pewnie wyślę parę zdjęc z wyjazdu. Pozdrawiam, Ewelina Quote
Ziutka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ahh...miód na serce jak się czyta takie wspaniałe wieści - i oby takich więcej o naszych azorkowcach. Tydzień temu pisałam o Egona, jak się miewa itd. i do dzisiaj nie dostałam odpowiedzi, sie martwić zaczynam z lekka :cool1: Quote
luka1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Witam!!W związku z tym że mam juz internet w domu mogę teraz szaleć i wysyłać zdjęcia Pesi nawet o 22-ej :) Zrobiłam dzisiaj kilka, wprawdzie mój aparat czasy świetności ma już chyba za sobą i zdjęcia wyszły jakieś ciemne, ale i tak wysyłam kilka. Ważne, że widać na nich choć trochę mojego pięknego psa :) Czasem wchodzę na dogomanię i łza mi się w oku kręci, jak przypomnę sobie zdjęcia mojego piesia w schronisku... Chciałabym uratowac jeszcze chociaż jednego psa - namawiam jedną panią ode mnie z pracy, żeby wzięła Nukę albo Kikę. Szczerze mówiąc to sama bym wzięła takiego małego bidulka... Serce pęka... Może się uda coś załatwić, bo ta pani myśli o psie, ale nic nie obiecuję. Na razie pozdrawiamy serdecznie!!!Ewelina i Pesia :) Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 To jeszcze foteczki - świeżutkie :loveu: :cool3: Quote
asiamm Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 łojej! jaka groźna ta Pesteczka :evil_lol: Quote
Szyszka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Piękne zdjęcia, cudownie jest widzieć radość na jej pyszczku. Balsam dla duszy. Quote
Recommended Posts