Monia70 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 majqa napisał(a): Liczyła na padniętą i zaspaną Frocię a odebrała diabła tasmańskiego.:evil_lol: Moze z narkozą się pomylili, nie ten lek ? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak bez żartów to dobrze, ze wszystko ok sie skonczyło i , że juz po zabiegu.Teraz tylko, żeby szwów nie powyciągała spryciulka. Quote
Aga_Mazury Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 majqa napisał(a):Frocia już po zabiegu. Poszło jak z płatka. :multi: News natomiast jest taki, że tego samego dnia (już po zabiegu) JoSi nie mogła nad nią zapanować, czym była załamana, usiłując wystopować niunię. Ta, jakby nigdy nic, wariowała do późna, zasuwała mega ślizgiem po panelach, nie szło jej uspokoić, wygłupy, wygłupy i jeszcze raz wygłupy, rozstawianie reszty menażerii po kątach i darcie japy o jedzenie. JoSi przeżyła bonanzę. :roll: Liczyła na padniętą i zaspaną Frocię a odebrała diabła tasmańskiego.:evil_lol: Najważniejsze, że już "po" i że maleństwo w formie :) Quote
black_cat Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 przeczytalam caly wątek, trzymam kciuki za Frotunie :) trenuje mala caly czas wiec forma musi wzrastac ;) Quote
majqa Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ze sprawozdań JoSi wynika, że Frocia swoją formą obdzieliłaby pół osiedla!!!:evil_lol: Quote
Makuuu Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 psinka chyba będzie w radomskiej gazecie bezpłatnej... może jakiś odzew czy cuś... może coś trochę ruszy Quote
black_cat Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 tylko nie piszcie ze Frotka taka łobuziara bo sie ludzie przestrasza :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Wisełka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 JoSi i Frotusi to już tu chyba z rok nie ma... :roll: Quote
majqa Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 W górę Frociu, bo przepadniesz w czeluściach wątków! Quote
Wisełka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Tralalalala...... i Frotka wskakuje na pierwszą :p Quote
majqa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 I tak dla czystej formalności moje Wy Skarby, w górę. Quote
majqa Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Wątek ma tyle stron, że mała głowa, mam więc problem w poszukaniu na nim tego, co jest mi bardzo potrzebne i to na cito. Czy ktoś może mi dopomóc w pozyskaniu namiaru na Pana Piotra od wózeczków??? Quote
Monia70 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Pomoc przekazana ;) A juz myslalam, że wózek Frotuni zastrajkował :roll: Quote
majqa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Monia70 napisał(a):Pomoc przekazana ;) A juz myslalam, że wózek Frotuni zastrajkował :roll: A skądże...choć jakiś pojazd przydałby się samej JoSi by móc nadążyć za Frocią, hihihihi...:razz: :evil_lol: Dziękuję Moniu z całego serca!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Wisełka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 A JoSi to ten komputer chyba myszy zjadły :evil_lol: Nie ma jej i nie ma, aż dziwnie że tak długo... I za fotkami Froci się stęskniłam i chciałabym wiedzieć ile wynosi jej wózeczkowy rekord prędkości, a może już gumę złapała hihihihi albo policja mandacik wlepiła :lol: Quote
Monia70 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Wisełka napisał(a):A JoSi to ten komputer chyba myszy zjadły :evil_lol: Albo Frotka na wózku na wszystkie wiatry przepędziła:roll:;) Quote
majqa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Monia70 napisał(a):Albo Frotka na wózku na wszystkie wiatry przepędziła:roll:;) Najpóźniej w weekend będę dzwonić do JoSi, jak tylko coś się dowiem zaraz wrzucam info na wątek. Quote
Wisełka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 majqa napisał(a):Najpóźniej w weekend będę dzwonić do JoSi, jak tylko coś się dowiem zaraz wrzucam info na wątek. No to czekamy :lol: Quote
Wisełka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Potrzebna pomoc: Aukcja charytatywna dla Mikusia!!!! http://www.allegro.pl/item364840251_jamnik_szczeniaczek_potrzebuje_nasze j_pomocy_.html Quote
pidzej Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Czy suczka potrzebuje podkładów/pieluszek? w jakim mieście jest? jest kilka paczek do oddania w Warszawie, u Pixie, może się przydadzą? a jeśli nie to znacie psa który ich potrzebuje? Quote
majqa Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Na pewno sunia potrzebuje podkładów. Jest w Krakowie, adres na stronie 57 wątku. Quote
pidzej Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 hmmm zorientuje sie ile to kosztuje, nie wiem czy koszty wysylki nie beda wieksze niz same podklady... bo tego ze 3 paczki + paczka pieluch. Quote
Umka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Takie paczki możecie przekazać przez kierowce busa albo autobusu międzymiastowego. Z Warszawy do Krakowa jeździ ich cała masa. jak się da kierowcy 5-10 złoty to max a jeszcze jak się powie że to dla chorego wujka;) Quote
Wisełka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Ale pewnie wtedy nie dostarczy pod wskazany adres tylko trzeba po trasie się z nim umówić a JoSi pewnie nie bardzo tak może. Ta wysyłka to najgorsza jest w tym wszystkim :roll: Quote
majqa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Niestety, Wisełka ma rację. JoSi, a tu jestem w temacie,niestety nie jest mobilna z wielu przyczyn, do których ujawnienia nie czuję się upoważniona. Quote
Recommended Posts