Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

gallegro napisał(a):
Toteż dlatego tak się upierałem, żeby niektóre wydatki (m.in. przeróbka wózka) pokryć z konta AFN...

Dokładnie to rozumiem, dlatego chciałabym by JoSi wreszcie zaczęła to robić.:roll: Rachunki od weta, z aptek, oczywiście z wyszczególnieniem pozycji, można brać przecież zbiorowo (raz na jakiś czas), należy tylko zgłosić taką potrzebę.:-(

Posted

majqa napisał(a):
Dokładnie to rozumiem, dlatego chciałabym by JoSi wreszcie zaczęła to robić.:roll: Rachunki od weta, z aptek, oczywiście z wyszczególnieniem pozycji, można brać przecież zbiorowo (raz na jakiś czas), należy tylko zgłosić taką potrzebę.:-(

Jeśli nie JoSi, może to zrobić każda z Was, przy okazji wizyty u weta, czy też jakimś większym zakupie. Ważne, żeby rachunek był wystawiony na AFN.

Posted

Dzwoniłam dzisiaj do JoSi!

U naszych dziewczyn wszystko jest dobrze!! Frotka ma nadal cieczkę, w związku z tym nie wychodzi z domu. Zresztą pogoda wredna...Lata cały czas w pampersikach (Frotka ...nie pogoda :eviltong:). Idą min 3 dziennie, także koszt jest niemały. Jak przy dziecku ;).
I Frotka już nie goni kotka :evil_lol:. Haker, kot który doskonale wie do kogo można się łasić a do kogo nie, już jej zaufał.
Niestety, JoSi komputer nadal w strzępach. Będzie prawdopodobnie wymieniany dysk. Także nie wiadomo kiedy JoSi zajrzy na dogo :-(. Ale obiecuję, że będę do niej dzwonić!! :razz:

Posted

[quote name='Monia70']No to dobrze, że jest dobrze.Tylko dalej domku stałego brak.[/quote]
Niestety i jakoś nie widać by się zanosiło, choć może nie wiemy wszystkiego. Nie mogę się doczekać powrotu JoSi.