Palermo Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 McDzik napisał(a):Nie będzie. A pocztą jakieś "info" będzie przesłane? Quote
Magot Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Palermo napisał(a):A pocztą jakieś "info" będzie przesłane? Chodzi Ci o potwierdzenie?:razz: Quote
Palermo Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 magda_drakkar napisał(a):Chodzi Ci o potwierdzenie?:razz: Chociaż tyle. W końcu mamy XXI w Quote
Magot Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Palermo napisał(a):Chociaż tyle. W końcu mamy XXI w Tak, rozsyłają potwierdzenia;) Quote
McDzik Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Mysmy pocztą dostali już jakies półtoa tygodnia temu. A jesteście w ogóle na wykazie psów zgłoszonych ? Tym na stronce oddziału? Jesli tak, to znaczy, ze jestescie przyjęci. Aaa wyjesteście z trójmiasta, to tam pewnie najpóźniej dojdzie, bo nam na oddział doszło w pierwszym dniu, a zaczęli rozsyłac dwa tygodnie przed rozpoczęciem wystawy, im dalej od Jarosławia tym pozniej dochodzi - tak zauwazyłam. Więc spokojnie, cierpliwosci. Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 a ja dalej potwierdzenia nie mam :( Quote
Kika Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Iwona1984 napisał(a):a ja dalej potwierdzenia nie mam :( Ale jesteście w wykazie psów , więc nie płacz :D Do wszystkich wysłano potwierdzenia w tamtym tygodniu we wtorek, więc jakieś cuda dzieją się na poczcie chyba. Quote
narisowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Kika napisał(a):Ale jesteście w wykazie psów , więc nie płacz :D Do wszystkich wysłano potwierdzenia w tamtym tygodniu we wtorek, więc jakieś cuda dzieją się na poczcie chyba. oj dzieją się, dzieją.... ja też jeszcze nic nie dostałam, a lublin rzut beretem:cool3: Quote
Kika Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 narisowa napisał(a):oj dzieją się, dzieją.... ja też jeszcze nic nie dostałam, a lublin rzut beretem:cool3: a jesteś na liście psów zgłoszonych? Quote
zanetta Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ja wlasnie przed chwilka dostalam potwierdzenie Quote
Kika Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 zanetta napisał(a):ja wlasnie przed chwilka dostalam potwierdzenie To ta nasza Poczta Polska jest blyskawiczna :mad: Quote
FRODKA Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ja też nie mam jeszcze potwierdzenia ale się już nawet nie dziwię bo z Rzeszowa nie dotarło też do dzisiaj. Quote
narisowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Kika napisał(a):a jesteś na liście psów zgłoszonych? jesteśmy:lol: także bardzo się nie przejmuję. dwa lata temu przyszło w piątek przed wystawą, to czekam sobie cierpliwie:mad: Quote
Frytela Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 my mamy i czekamy, i całe szczescie kokos wraca juz do zdrowia :) Quote
McDzik Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 No to całe szczęście :) .. A ja się cieszę, że nam szybko potwierdzenie przyszło, bo jakbym miała tak jak ktos tu z Rzeszowem, to nie wiem :D .... Quote
Frytela Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 McDzik napisał(a):No to całe szczęście :) .. A ja się cieszę, że nam szybko potwierdzenie przyszło, bo jakbym miała tak jak ktos tu z Rzeszowem, to nie wiem :D .... ja do kielc w tamtym roku potwierdzenia nie dostałam (2007) ale cale szczecie zadnych problemów :) Quote
McDzik Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Sorry .. do Kielc to diabła by wniósł... tyle kundli tam biegało bez sprawdzania czegokolwiek, że paranoja... ludzie wchodzili za darmo w połowie, mówiąc, że zostawili papiery psa i bilety w drugim budynku.. też tam byłam wtedy i osobiście wlazłam jako Młody Prezenter - ofc nie byłam zgłoszona, tylko tak powiedziałam i weszłam bez sprawdzania czegokolwiek, nawet po katalog sobie podeszłam z psem dwa razy... Quote
Frytela Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 McDzik napisał(a):Sorry .. do Kielc to diabła by wniósł... tyle kundli tam biegało bez sprawdzania czegokolwiek, że paranoja... ludzie wchodzili za darmo w połowie, mówiąc, że zostawili papiery psa i bilety w drugim budynku.. też tam byłam wtedy i osobiście wlazłam jako Młody Prezenter - ofc nie byłam zgłoszona, tylko tak powiedziałam i weszłam bez sprawdzania czegokolwiek, nawet po katalog sobie podeszłam z psem dwa razy... ja mowie o dobieraniu papierów - numerkow itp ;) Quote
Cambel&Megi Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Wychodzi na to, że Jarosław to będzie mój debiut nie tylko w Młodym Prezenterze, a i na ringu... :lol: Zapraszam pod ring chartów :) Quote
Frytela Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Wychodzi na to, że Jarosław to będzie mój debiut nie tylko w Młodym Prezenterze, a i na ringu... :lol: Zapraszam pod ring chartów :) u mnie bedzie debiut w innej rasie wiec wiesz ;) Quote
Dudek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Szukam transportu na wystawę z Warszawy w sobotę. Jadę z małą (chiński grzywacz), grzeczną i bardzo spokojną suczką. Dokładam się do paliwa itp. proszę o info na maila bo na dogomanii nie mam już miejsca na PW;-) rosathea@wp.pl Quote
Frytela Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Dudek']Szukam transportu na wystawę z Warszawy w sobotę. Jadę z małą (chiński grzywacz), grzeczną i bardzo spokojną suczką. Dokładam się do paliwa itp. proszę o info na maila bo na dogomanii nie mam już miejsca na PW;-) rosathea@wp.pl to przeciez mozna usunac stare wiadomosci :) Quote
McDzik Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Wychodzi na to, że Jarosław to będzie mój debiut nie tylko w Młodym Prezenterze, a i na ringu... :lol: Zapraszam pod ring chartów :) A jak dla mnie w Jarosławiu nihil novi .. :) No to tylko zyczyć powodzenia :eviltong: .. Quote
Cambel&Megi Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 McDzik napisał(a):A jak dla mnie w Jarosławiu nihil novi .. :) No to tylko zyczyć powodzenia :eviltong: .. Dla mnie całkowity debiut, do tej pory na wystawach bywałam tylko jako widz. Nie dziękuję :lol: Quote
McDzik Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Będzie dobrze :) Ja pierwszy raz wystawiałam w 2001 roku sunię w klasie BABY .. Miała 2 miesiące i była najmłodszą sunią na całej wystawie :D Ale byłam dzieciakiem ..:D Quote
Recommended Posts