Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majqa napisał(a):
Liczyła na padniętą i zaspaną Frocię a odebrała diabła tasmańskiego.:evil_lol:

Moze z narkozą się pomylili, nie ten lek ? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A tak bez żartów to dobrze, ze wszystko ok sie skonczyło i , że juz po zabiegu.Teraz tylko, żeby szwów nie powyciągała spryciulka.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

majqa napisał(a):
Frocia już po zabiegu. Poszło jak z płatka. :multi: News natomiast jest taki, że tego samego dnia (już po zabiegu) JoSi nie mogła nad nią zapanować, czym była załamana, usiłując wystopować niunię. Ta, jakby nigdy nic, wariowała do późna, zasuwała mega ślizgiem po panelach, nie szło jej uspokoić, wygłupy, wygłupy i jeszcze raz wygłupy, rozstawianie reszty menażerii po kątach i darcie japy o jedzenie. JoSi przeżyła bonanzę. :roll: Liczyła na padniętą i zaspaną Frocię a odebrała diabła tasmańskiego.:evil_lol:

Najważniejsze, że już "po" i że maleństwo w formie :)

Posted

Wątek ma tyle stron, że mała głowa, mam więc problem w poszukaniu na nim tego, co jest mi bardzo potrzebne i to na cito. Czy ktoś może mi dopomóc w pozyskaniu namiaru na Pana Piotra od wózeczków???

Posted

Monia70 napisał(a):
Pomoc przekazana ;)
A juz myslalam, że wózek Frotuni zastrajkował :roll:

A skądże...choć jakiś pojazd przydałby się samej JoSi by móc nadążyć za Frocią, hihihihi...:razz: :evil_lol:

Dziękuję Moniu z całego serca!!!!!!!!!!!!:loveu:

Posted

A JoSi to ten komputer chyba myszy zjadły :evil_lol:
Nie ma jej i nie ma, aż dziwnie że tak długo...
I za fotkami Froci się stęskniłam i chciałabym wiedzieć ile wynosi jej wózeczkowy rekord prędkości, a może już gumę złapała hihihihi albo policja mandacik wlepiła :lol:

Posted

Monia70 napisał(a):
Albo Frotka na wózku na wszystkie wiatry przepędziła:roll:;)

Najpóźniej w weekend będę dzwonić do JoSi, jak tylko coś się dowiem zaraz wrzucam info na wątek.

Posted

Czy suczka potrzebuje podkładów/pieluszek? w jakim mieście jest?
jest kilka paczek do oddania w Warszawie, u Pixie, może się przydadzą? a jeśli nie to znacie psa który ich potrzebuje?

Posted

Takie paczki możecie przekazać przez kierowce busa albo autobusu międzymiastowego. Z Warszawy do Krakowa jeździ ich cała masa. jak się da kierowcy 5-10 złoty to max a jeszcze jak się powie że to dla chorego wujka;)

Posted

Ale pewnie wtedy nie dostarczy pod wskazany adres tylko trzeba po trasie się z nim umówić a JoSi pewnie nie bardzo tak może.
Ta wysyłka to najgorsza jest w tym wszystkim :roll:

Posted

Niestety, Wisełka ma rację. JoSi, a tu jestem w temacie,niestety nie jest mobilna z wielu przyczyn, do których ujawnienia nie czuję się upoważniona.