majqa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Hej Frociu! Kiedy startujesz o palmę pierwszeństwa w wyścigu wózeczków osiedlowych?;) Quote
majqa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Wątek opuszczony? Wszystkich kibicujących wywiało? Jejku :shake:...Frotuniu, w górę!!! Quote
Wisełka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Nikogo nie wywiało :p Frotusiu jesteśmy tu razem z Tobą :loveu::loveu::loveu: Quote
Monia70 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Wczoraj byłam w pracy:oops: i netu nie było w lubuskiem:shake: Quote
JoSi Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Poszłyśmy sobie do weta na zastrzyk przeciwnicieniowy, Frotka w swojej gablocie. Nie było tak źle, prawie nie płakała. Za tydziń koo... do analizy. Świetnie chodzi w wózeczku, przeskakuje dołki a wózeczek razem z nią. Chce gonić gołąbki, szczeka na psy. Nie znalazłam dodatkowych rąk, żeby zrobic zdjęcia w plenerze a dzisiaj pochmurno i rąk też brakuje. Ludze zachwycają się Frotką, nawet nie są zdziwieni ratowaniem tak ślicznej suczki. Kupiłam jej smycz - taśmę 3 m. Siusia Frotka swobodnie na chodnikach co jakiś czas, nawet nie staje. Czyli jednak nie czuje? Nie zdążyłam jej zważyć, wydaje mi się, że utyła trochę. Quote
majqa Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 JoSi napisał(a):(...)Czyli jednak nie czuje? Nie zdążyłam jej zważyć, wydaje mi się, że utyła trochę. To czucie ma prawo się wahać. Poza tym weź też pod uwagę, że mała odżyła dzieki Tobie i zaczyna odkrywać świat na nowo. Skoro tak to zainteresowanie pticami i innymi atrakcjami do pogonienia etc.etc. przesłania jej wszystko. To tak jak małe dziecko, które się "zabawi" i zrobi siusiu mimo, że dotąd pokazywało mamie. Bądź dobrej myśli!!!:loveu: Przytyła? Cudownie, że nabiera ciałka. Parszywe robale poszoł won z Froci !!! Quote
Monia70 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Jejus, tak rajzuje w wózeczku :multi: Chciałabym ją zobaczyc..... Quote
JoSi Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Monia70 napisał(a):Jejus, tak rajzuje w wózeczku :multi: Chciałabym ją zobaczyc..... Przyjedź, pomieszkaj, zobacz. Zapraszamy. Od czwartku do niedzieli będzie przyjaciółka z W-awy, pochodzimy z Frotką i resztą. Quote
marola Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Remont i zamieszanie, problemy z dostepem do internetu. Ale o Froci pamietam. Śpioszki jutro odbieram i bedę wysyłać niebawem :-) Quote
emilia2280 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 JoSi, ja czekam na zestawienie kosztów, o które poprosila Majeczka (Majqa). Muszé wiedziec z czym walczé (tzn. jak powazna jest sytuacja), zeby sprawiedliwie obdzielic wszystkie psiaki. Jak bédziesz miala chwilké, poproszé (chyba, ze slepa jestem i przeoczylam, ale staralam sié sledzic wátek codziennie). Usciski dla Froci - na tylne lapki, w ramach szybszej rehabilitacji ;) Quote
Monia70 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 JoSi napisał(a):Przyjedź, pomieszkaj, zobacz. Zapraszamy. Ojjjj, gdyby to było bliżej to wprosiłabym się żeby Ci pomóc.Na pewno. Quote
majqa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Dobranoc Frociu! Miłego tarzania i spacerkowania wózeczkowego juterkiem! Quote
Kasia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Prosimy o pomoc!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105760 Kto jeszcze nie oddał swego głosu a che pomóc Sandrze i Jej zwierzakom bardzo prosimy o ich oddanie :modla: Zostały ostatnie 3 dni a my przegrywamy :placz::placz: Potrzebujemy Waszej pomocy!!! Quote
JoSi Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Słońce wyszło na chwilę, rąk nie przybyło a Frotka w biegu więc przepraszam za jakość zdjęć i złe ujęcia. Quote
majqa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Serce pęka patrząc na fotki. Kawał przeogromnej roboty JoSi! :loveu: Tylko...gdzie Ci Twoi pomagierzy??? :-( :shake: :-( Quote
JoSi Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Frotka pokonuje wertepy, znajduje pokarm dla ptaszków, ciągle w ruchu. Quote
emilia2280 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ten wózeczek dodal Froci skrzydel! Alez ona sié cieszy. Na ten widok warto bylo czekac... JoSi, tylko wyjátkowy czlowiek dokonalby tego, czego Ty dokonalas z Frotká... Nie mam slów zeby Ci dziékowac za tá dobroc. :iloveyou: Quote
JoSi Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Teraz proza dnia codziennego czyli rachunki (niepełne) solcoseryl 5x...........97.50 zł dexafort 5x...........50.00 zł antyrobal 2x ..........20.00 zł bad. kału................35.00 zł nivalin, milgamma....202.70 zł To tak mniej więcej, bez oliwy z oliwek, ręczników kuchennych i wszystkiego co wylecialo z głowy. Jedzenia nie liczę i nie będę. Przed nami badanie kału w poniedziałek, podstawowe szczepienia jeśli robal już wyszedł. Quote
Wisełka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 JoSi napisał(a):Słońce wyszło na chwilę, rąk nie przybyło a Frotka w biegu więc przepraszam za jakość zdjęć i złe ujęcia. Zdjęcia są superowe :loveu::loveu::loveu: Quote
emilia2280 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 JoSi, rozumiem ze to sá rachunki od poczátku pobytu Frotki u Ciebie, czy tylko za jakis okres? Quote
majqa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 emilia2280 napisał(a):JoSi, rozumiem ze to sá rachunki od poczátku pobytu Frotki u Ciebie, czy tylko za jakis okres? Jestem niemal pewna, że tylko za jakiś wycinek czasu. Mylę się JoSi to mnie popraw.:-( Quote
JoSi Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 EEEE... od początku, więcej nie pamiętam. Quote
Monia70 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 JoSii jak zawsze skromna :oops::oops::oops: Frocia jest piekna, cudownie gania w mercedesie :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts