Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wisełka napisał(a):
Paczka wysłana dziś rano. JoSi daj znać jak dojdzie :)
Pozdrowionka

Oczywiście Wisełko, może zdjęcia zrobię, może Frotka raczy się podnosić w trakcie bo jak biorę aparat do ręki to siada płasko.:eviltong:

Posted

JoSi napisał(a):
Oczywiście Wisełko, może zdjęcia zrobię, może Frotka raczy się podnosić w trakcie bo jak biorę aparat do ręki to siada płasko.:eviltong:

Haha, niezła z niej modelka :)

Posted

To zainteresowanie Frotki nie jest miłością do krolika, którego można wypuszczać tylko przy zamkniętych drzwiach. Chyba traktuje Gryzeldę jak dobrą przekąskę. Z kotami jest inaczej, przyzwyczaiły się do niej i wiedzą, że nie gryzie tylko chce pogonić.

Posted

JoSi napisał(a):
Pan Piotr wysyła wózek jutro z instrukcją obsługi, powinien dojść we wtorek. Właśnie skończyłam rozmowę telefoniczną.

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Oh Frociu, byle wszystko pasowało!!! Poczto - nie zawiedź !!!

Posted

Jak znam p.Piotra to nie wyśle wózka pocztą tylko DHL-em.
Ja nie miałam wyboru.Mieszkam w malutkiej mieścinie, w której tylko poczta jest:cool1:.Rzadnych firm kurierskiech:cool1:.Dlatego był poslizg(choć nie z mojej winy)
Ale ciesze się, że wózek juz przerobiony.

Posted

Frocia czyni niesamowite postępy!!! Czyni je dzięki ciężkiej pracy JoSi, jej sercu i dłoniom!!! Prosimy o pomoc - wsparcie pieniężne na leki.
Szczytem marzeń jest "bezpiętrowy" domek docelowy dla maleństwa, które tak dzielnie walczy o normalność...
Buziaki JoSi, Tobie i zwierzyńcowi, szczególne dzielnej Gryzeldzie!!! Frociu odpuść czatowaniu przy klatce ;)...

Posted

[quote name='JoSi']Wisełko, paczka doszła.
Śpioszki są super, pampersy super i bardzo, bardzo dziękujemy.

Hmmm... to chyba nie ode mnie ta paczka jeszcze ;) Ja pampersów nie wysyłałam :lol: Ja spioszki, poduszeczki i budkowy kojec :)