Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Froteczka wczoraj byla gwizda programu kundel bury ,czy ogladaliscie.?[/quote]

Ojejku jejku - a ja nie mam tego programu w Wawie :cool3:
Jak wypadły?? Zapewne znakomicie :)

Posted

[URL="http://ww2.tvp.pl/7400,20080327684917.strona"][COLOR=#0000ff]http://ww2.tvp.pl/7400,20080327684917.strona[/COLOR][/URL]

Frocia była bajeczna i...jednym słowem gwiazda. To było tak wzruszające widzieć, jak bardzo jest wpatrzona w JoSi, jak fenomenalnie radzi sobie
z wózeczkiem...Kochana Maleńka...:loveu:

[COLOR=blue][B]Nie byłabym sobą gdybym, więc...[/B][/COLOR]

[SIZE=3][COLOR=blue][B]JoSi ależ Ty jesteś piękną kobietą !!! :loveu: :loveu: :loveu:[/B][/COLOR][/SIZE]

[COLOR=blue][B]I gdzie tu sprawiedliwość natury??? Hę!!!??? :roll:[/B][/COLOR]

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Joanna Siwanowicz,
30-147 Kraków,[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=4][COLOR=red][B]ul. Na Błonie 15/118[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B]
PKO BP SA II O/C Kraków
68 1020 2906 0000 1902 0096 2704

[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

Podziw dla pani Joasi, mało spotyka sie tak wspaniałe osoby jak pani Joasia:loveu:
Kochana Froteczka widać jak jest wdzięczna za całe dobro, miłość jaką jej pani zaoferowała. Frotka wraz z panią Joasią pięknie się reprezentowały, aż mi żal serce ściska, że nie mogę chociaż pogłaskać Frotki. Ale ma wspaniale więc nic dodać nic ująć.

Posted

[quote name='majqa'][B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Joanna Siwanowicz,
30-147 Kraków,[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=4][COLOR=red][B]ul. Na Błonie 15/118[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B]
PKO BP SA II O/C Kraków
68 1020 2906 0000 1902 0096 2704

[/B][/COLOR][/SIZE][/quote]
Dziękuję :lol:

Posted

No proszę...proszę!!!! :evil_lol:
Ja tu wchodzę na wątek z wieściami a Wy już wszystko wiecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:!

Dobra! To tylko powiem, że po programie odezwały się trzy osoby, które mogą pomóc Joasi przy wyprowadzaniu Froci! Sprawa do dogadania! JoSi potrzebna jest pomoc raz dziennie w godzinach rannych!! Ale Frotencja na razie ma cieczkę (na tyle poważną, że gwałci koty JoSi :roflt: :evil_lol:), więc do tematu wrócimy jak się skończy cieczka!

Szczepienia przesunięte na dalszy termin z powodu cieczki!
A Joanna nadal odcięta......:comp26::-(

Posted

Majqa, bardzo dziekuję za linka do programu.
Wczoraj, gdy wróciłam z dyzuru włączyłam, żeby oglądnąć i ....rozpłakałam sie bardzo widząc Frocie tak cudnie smigającą na wózeczku.
Ciesze sie , że tak świetnie daje sobie rade.Cieszę się, że jest Joasia, bez której nie byłoby Froci ....

Ale tez moje wspomnienia wróciły.Dżeki, wózek.....
Szkoda , że nie dane Mu było cieszyć sie wózeczkiem:-(
Ale jestem rada, że wózek tak dobrze słuzy Froci.

To dobrze, że po programie jest odzew.Sa jeszcze dobrzy ludzie.

Posted

Moniu, nie ma za co dziękować...Mnie pomogła linkiem z innego portalu Frotka, za co serdecznie dziękuję. :loveu: Hm...cierpienia wspomnień są ciągłym naszym udziałem. Moim również. :-(

Posted

A może trzeba pomóc Josi z tym komputerem? Jestem noga, ale na dogo na pewno jest jakiś komputerowiec z talentem. Albo zrzutka na nowy komputer? Sama nie wiem ale wątek bez Josi umiera.

Posted

kasia_r napisał(a):
A może trzeba pomóc Josi z tym komputerem? Jestem noga, ale na dogo na pewno jest jakiś komputerowiec z talentem. Albo zrzutka na nowy komputer? Sama nie wiem ale wątek bez Josi umiera.

Pomoc na odległość może trwać dłużej niż wojna 30letnia, nie mówiąc
o kasie na np. telefon. O ile pamiętam, JoSi ma na miejscu pomoc komputerową, nie rozumiem więc czemu to trwa tak długo, chyba...że oznacza koszt zakupu jakichś części, a co za tym idzie problem pieniążków.:-(