Monia70 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 DIF napisał(a):Ale nadal nie ma kogo "katrupić", bo robali brok!!! :multi::multi::multi: Ukatrupić na zawsze mysli o Frotkowych roblach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) Super wiadomość.Nareszcie ich nie ma !!!!! Quote
Hotel KADIF Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 A ja coś wiem... a ja coś wiem......:eviltong::eviltong::eviltong: I już Wam mówię: Jutro Frotka będzie miała nagranie do krakowskiego programu "Kundel bury i kocury"!!! :cunao::cunao: Nagranie najpierw odbędzie się w mieszkaniu JoSi a potem przenoszą się na dwór, żeby nagrać Frotencję na spacerku. Super, co nie!!!!! To wielka szansa dla dziewczyn!!!! Dalsze wieści: Frotka zasuwa na wózeczku jak szalona!! Nie straszne jej wertepy, góry, doliny... Polubiła swój wózeczek i śmiga jak wiatr :evil_lol:. I przez to śmiganie uszkodziła sobie dzisiaj troszkę tylną łapeńkę. Obtarła troszku. Ale JoSi już myśli nad tym jak zapobiec w przyszłości takim zdarzeniom. Quote
majqa Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Jejku, mam nadzieję, że dziewczyny nie zrobią się zarozumiałe z powodu medialności???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gratuluję!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
majqa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Witaj Froteńko, krążowniku szos!!!:loveu: ;) :evil_lol: Quote
emilia2280 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 JoSi powinna juz miec moje 3 grosze na koncie. Czy sá osoby które wplacajá co miesiác czy nieregularnie wszyscy? Off topic- Majqa, moja mama Cie kocha. Wiesz o czym mówié... Quote
majqa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ucałuj Mamę :loveu: Emiluś i nie daj się miernocie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Frotencjo buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Pod koniec m-ca będę mogła znów wpłacić na Frotkę. Sądzę ale może i się mylę (tym samym nie chcę nikogo skrzywdzić domniemaniem), że nie ma regularności wpłat więc JoSi dokłada zdrowo. :shake: Quote
gallegro Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ja w kwestii formalnej... Kilkakrotnie już sygnalizowałem (m.in. na PW), że pokryję część wydatków udokumentowanych fakturami wystawionymi na AFN. Do chwili obecnej cisza... Może nie będą to kokosy, ale zawsze. Obawiam się, że "po drodze" roztrwonię zgromadzony "majątek" na inne bidy i siłą rzeczy, nie będę w stanie wywiązać się z obietnicy :roll: Quote
majqa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 JoSi oddpisz proszę Gallegro, masz przecież część rachunków...DIF ratunku, jesteś w kontakcie z JoSi. Quote
gallegro Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='majqa']JoSi oddpisz proszę Gallegro, masz przecież część rachunków...DIF ratunku, jesteś w kontakcie z JoSi. Rachunki muszą być na AFN,a o ile się nie mylę, JoSi takowych nie posiada/nie posiadała. W związku z tym prośba, żeby ew. następne właśnie takie były. Wszelkie niezbędne dane są dostępne na stronie afn.pl Jest też taka możliwość, że ktokolwiek biorąc rachunek od weta, czy za zakup karmy itp., może również podać AFN, jako płatnika. Quote
Hotel KADIF Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Kochani! Krótko, bo padam na twarz... miałam dzisiaj wyjątkowo ciężki dzień ;) (Jantar ...itd:lol:) Kamery były, więc nasze laski stały się gwiazdami :multi:. Teraz proszę do nich mówić Pani Frotko i Pani Josi...już nosa zadzierają :eviltong::evil_lol: Frotka i JoSi będą być może już w czwartek w krakowskim programie "Kundel bury i kocury" o godzinie 18:40, kto może niech ogląda!! Jeśli chodzi o kasę to zbieramy na: 1. sterylkę (miesiąc po aktualnej cieczce, bo ją ma nie wiem czy pisałam :roll:) 2. szczepienia, które do tej pory nie mogły się odbyć z uwagi na podejrzenie robali 3.....cholera, tak zapisałam, że nie mogę przeczytać :shake: Gallegro! Na jaki dokładnie adres muszą być wystawione faktury/rachunki? Nie mam czasu czytać wątku i idę spać.... Pa wszystkim!! Quote
gallegro Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='DIF'](...)Gallegro! Na jaki dokładnie adres muszą być wystawione faktury/rachunki? Nie mam czasu czytać wątku i idę spać.... Pa wszystkim!! Już kilkakrotnie o tym pisałem, ale przypomnę kolejny raz :cool3: www.afn.pl - po prawej stronie są wszystkie niezbędne dane. Quote
majqa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Mam nadzieję, że już teraz nic nie wzbudzi wątpliwości. Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Jak po nagraniu ,bylo? i jak Frocia sie zaprezentowal.:loveu: Quote
Wisełka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Kurczaki noooo a ja Froci i JoSi nie zobacze bo nie mam jak :shake: Quote
majqa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 No i nikt do Was dziewczyny nie zajrzał! Dawać mi tu raport!!!:mad: Quote
majqa Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 JoSi wytłukuj te wirusy z kompa i to szyyyyybko!!!!!!! Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='DIF']Kochani! Krótko, bo padam na twarz... miałam dzisiaj wyjątkowo ciężki dzień ;) (Jantar ...itd:lol:) Kamery były, więc nasze laski stały się gwiazdami :multi:. Teraz proszę do nich mówić Pani Frotko i Pani Josi...już nosa zadzierają :eviltong::evil_lol: Frotka i JoSi będą być może już w czwartek w krakowskim programie "Kundel bury i kocury" o godzinie 18:40, kto może niech ogląda!! Z tego co mi mowila pani Magda w tym tygodniu moze braknąc miejsca na to nagranie ale jeżeli sie tak stanie napewno bedzie w przyszly czwartek na antenie. Quote
Wisełka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 CO u Frotencji kochaniutkiej słychać?? :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Wczoraj rozmawiałam z JoSi! U dziewczyn wszystko ok. JoSi ma już komputer sprawny, ale.... odcięty od neta :evil_lol:. Wiem...mało śmieszne! Ale jakoś tak mi wyszło.... :loveu:. Qrcze, to się nazywa się szczęście!! Nie wiadomo kiedy będzie! Frotencja w porządku! JoSi dba o nią jak nikt !!!! Także spoko, ciotki!! Czekamy cierpliwie na Joasię! :p Tylko .......hm...teges...jakby to powiedzieć... No, kaska potrzebna jest..... Quote
emilia2280 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Wyslalam 30 euro tydzien temu, ale wiadomo ze to kropla... Po 28-mym cos dorzucé. Quote
majqa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 DIF, dzwoniąc do JoSi dopytaj o rachunki wspomniane przez Gallegro. Nie istnieją żadne??? Przecież to też jest jakiś sposób pozyskania pieniążków. Wplaciłam na Suzi u Oktawii Librę u Dorothy i mam poważnie chorego psa, u mnie więc teraz b.b.kiepsko. Nie wiem, jak z tego wybrnąć.:-( Quote
Recommended Posts