Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']Jest nadzieja !!!!Własnie odebrałam wiadomość. Pani ma przyjechac po Pestkę w sobotę. [B][COLOR=Red]Kciuki ciotki kciuki[/COLOR][/B] - do roboty!!!!!!!!![/quote]
Już zaciskam :kciuki:

Posted

[SIZE=4]Pestka wyjechała ze schroniska!!!!!!!!!!![/SIZE]

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laola::knajpa::cunao::cunao:
[SIZE=1]zdjęcia jeszcze nie dojechały do domu[/SIZE]

Posted

super!!! :multi::multi::multi:

[quote name='luka1']
[SIZE=1]...zdjęcia jeszcze nie dojechały do domu[/SIZE][/quote]
(a jakie zdjęcia nie dojechały jeszcze do domu? :evil_lol: )

Posted

Ale super!! :loveu: :loveu:
tyle sis Pesteczka naczekała!

ale przypomijcie, cioteczki, prastarej ciotce malagos, dokąd pojechała sunia? Do swego domu, już tak na stałe? :oops:

Posted

A dzis dostałam taką wiadomość

[FONT=Consolas]Witam serdecznie!!!![/FONT]
[FONT=Consolas]Chciałam poinformowac, że sunia dojechała szczęśliwie do domu, była bardzo grzeczna w samochodzie, właściwie całą drogę przespała :) Pewnie nadmiar stresu ją uśpił... Juz jesteśmy z Pesteczką parę dni w nowym domku, poznajemy się coraz lepiej i naprawdę strasznie się cieszę, że ją wzięłam. Jest grzeczna, a pierwsze dwa dni chodziła za mną krok w krok[/FONT]
[FONT=Consolas]:) Załatwia się bez problemów na dworzu, coraz lepiej chodzi na smyczy - na początku jej to zupełnie nie wychodziło, ale jest to całkowicie zrozumiałe. Tylko kupiłam jej chyba trochę za małe "łóżeczko"... :) Dzisiaj juz musiałam przyjśc niestety do pracy, więc została na parę ładnych godzin sama. Ale pewnie szybko się do tych rozstań przyzwyczai, bo jest naprawdę bardzo mądrym psem.[/FONT]
[FONT=Consolas]Porobiłam trochę zdjęc, także jak tylko uda mi się je zgrac na płytkę, to parę wyślę.[/FONT]