beka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Zobaczyłam ja na zdjęciu robionym w schronisku. Biedne wystraszone oczy , żebra na wierzchu :( Nie mogłam przestac o niej myśleć. Gdy zwolniło sie miejsce na działce przyjechała. Jest jeszcze chudsza niż na zdjęciach. Mimo że nie jest tak duza jak rasowy on to 19 kilo to stanowczo za malo :( Jedzenie znika nim skończe je wkladać do garnka. Zaczęłam moczyć karme bo je tak zachlannie że boje się czy się nie zakrztusi... Ogonek najczęściej miedzy łapkami, podkulony, chociaż macha jak mnie widzi. Przytula łepek do moich nóg, i pyszczek kładzie na kolanach. Pieszczocha z niej, ale nie jest nachalna. Z piszczotami musimy poczekać do piątku (kąpiel) bo jak narazie to cuchnie jak stary cap :diabloti:. Poznajcie Rubi : I Rubi jeszcze w schronisku Quote
kasiaprodex Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 piekna oneczka. Jak bedzie mozna jakies ogłoszonko dawac to daj znac;) Quote
iwop Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Moja onka to moja największa miłość. Oneczka szuka domu i miłości! :-( Quote
*Gajowa* Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Rubi jest śliczną drobną ONeczką ! Oczywiście nie mogłam sie oprzeć i podjechałam żeby ją obejrzeć. Fajna jest szczekała na mnie / w samochodzie była wrzeszcząca Gajka/ ale cieszyła sie jednoczesnie i ogonek cały czas podkulony. Jestem pewna że domek szybko znajdzie. Quote
Owieczka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ja też mam nadzieje , że szybko domek się znajdzie. Trzymam kciuki i dziekuję, że zaopiekowałaś sie nią :p Quote
beka Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Rubi dzis powitala mnie przy furtce (zazwyczaj jest w budzie). Polizała po ręce i z apetytem (jak codzień) wciągneła żarełko. Quote
morisowa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 cudna :loveu: dawać już jej ogłoszenia? Quote
beka Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Dziś rano zawiozłam Rubi do lecznicy. p. Agnieszka ja wykąpie, zrobi przegląd. Sunia jest odrobaczona, wieć od razu zaszczepimy na wściekliznę. Morisowa, może jeszcze chwilke poczekać. Jest taka chudziutka :( Quote
morisowa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 i jak sunieczka po kąpieli? wypiękniała pewnie :lol: Quote
*Gajowa* Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Chcemy zobaczyć piękną czyściutką Rubi ... Quote
beka Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Sunieczka zniosła kąpiel bardzo dobrze, ucieszyła sie na mój widok :) jak przyjechałam ja odebrać. Wygląda lepiej i o wiele lepiej pachnie. Została rówież zaszczepiona na wściekliznę. Niestety zdjecia dopiero w sobotę bo wczoraj wzięłam aparat z dwoma kompletami nie działających baterii. Wczoraj przyuważyłam że ma straszną sr..... a wcześniej nie było tak żle :( Kurcze chyba będę musiała zacząć gotować...... Quote
beka Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Rubi od wczoraj ma kolegę. Najpierw go zwarczała, ale już jest dobrze :) Quote
*Gajowa* Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Zaglądam do pięknej Rubi. Jak tam kooopy ? czy poprawiły się ? Quote
morisowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 beka napisał(a):Rubi od wczoraj ma kolegę. Najpierw go zwarczała, ale już jest dobrze :) ten kolega to moja sprawka... mam nadzieję, że teraz Rubi jest już weselej w towarzystwie Quote
beka Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Tak weselej. Najbardziej wesołe to są jak jedzonko przyjeżdża. Obje rzucaja się tak że patrzeć przykro..:( Quote
Recommended Posts