Ziutka Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Toż to mu się trafiło jak ślepej kurze ziarno przecież :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale On ma tam dobrze u Basi i jej TZ. Czekamy na foteczki w takim razie i dalsze tak wspaniałe wieści o niuniu :loveu: :loveu: Quote
Itske Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Powyższe zdjecia z jamniorkowego stałego domku Z ciocia beatą i mamusią Basią i własnym kotem jamnior jest słodki, troszkę przytył, ale nie za dużo, moze to ja jestem przewrażliwiona, bo moje to kluchy za tłuste i wszystko co nie przypomina beczułki jest dla mnie chudziutkie:evil_lol: (co widac po mnie i moim owczarku holenderskim) a ten wielki łaciaty pies to szczeniaczek młodszy od Asika. w każdym razie - jamnior śpi w łóżku, jedzonko ma niezłe (ciocia Beata też przywozi smakołyki), do weta jeździ - tzn wet do niego, bo przy okazji jeździ na ryby do Baśki ( mają staw), wychodzi dużo na dwór (pies, nie wet!), jeździ z wujciem do pracy i w ogóle taki bardziej kolanowiec, a ciocia Basia walczy o uczucia psiuńcia, ale przegrwa z własnym mężem - chłopaki abrdzo sobie do gustu przypadły! Przygarnęła nawet kota na pocieszenie, ale tego z kolei zawłaszczył Asik;) Quote
Ziutka Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Itske napisał(a): a ciocia Basia walczy o uczucia psiuńcia, ale przegrwa z własnym mężem - chłopaki abrdzo sobie do gustu przypadły! Przygarnęła nawet kota na pocieszenie, ale tego z kolei zawłaszczył Asik;) Zawsze coś się u Nas znajdzie dla Basi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Do wyboru do koloru :cool3: Quote
Itske Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dla mnie to on jeszcze jest chudzina - ale Baśka udowodnila mi ( wagowo), że przytył - czy pisałam, że zabrany na Sylwestra zagonił bernńczyka za kanapę i zakochał sie w berneńce? Quote
Ziutka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Itske napisał(a):Dla mnie to on jeszcze jest chudzina - ale Baśka udowodnila mi ( wagowo), że przytył - czy pisałam, że zabrany na Sylwestra zagonił bernńczyka za kanapę i zakochał sie w berneńce? Nie pisałaś cioteczko ale z chęcią posłucham całej opowieści od początku do końca :cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts