Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

DIF napisał(a):
Ale nadal nie ma kogo "katrupić", bo robali brok!!! :multi::multi::multi:

Ukatrupić na zawsze mysli o Frotkowych roblach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Super wiadomość.Nareszcie ich nie ma !!!!!

Posted

A ja coś wiem... a ja coś wiem......:eviltong::eviltong::eviltong:
I już Wam mówię:

Jutro Frotka będzie miała nagranie do krakowskiego programu "Kundel bury i kocury"!!! :cunao::cunao:

Nagranie najpierw odbędzie się w mieszkaniu JoSi a potem przenoszą się na dwór, żeby nagrać Frotencję na spacerku. Super, co nie!!!!!
To wielka szansa dla dziewczyn!!!!

Dalsze wieści:
Frotka zasuwa na wózeczku jak szalona!! Nie straszne jej wertepy, góry, doliny... Polubiła swój wózeczek i śmiga jak wiatr :evil_lol:.
I przez to śmiganie uszkodziła sobie dzisiaj troszkę tylną łapeńkę. Obtarła troszku. Ale JoSi już myśli nad tym jak zapobiec w przyszłości takim zdarzeniom.

Posted

Jejku, mam nadzieję, że dziewczyny nie zrobią się zarozumiałe z powodu medialności???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gratuluję!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:

Posted

Ucałuj Mamę :loveu: Emiluś i nie daj się miernocie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Frotencjo buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu:

Pod koniec m-ca będę mogła znów wpłacić na Frotkę. Sądzę ale może i się mylę (tym samym nie chcę nikogo skrzywdzić domniemaniem), że nie ma regularności wpłat więc JoSi dokłada zdrowo. :shake:

Posted

Ja w kwestii formalnej...
Kilkakrotnie już sygnalizowałem (m.in. na PW), że pokryję część wydatków udokumentowanych fakturami wystawionymi na AFN. Do chwili obecnej cisza...
Może nie będą to kokosy, ale zawsze. Obawiam się, że "po drodze" roztrwonię zgromadzony "majątek" na inne bidy i siłą rzeczy, nie będę w stanie wywiązać się z obietnicy :roll:

Posted

[quote name='majqa']JoSi oddpisz proszę Gallegro, masz przecież część rachunków...DIF ratunku, jesteś w kontakcie z JoSi.

Rachunki muszą być na AFN,a o ile się nie mylę, JoSi takowych nie posiada/nie posiadała. W związku z tym prośba, żeby ew. następne właśnie takie były. Wszelkie niezbędne dane są dostępne na stronie afn.pl Jest też taka możliwość, że ktokolwiek biorąc rachunek od weta, czy za zakup karmy itp., może również podać AFN, jako płatnika.

Posted

Kochani! Krótko, bo padam na twarz... miałam dzisiaj wyjątkowo ciężki dzień ;) (Jantar ...itd:lol:)

Kamery były, więc nasze laski stały się gwiazdami :multi:. Teraz proszę do nich mówić Pani Frotko i Pani Josi...już nosa zadzierają :eviltong::evil_lol:
Frotka i JoSi będą być może już w czwartek w krakowskim programie "Kundel bury i kocury" o godzinie 18:40, kto może niech ogląda!!

Jeśli chodzi o kasę to zbieramy na:
1. sterylkę (miesiąc po aktualnej cieczce, bo ją ma nie wiem czy pisałam :roll:)
2. szczepienia, które do tej pory nie mogły się odbyć z uwagi na podejrzenie robali
3.....cholera, tak zapisałam, że nie mogę przeczytać :shake:

Gallegro! Na jaki dokładnie adres muszą być wystawione faktury/rachunki? Nie mam czasu czytać wątku i idę spać....
Pa wszystkim!!

Posted

[quote name='DIF'](...)Gallegro! Na jaki dokładnie adres muszą być wystawione faktury/rachunki? Nie mam czasu czytać wątku i idę spać....
Pa wszystkim!!

Już kilkakrotnie o tym pisałem, ale przypomnę kolejny raz :cool3: www.afn.pl - po prawej stronie są wszystkie niezbędne dane.

Posted

[quote name='DIF']Kochani! Krótko, bo padam na twarz... miałam dzisiaj wyjątkowo ciężki dzień ;) (Jantar ...itd:lol:)

Kamery były, więc nasze laski stały się gwiazdami :multi:. Teraz proszę do nich mówić Pani Frotko i Pani Josi...już nosa zadzierają :eviltong::evil_lol:
Frotka i JoSi będą być może już w czwartek w krakowskim programie "Kundel bury i kocury" o godzinie 18:40, kto może niech ogląda!!

Z tego co mi mowila pani Magda w tym tygodniu moze braknąc miejsca na to nagranie ale jeżeli sie tak stanie napewno bedzie w przyszly czwartek na antenie.

Posted

Wczoraj rozmawiałam z JoSi!
U dziewczyn wszystko ok.
JoSi ma już komputer sprawny, ale.... odcięty od neta :evil_lol:. Wiem...mało śmieszne! Ale jakoś tak mi wyszło.... :loveu:. Qrcze, to się nazywa się szczęście!!
Nie wiadomo kiedy będzie!

Frotencja w porządku! JoSi dba o nią jak nikt !!!! Także spoko, ciotki!! Czekamy cierpliwie na Joasię! :p

Tylko .......hm...teges...jakby to powiedzieć...
No, kaska potrzebna jest.....

Posted

DIF, dzwoniąc do JoSi dopytaj o rachunki wspomniane przez Gallegro. Nie istnieją żadne??? Przecież to też jest jakiś sposób pozyskania pieniążków.
Wplaciłam na Suzi u Oktawii Librę u Dorothy i mam poważnie chorego psa, u mnie więc teraz b.b.kiepsko. Nie wiem, jak z tego wybrnąć.:-(