Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Miodzi wszystko w porzadku, jednak jest juz w boksach zewnetrznych i tyleczek jej marznie...Oczko sie zagoilo, szwy p.Rafal sciaga i w zasadzie mala bylaby gotowa do adopcji...ale....bardzo zaluje, ze nie mogla zostac ze szczeniakiem (mala glistka) w lecznicy, bo pewnie juz dawno grzalaby duupke w domku, tak jak czekoladowy Miodzio, a tak...jeszcze kwarantanna i "obrzucanie blotem przez ciotki". Dlaczego nie mam mozliwosci zabrac jej do siebie:-(:-(:-(

Posted

Wczoraj zawiozłam ją z moją bratową do mieszkanka w Krakowie. zamieszkała z odratowaną kicią. To kontakt "podziennikowy", przechowywałam numer osób chętnych na psa w późniejszym terminie i udało się!!!! zdjecia wieczorem przeslę. :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Acha i pragnę dodać, że ani ona ani ine psy wbrew wypisywanym nonsensnom przez niektóre osoby nie miały żadnej parwo czy zmutowiałej parwo, co moja wetka mówiła zresztą od początku... testy to teraz wykluczyły.

Posted

[quote name='AgaG']Wczoraj zawiozłam ją z moją bratową do mieszkanka w Krakowie. zamieszkała z odratowaną kicią. To kontakt "podziennikowy", przechowywałam numer osób chętnych na psa w późniejszym terminie i udało się!!!! zdjecia wieczorem przeslę. :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
.

Gdyby kiedyś przypadkiem pojawili sie chętni na malutkiego psa w średnim wieku, a nie było akurat takiego wśród oczekujących Krakowiaków - bardzo proszę - miej na uwadzę Kapselka ze schroniska koło Czestochowy :oops:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68556
http://www.allegro.pl/item287671965_maly_piesek_skrzywdzony_przez_los_czeka_na_ciebie.html

Ma 6 lat, juz prawie rok jest w schronisku, gdzie trafił z związku z chorobą swojego pana - rodzina postanowiła się Go pozbyć.
Bardzo kiepsko sobie radzi w schronisku...
Jest miły, grzeczny, spokojny.

Posted

sunia byłz w hotelu od 4-26 XIIzaraz robię rozliczenie długów..

Posted

PANI ZADZWONI,LA DO MNIE PRZED 7 RANO, ŻE DWIE NOCE NIE SPI Z POWODU ASTMY WYWOŁANEJ SIERŚCIA PSA.... NIESTETY SZUKAMY DOMU, TYLE ŻE PANI JĄ PRZETRZYMA, ALE SPRAWA PILNA :placz::placz::placz::placz:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Aga dam ją do Dziennika w tym tygodniu.
Namiary na Ciebie ?

tak. Bardzo dziękuję.

Posted

Zadzwoniła do mnie pani miodki (teraz misi), że jednak jej nie odda:p Sunia omatała ją naookoło palca. Rozmawiałam długo, pytając, czy na pewno czy na 100% to jej dom do końca jej dni, pani mówiła, że tak Misia jest wykąpna, przytyła, zachowuje sie idealnie w domu, tylko reagfuje protestem na wychodzenie pani z domu, jest w nią zapatrzona. Pojutrze pani wybiera się z nią na szczepienie. Jak karusiap wróci, to na pewno wklei foty z nowego domu... UFFFF