Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja się zastanawiam ile będzie ringów w sobotę :thinkerg:
Jeden na pewno na wystawę ON-ków, a reszta?
grupa IV + X - to 29 psów
grupa VII - to 20 psów
i grupa IX - 114 psów :diabloti:
Fajnie się zapowiada :p

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję że podadzą godzinową rozpiskę i nie wszyscy będą musieli na 10 przyjeżdżać bo na tej małej salce wszyscy się nie pomieścimy :shake::shake:

Posted

AnkaW napisał(a):
A ja się zastanawiam ile będzie ringów w sobotę :thinkerg:
Jeden na pewno na wystawę ON-ków, a reszta?
grupa IV + X - to 29 psów
grupa VII - to 20 psów
i grupa IX - 114 psów :diabloti:
Fajnie się zapowiada :p

A czy któryś sędzia z innych grup ma uprawnienia na ozdóbki? Może warto zadzwonić i zasugerować im jakieś przesunięcia. Bo 114 psów na jednego sędziego to lekka przesada :(.

Posted

Pewnie się nie spodziewali, że tyle ozdóbek się zgłosi, bo wystawy w Jarosławiu raczej nie cieszyły się nigdy jakąś nadziemską popularnością.. w innych grupach po 20 psiaków, a tu taka frekwencja w ozdóbkach !!! No to teraz ... kto zadzwoni do tego pana po drugiej stronie słuchawki i zaproponuje dodatkowego sędziego? Jak na mnie przy takich statystykach przydałoby się 4 dodatkowych ... Ale jeden to i tak już coś!

Posted

Kika napisał(a):
Szpilka dlaczego tak uważasz?

Wydaje mi sie ze przyjeli za duzo psów wiesz sama co sie działo na poprzednich wystawach, było mało miejsca ale mam nadzieje ze wszystko sie uda:) i dlatego to "chyba"

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Wydaje mi sie ze przyjeli za duzo psów wiesz sama co sie działo na poprzednich wystawach, było mało miejsca ale mam nadzieje ze wszystko sie uda:) i dlatego to "chyba"

Organizator wystawy ma mały wpływ na ilośc zgłoszonych psó - nikt nie naganiał dodoatkowych , nie było przesuwania terminu zgłoszeń.Czasem tak się zdarzy ,ze nagle w jakiejś grupie pojawia się nieprzewidywalna ilośc psów.Widocznie wiele osób lubi jeździć do Pana Boryczko.

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Wystawa cieszy sie coraz wieksza popularnoscia co powinno wszystkich cieszyc tylko szkoda ze hala taka mała....

To dlatego od jakiegoś czasu jest rozłożona na dwa dni.

Posted

Nerul napisał(a):
Kurde mialam pisac w klasie xD Mysle o czyms innym o czyms innym pisze

Nerul ty to chyba zawsze tak masz :diabloti: :eviltong::eviltong: zamyślona dziewucho :eviltong:

Posted

[quote name='magda_drakkar']Aa, w klasie jesteśmy sami:cool3:

Norma :cool3: ..ale pojedziecie kiedyś na większą wystawe, to sobie porywalizujecie.. ja pewnie z Arnim przez jakiś czas będę miała podobnie, dlatego chcę mierzyć w rejony gdzie częstotliwość ST przekracza 0 na miasto :evil_lol: .. Może kiedyś do Finlandii polece? Tam w Hellsinkach rok temu było 86 tibbi w rasie ... :evil_lol: cuda niewidy :evil_lol: ...

Noo... a myśmy dzwonili do związku, oceny zaczynają się o 10:00 !!!