Coffee&Nera Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Patrzyłam za wami na Rzeszowie niestetyn niedopatrzylam i bylam z tego powodu zła... Odpisz na PW Marta xD Quote
aga616 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 proszę bardzo stawkę : http://zkwpoprzemysl.republika.pl/pliki/wystawy/31_wykaz-psow.pdf Quote
Magot Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='aga616']proszę bardzo stawkę : http://zkwpoprzemysl.republika.pl/pliki/wystawy/31_wykaz-psow.pdf O jak miło, jesteśmy sami:evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Fajnie rozpisane, można się bać, albo uspokoić w związku z konkurencją :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Kamila jaka masz konkurencje na Mp ;)? Quote
Bura Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='aga616']proszę bardzo stawkę : http://zkwpoprzemysl.republika.pl/pliki/wystawy/31_wykaz-psow.pdf Dzięki, to nie muszę już dzwonić. Przyjęli nas. Quote
Cambel&Megi Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Nerul napisał(a):Kamila jaka masz konkurencje na Mp ;)? Hmmm nigdzie nie pisze :lol: Wiem, że będzie Mateusz, też miłośnik Whippetów, a kto więcej? Zobaczymy... Quote
Coffee&Nera Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Jeny jedzie Iron... Musze tam byc *_* I jak widze ty z Królową też jedziesz- będe trzymała kciuki Quote
Frytela Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 przyjeli ale jak zawsze ten sam pies w konkurencjii.... moze byc ciekawie, a ruda sama, samiutka ;) (w klasie oczywiscie :) ) Quote
Bura Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Frytela napisał(a):przyjeli ale jak zawsze ten sam pies w konkurencjii.... moze byc ciekawie, a ruda sama, samiutka ;) (w klasie oczywiscie :) ) Powodzenia, ja miewam jedną sukę w konkurencji z którą nigdy nie udało się nam wygrać, ale cóż, nie liczy się żeby złapać króliczka ale żeby go gonić :diabloti: Nerul napisał(a):Jeny jedzie Iron... Musze tam byc *_* I jak widze ty z Królową też jedziesz- będe trzymała kciuki Mnie tam bardziej pudle interesują, ale będzie jeden standard tylko. A Królowa pewnie będzie miała chandrę jak to Jej wysokośc miewa na halówkach :diabloti: Jednego roku mój Malamut z piekła rodem w Jarosławiu chciał uwalić sędzinę w rąsię (panią Semik) OOOPS!!! Quote
Frytela Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Bura napisał(a):Powodzenia, ja miewam jedną sukę w konkurencji z którą nigdy nie udało się nam wygrać, ale cóż, nie liczy się żeby złapać króliczka ale żeby go gonić :diabloti: my mamy z tym psiakiem tak: do grudnia ( tamtego roku) zawsze po nim ;) a w tym roku w rzeszowie 1 pies byl inny, 2 to moj kokos, a 3 ten nasz kolega ;) wiec jak bedzie to nie wiem, ale mialam nadzieje ze chociaz tu go nie spotkam :( Quote
Coffee&Nera Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Bura napisał(a):Mnie tam bardziej pudle interesują, ale będzie jeden standard tylko. A Królowa pewnie będzie miała chandrę jak to Jej wysokośc miewa na halówkach :diabloti: Jednego roku mój Malamut z piekła rodem w Jarosławiu chciał uwalić sędzinę w rąsię (panią Semik) OOOPS!!! Królowa taka jest :eviltong: Ciekawe jak w tym roku bedzie sie zachowywala Quote
Bura Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Nerul napisał(a):Królowa taka jest :eviltong: Ciekawe jak w tym roku bedzie sie zachowywala Wiesz, to było tak: Pani sędzina piesie częstowała herbatnikami i każdy brał co dawali a jak mojej podstawiła to Królowa odwróciła głowę. No to sędzina jeszcze raz podstawia pod ryjek i to już było za dużo dla Ajki. Czułam przez ringówkę taki charkot w gardle więc ją odsunęłam na wszelki wielki. Bo jak ją sędzia na krakowskiej (z resztą mój osobisty guru p. Leenen) macał to ewidentnie warczała (ale tak, że nie słyszał bo wywalał za agresję). Ajka nie lubi jak się ję dotyka raczej. Ciekawe czy pani Boryczko będzie macalna czy oglądalna jak Pan Boryczko :diabloti: Quote
