Wisełka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Paczka wysłana dziś rano. JoSi daj znać jak dojdzie :) Pozdrowionka Quote
JoSi Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Wisełka napisał(a):Paczka wysłana dziś rano. JoSi daj znać jak dojdzie :) Pozdrowionka Oczywiście Wisełko, może zdjęcia zrobię, może Frotka raczy się podnosić w trakcie bo jak biorę aparat do ręki to siada płasko.:eviltong: Quote
Wisełka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 JoSi napisał(a):Oczywiście Wisełko, może zdjęcia zrobię, może Frotka raczy się podnosić w trakcie bo jak biorę aparat do ręki to siada płasko.:eviltong: Haha, niezła z niej modelka :) Quote
Wisełka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Cudowna :Cool!: i zawsze taki słodziutki wyraz pyszczka ma jakby się uśmiechała :loveu::loveu::loveu: Quote
diana79 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ale ona jest prześliczna, aż mi serce mięknie jak ją widzę :loveu: Quote
JoSi Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 To zainteresowanie Frotki nie jest miłością do krolika, którego można wypuszczać tylko przy zamkniętych drzwiach. Chyba traktuje Gryzeldę jak dobrą przekąskę. Z kotami jest inaczej, przyzwyczaiły się do niej i wiedzą, że nie gryzie tylko chce pogonić. Quote
majqa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Biedna Gryzelda w więzieniu :shake: :shake: :shake:... Quote
Monia70 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Oj Frociu, nie wolno królcicka :roll::razz: Quote
Toska Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 miłe dogociocie :lol: wystawiłam bazarek dla Frotki , zaglądnijcie tam co jakiś czas :lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105204 Quote
JoSi Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Pan Piotr wysyła wózek jutro z instrukcją obsługi, powinien dojść we wtorek. Właśnie skończyłam rozmowę telefoniczną. Quote
majqa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 JoSi napisał(a):Pan Piotr wysyła wózek jutro z instrukcją obsługi, powinien dojść we wtorek. Właśnie skończyłam rozmowę telefoniczną. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Oh Frociu, byle wszystko pasowało!!! Poczto - nie zawiedź !!! Quote
Monia70 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Jak znam p.Piotra to nie wyśle wózka pocztą tylko DHL-em. Ja nie miałam wyboru.Mieszkam w malutkiej mieścinie, w której tylko poczta jest:cool1:.Rzadnych firm kurierskiech:cool1:.Dlatego był poslizg(choć nie z mojej winy) Ale ciesze się, że wózek juz przerobiony. Quote
majqa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Frocia czyni niesamowite postępy!!! Czyni je dzięki ciężkiej pracy JoSi, jej sercu i dłoniom!!! Prosimy o pomoc - wsparcie pieniężne na leki. Szczytem marzeń jest "bezpiętrowy" domek docelowy dla maleństwa, które tak dzielnie walczy o normalność... Buziaki JoSi, Tobie i zwierzyńcowi, szczególne dzielnej Gryzeldzie!!! Frociu odpuść czatowaniu przy klatce ;)... Quote
JoSi Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Wisełko, paczka doszła. Śpioszki są super, pampersy super i bardzo, bardzo dziękujemy. Quote
Wisełka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='JoSi']Wisełko, paczka doszła. Śpioszki są super, pampersy super i bardzo, bardzo dziękujemy. Hmmm... to chyba nie ode mnie ta paczka jeszcze ;) Ja pampersów nie wysyłałam :lol: Ja spioszki, poduszeczki i budkowy kojec :) Quote
Harry76 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ściskam kciuki oby wózeczek pasował:) Spokojnej nocy wszystkim zwierzakom i dobrym ludkom:Dog_run: Quote
Monia70 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ooooo, mamy nowego wujka:multi: Witamy serdecznie. A Frociszka jak zawsze piękna :loveu: Quote
Harry76 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Jeśli to o mnie, to wujek to ciocia:lol: Quote
Harry76 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Zaraz wkleję banerki, jak się nauczę jak to robić:) Nie wiem, Która bardziej niesamowita- Frotka, czy Josi.. Obie naraz raczej. Uściski ogromne dla Was Obu Quote
Monia70 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 No to witamy nową ciocię :multi: równie serdecznie jak wujka(którego nie ma) Zmylił mnie login :-) Quote
Harry76 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 http://republika.pl/blog_qc_552970/1009329/tr/ciagutka.gif Quote
Harry76 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Dzięki Monia:multi: zajrzę jutro sprawdzić, jak tam wózeczek. Dobranoc. Quote
Recommended Posts