Jump to content
Dogomania

2 letni wychudzony dalmatynczyk.. Grozi mu schron! PILNE!!!

Recommended Posts

Posted

Dalmatyńczyk ma 2-3 lata. Do tej pory nadal nie widze agresywnych zachowań zabierałam mu miske ręka nawet nie zmarszczył nosa. Wiec jest dobrze. Piesek jest wierny, jedyny problem jest taki że jak zostaje sam to wyje. Ma nieliczne blizny pewnie w trakcie tułaczki miał kilka zatarć z innymi psami. W tym momencie pies zaczyna normalnie jeść. Jednak nadal jest chudy prosze o szybką pomoc.

Psiak przebywa u dziewczyny w Łodz. Nie może go zatrzymać. Bunia uprosiła ją żeby przetrzymała go do piątku. Jeżeli nic nie zrobimy psina wyjedzie na przymusowe ferie do schronu.

Posted

Figa zrobiła taki ładny wątek a właśnie się dowiedziałam że kropek trafił na próbę do ludzi chcących zaadoptować dalmata. Także Cioteczki trzymać kciuki. Niech mu głupoty nie przychodzą do głowy.

Posted

Na razie cisza.
Czyli dobrze :lol:
dzisiaj natomiast dzwonił do mnie Pan,że ma do oddania przygarnietego dalmatyńczyka.
Znalazł go pół roku temu,odchuchał,a teraz ma problem ,bo pies nie daje się z kanapy przepędzić i warczy na dzieci...
Pies mieszka 30 km od Łodzi.
Zaprosiłam Pana na wizytę w sobotę w celu obejżenia pieska i ewentualnej kastracji.
Zrobię również zdjęcia.
Mam nadzieję,że Pan przyjedzie....

Figa dziękuję za wątki