Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysmy pocztą dostali już jakies półtoa tygodnia temu. A jesteście w ogóle na wykazie psów zgłoszonych ? Tym na stronce oddziału? Jesli tak, to znaczy, ze jestescie przyjęci.

Aaa wyjesteście z trójmiasta, to tam pewnie najpóźniej dojdzie, bo nam na oddział doszło w pierwszym dniu, a zaczęli rozsyłac dwa tygodnie przed rozpoczęciem wystawy, im dalej od Jarosławia tym pozniej dochodzi - tak zauwazyłam. Więc spokojnie, cierpliwosci.

Posted

Iwona1984 napisał(a):
a ja dalej potwierdzenia nie mam :(

Ale jesteście w wykazie psów , więc nie płacz :D
Do wszystkich wysłano potwierdzenia w tamtym tygodniu we wtorek, więc jakieś cuda dzieją się na poczcie chyba.

Posted

Kika napisał(a):
Ale jesteście w wykazie psów , więc nie płacz :D
Do wszystkich wysłano potwierdzenia w tamtym tygodniu we wtorek, więc jakieś cuda dzieją się na poczcie chyba.

oj dzieją się, dzieją....
ja też jeszcze nic nie dostałam, a lublin rzut beretem:cool3:

Posted

narisowa napisał(a):
oj dzieją się, dzieją....
ja też jeszcze nic nie dostałam, a lublin rzut beretem:cool3:

a jesteś na liście psów zgłoszonych?

Posted

Kika napisał(a):
a jesteś na liście psów zgłoszonych?

jesteśmy:lol:
także bardzo się nie przejmuję. dwa lata temu przyszło w piątek przed wystawą, to czekam sobie cierpliwie:mad:

Posted

No to całe szczęście :) .. A ja się cieszę, że nam szybko potwierdzenie przyszło, bo jakbym miała tak jak ktos tu z Rzeszowem, to nie wiem :D ....

Posted

McDzik napisał(a):
No to całe szczęście :) .. A ja się cieszę, że nam szybko potwierdzenie przyszło, bo jakbym miała tak jak ktos tu z Rzeszowem, to nie wiem :D ....

ja do kielc w tamtym roku potwierdzenia nie dostałam (2007) ale cale szczecie zadnych problemów :)

Posted

Sorry .. do Kielc to diabła by wniósł... tyle kundli tam biegało bez sprawdzania czegokolwiek, że paranoja... ludzie wchodzili za darmo w połowie, mówiąc, że zostawili papiery psa i bilety w drugim budynku.. też tam byłam wtedy i osobiście wlazłam jako Młody Prezenter - ofc nie byłam zgłoszona, tylko tak powiedziałam i weszłam bez sprawdzania czegokolwiek, nawet po katalog sobie podeszłam z psem dwa razy...

Posted

McDzik napisał(a):
Sorry .. do Kielc to diabła by wniósł... tyle kundli tam biegało bez sprawdzania czegokolwiek, że paranoja... ludzie wchodzili za darmo w połowie, mówiąc, że zostawili papiery psa i bilety w drugim budynku.. też tam byłam wtedy i osobiście wlazłam jako Młody Prezenter - ofc nie byłam zgłoszona, tylko tak powiedziałam i weszłam bez sprawdzania czegokolwiek, nawet po katalog sobie podeszłam z psem dwa razy...

ja mowie o dobieraniu papierów - numerkow itp ;)

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Wychodzi na to, że Jarosław to będzie mój debiut nie tylko w Młodym Prezenterze, a i na ringu... :lol: Zapraszam pod ring chartów :)

u mnie bedzie debiut w innej rasie wiec wiesz ;)

Posted

Szukam transportu na wystawę z Warszawy w sobotę.
Jadę z małą (chiński grzywacz), grzeczną i bardzo spokojną suczką.
Dokładam się do paliwa itp.
proszę o info na maila bo na dogomanii nie mam już miejsca na PW;-)
rosathea@wp.pl

Posted

[quote name='Dudek']Szukam transportu na wystawę z Warszawy w sobotę.
Jadę z małą (chiński grzywacz), grzeczną i bardzo spokojną suczką.
Dokładam się do paliwa itp.
proszę o info na maila bo na dogomanii nie mam już miejsca na PW;-)
rosathea@wp.pl

to przeciez mozna usunac stare wiadomosci :)

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Wychodzi na to, że Jarosław to będzie mój debiut nie tylko w Młodym Prezenterze, a i na ringu... :lol: Zapraszam pod ring chartów :)

A jak dla mnie w Jarosławiu nihil novi .. :) No to tylko zyczyć powodzenia :eviltong: ..

Posted

McDzik napisał(a):
A jak dla mnie w Jarosławiu nihil novi .. :) No to tylko zyczyć powodzenia :eviltong: ..

Dla mnie całkowity debiut, do tej pory na wystawach bywałam tylko jako widz.
Nie dziękuję :lol:

Posted

Będzie dobrze :) Ja pierwszy raz wystawiałam w 2001 roku sunię w klasie BABY .. Miała 2 miesiące i była najmłodszą sunią na całej wystawie :D Ale byłam dzieciakiem ..:D