JinnyAl Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 ZGłaszałam psa (SUKA GOŃCZY POLSKI), a nie ma go w wykazie! Napisałąm maila do oddziału i mam nadizeję, ze coś na to poradzą! Dlaczego nie wysyłali potwierdzeń od razu! No kurcze no! Jestem wściekłą!!!! jEST NA FORUM KTOŚ Z TEGO ODDZIAŁU, KTO MI MOZE POMÓC MOZĘ? Quote
Frytela Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 zadzwoń do nich, jezeli zapłaciłas to moze dałoby rade jeszcze raz zgloszenie wyslac ;) Quote
Coffee&Nera Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Bura napisał(a):Wiesz, to było tak: Pani sędzina piesie częstowała herbatnikami i każdy brał co dawali a jak mojej podstawiła to Królowa odwróciła głowę. No to sędzina jeszcze raz podstawia pod ryjek i to już było za dużo dla Ajki. Czułam przez ringówkę taki charkot w gardle więc ją odsunęłam na wszelki wielki. Bo jak ją sędzia na krakowskiej (z resztą mój osobisty guru p. Leenen) macał to ewidentnie warczała (ale tak, że nie słyszał bo wywalał za agresję). Ajka nie lubi jak się ję dotyka raczej. Ciekawe czy pani Boryczko będzie macalna czy oglądalna jak Pan Boryczko :diabloti: Oby Ajeczki nie macała... Zycze wam jak najwyzszych lokat :multi::multi::multi: Quote
JinnyAl Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Frytela napisał(a):zadzwoń do nich, jezeli zapłaciłas to moze dałoby rade jeszcze raz zgloszenie wyslac ;) Dzieki za radę, zadzwonię na pewno. Czy zapłaciłam - polskie rasy nie płacą :) W tym wypadku zadziała to chyba na niekorzyść... :/ Quote
Kori Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 14 hasiorów naliczyłam :razz: - opłaca się jechać :loveu: Dzięki za stawkę ;) Quote
Frytela Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 JinnyAl napisał(a):Dzieki za radę, zadzwonię na pewno. Czy zapłaciłam - polskie rasy nie płacą :) W tym wypadku zadziała to chyba na niekorzyść... :/ Dzwioń i walcz :) Quote
Coffee&Nera Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Kori napisał(a):14 hasiorów naliczyłam :razz: - opłaca się jechać :loveu: Dzięki za stawkę ;) Do Rzeszowa moglas wpadac na Miedzynarodowke- tam to ponad 50 cudek bylo :crazyeye::loveu: Quote
McDzik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Zaraz sprawdzę tą stawke na innej przeglądarce, bo na Mozilli sie nie otwiera :) Quote
Coffee&Nera Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Mi się otwiera normalnie ;) Magda wejdź na gadu :D:D Quote
McDzik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='aga616']proszę bardzo stawkę : http://zkwpoprzemysl.republika.pl/pliki/wystawy/31_wykaz-psow.pdf 4 leonki , malutko :( .. No a my same w klasie :D Szok :D Poraz drugi w diankowej karierze wystawowej, co się u leonków rzadko zdarza.. No ale drugie Zw.Mł do kolekcji już sobie możemy w 10% pogratulować przynajmniej :D Pozostałe 90% to prezencja na wystawie.. ale za to o Najlepszego Juniora w Rasie powalczymy, bo w pieskach w młodzierzy konkurent :) O najlepszą suke w rasie też w razie czego powalczę z sunią z pośredniej. Piesek w pośredniej też się znalazł, będzie wesoło :) Za to coś Mirona znajomych nie ma.. peszek? :D Quote
Magot Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 McDzik napisał(a):4 leonki , malutko :( I tylko 5 cockerów:roll: Quote
Recommended Posts