beka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Młodziutka ok. 6 miesięczna sunia, mieszaniec jamniczka pilnie szuka domu. Dobra dusza przygarnęła ja pod swoje opiekuńcze skrzydła, ale sunieczka nie może zostać tam na stałe. Malutka jest wystraszona, ale nie ma co sie dziwić. W swoim krótkim życiu została porzucona, błąkała się, w chłodzie i głodzie. Nieśmiało przytula sie do ludzi i prosi o domek. Popatrz w jej smutne oczy. Czy nie chcesz zobaczyć jak sie smieją? Do Ciebie. Quote
Ziutka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Sunia już jest na allegro. Ale nie mam linka bo skasowałam privy....a Tatianka jej robiła allegro :lol: Quote
Hanah Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ode mnie dzisiaj wysło takie malutkie cudeńko. Trzymam kciuki za Waszą sunię. U mnie poskutkowało Allegro. Quote
GameBoy Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 sliczna jest :loveu::loveu: taka slodka mala żabka Quote
beka Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Eeee, chyba muszę zmienic opis, albo nowe zdjęcia poproszę. Jak spojrzec w jej smutne oczy jak ich nie widać??? Quote
kasiaprodex Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Bo ona szuka w myslach swojego opiekuna jak nie ma realnego:placz: Quote
Ziutka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Hanah napisał(a):U mnie poskutkowało Allegro. Sunia już ma allegro :roll: Quote
Hanah Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 wiem, że ma. Pisze tylko , że mojej psinki pomogło w 2 dni, więc może i ta bidulka będzie miała farta. Quote
Ziutka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Miejmy taką nadzieję :cool3: Suńka śliczna więc myślę, że szybko domek znajdzie ;) Quote
Ziutka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Kasiaprodex na pewno ma :cool3: Jak tylko wróci do domu to Ją pogonię :evil_lol: Teraz bidula jedzie na sygnale z kotem do lecznicy :placz: Quote
Hanah Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Dostałam maila od Pani, oto wymagania: Chciałabym suczkę kilku miesięczną najlepiej własnie ok 5 miesięcy -która > umie już wychodzić na dwór za potrzebą, ponieważ mieszkam na siódmym > piętrze i wiem ze ciężko jest aby piesek wytrzymywał w trakcie nauki, > wielkości niedużego kota, jasny kolor , ''spokojną'' łagodną przylepkę. > Gdyby taka była to proszę o zdjęcie , przyznam się ze nie każdy pies ma to > coś w oczach czego szukam i wiem ze ciężko będzie mi wybrać. Jeśli ta suńcia , o której tu piszecie jest podobna to przeslijcie mi jej zdjęcia na maila: hannah.miller@wp.pl Quote
Hanah Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Dopiero mi się otworzyło zdjęcie, widze ze nie jest jasna, ale może będzie miała to coś w oczach, otwartych;) Quote
Ziutka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Hanah.....mamy też taką sunię do pilnej adopcji http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100814 Jest jasna, ma 5 mc....i oczka otwarte :cool3: A co do tej naszej suni z zamkniętymi oczkami to tfu tfu....ale może będzie miała swój domek....rozmowy trwają. Quote
Ziutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 tanitka napisał(a):a zdjęcie z oczkami będzie?:razz: Trzeba Kasiprodex zapytać - Ona robiła zdjęcia....może jakieś ma z oczkami :cool3: Quote
beka Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Kasia i co masz zdjecia z oczkami???? Quote
Ziutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ja tam sobie niunię nazwałam.....Amelka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
beka Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Amelka jest śliczna :) ALe dziewczyny, ona potrzebuje super fotek, które wydobędą jej piękno :) Quote
Ziutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 beka napisał(a): ALe dziewczyny, ona potrzebuje super fotek, które wydobędą jej piękno :) To najprędzej dopiero w niedzielę :placz: Bo w sobotę jedziemy z Kasią do K.... Ciężko trochę tam z tymi fotkami bo jak wyskoczy 15 psów, które są spragnione człowieka to ciężko się połapać ze wszystkim :shake: Ale jakoś damy radę....dla Amelki wszystko :loveu: Quote
Recommended Posts