AnkaW Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 A ja się zastanawiam ile będzie ringów w sobotę :thinkerg: Jeden na pewno na wystawę ON-ków, a reszta? grupa IV + X - to 29 psów grupa VII - to 20 psów i grupa IX - 114 psów :diabloti: Fajnie się zapowiada :p Quote
SZPiLKA23 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Duzo psow bedzie, ale moze ONki użytkowe na polu jak co roku?? Quote
AnkaW Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Taa ale jak jeden sędzia będzie oceniał całość ozdóbek to do wieczora chyba nie skończy :placz::placz: Quote
SZPiLKA23 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Chyba sie troche porwali z motyka na słonce.... Quote
AnkaW Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Mam nadzieję że podadzą godzinową rozpiskę i nie wszyscy będą musieli na 10 przyjeżdżać bo na tej małej salce wszyscy się nie pomieścimy :shake::shake: Quote
SZPiLKA23 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ostatnio był bajzel i godziny poprzesuwane...:-/ to męczarnia dla was i psow.... Quote
Cavisia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 AnkaW napisał(a):A ja się zastanawiam ile będzie ringów w sobotę :thinkerg: Jeden na pewno na wystawę ON-ków, a reszta? grupa IV + X - to 29 psów grupa VII - to 20 psów i grupa IX - 114 psów :diabloti: Fajnie się zapowiada :p A czy któryś sędzia z innych grup ma uprawnienia na ozdóbki? Może warto zadzwonić i zasugerować im jakieś przesunięcia. Bo 114 psów na jednego sędziego to lekka przesada :(. Quote
Kika Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Chyba sie troche porwali z motyka na słonce.... Szpilka dlaczego tak uważasz? Quote
McDzik Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Pewnie się nie spodziewali, że tyle ozdóbek się zgłosi, bo wystawy w Jarosławiu raczej nie cieszyły się nigdy jakąś nadziemską popularnością.. w innych grupach po 20 psiaków, a tu taka frekwencja w ozdóbkach !!! No to teraz ... kto zadzwoni do tego pana po drugiej stronie słuchawki i zaproponuje dodatkowego sędziego? Jak na mnie przy takich statystykach przydałoby się 4 dodatkowych ... Ale jeden to i tak już coś! Quote
SZPiLKA23 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Kika napisał(a):Szpilka dlaczego tak uważasz? Wydaje mi sie ze przyjeli za duzo psów wiesz sama co sie działo na poprzednich wystawach, było mało miejsca ale mam nadzieje ze wszystko sie uda:) i dlatego to "chyba" Quote
Kika Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Wydaje mi sie ze przyjeli za duzo psów wiesz sama co sie działo na poprzednich wystawach, było mało miejsca ale mam nadzieje ze wszystko sie uda:) i dlatego to "chyba" Organizator wystawy ma mały wpływ na ilośc zgłoszonych psó - nikt nie naganiał dodoatkowych , nie było przesuwania terminu zgłoszeń.Czasem tak się zdarzy ,ze nagle w jakiejś grupie pojawia się nieprzewidywalna ilośc psów.Widocznie wiele osób lubi jeździć do Pana Boryczko. Quote
SZPiLKA23 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Wystawa cieszy sie coraz wieksza popularnoscia co powinno wszystkich cieszyc tylko szkoda ze hala taka mała.... Quote
Kika Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Wystawa cieszy sie coraz wieksza popularnoscia co powinno wszystkich cieszyc tylko szkoda ze hala taka mała.... To dlatego od jakiegoś czasu jest rozłożona na dwa dni. Quote
Magot Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Do nas dziś doszło potwierdzenie:multi::) Quote
Coffee&Nera Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Znów jedyni w rasie jestescie ;)? Quote
Magot Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Nerul napisał(a):Znów jedyni w rasie jestescie ;)? Znów?:razz: W rasie?:razz: Niee:diabloti:;):shake: Quote
Coffee&Nera Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Kurde mialam pisac w klasie xD Mysle o czyms innym o czyms innym pisze Quote
Frytela Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Nerul napisał(a):Kurde mialam pisac w klasie xD Mysle o czyms innym o czyms innym pisze Nerul ty to chyba zawsze tak masz :diabloti: :eviltong::eviltong: zamyślona dziewucho :eviltong: Quote
Magot Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Nerul napisał(a):Kurde mialam pisac w klasie xD Mysle o czyms innym o czyms innym pisze Aa, w klasie jesteśmy sami:cool3: Quote
Coffee&Nera Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Frytela napisał(a):Nerul ty to chyba zawsze tak masz :diabloti: :eviltong::eviltong: zamyślona dziewucho :eviltong: Ja już dni odliczam- wy też w niedziele :razz: No to napewno do was przyczłapie Quote
Frytela Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 a ja prawdopodobnie bede wystawiac 2 psy.... ;) ale jeden na porównaniu, ale to pewne nie jest :D i Nerul ty tego psa a raczej suke dobrze znasz, oj dobrze ;) Quote
Coffee&Nera Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Fryte xD Czy Koksika czy kogo xDDD? Quote
Frytela Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 nie to nie mmoje, to nawet nie corgi :P Quote
McDzik Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='magda_drakkar']Aa, w klasie jesteśmy sami:cool3: Norma :cool3: ..ale pojedziecie kiedyś na większą wystawe, to sobie porywalizujecie.. ja pewnie z Arnim przez jakiś czas będę miała podobnie, dlatego chcę mierzyć w rejony gdzie częstotliwość ST przekracza 0 na miasto :evil_lol: .. Może kiedyś do Finlandii polece? Tam w Hellsinkach rok temu było 86 tibbi w rasie ... :evil_lol: cuda niewidy :evil_lol: ... Noo... a myśmy dzwonili do związku, oceny zaczynają się o 10:00 !!! Quote
Recommended Posts