maciaszek Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Nie płacz Zono, nie płacz... Uratowałaś ją, dzięki Tobie jest teraz szczęśliwa :)! Wielkie dzięki raz jeszcze! I wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Nie smuktaj... A domek zarejestruje się na dogo? Będą jakieś fotki? Quote
zona Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Raczej nie, bo pani ma internet tylko w pracy. Ale ja sobie z nią sms-uję, więc świeże wiadomości będą. No i w każdym momencie mogę podjechać do Kory na Ligotę.:) Teraz nie będę suni mieszać w głowie, bo pomyśli że znowu oddałam ją tylko na kilka dni i do mnie wróci... Strasznie pusto bez Kory, TŻ mi ciągle smęci, że JEGO psa oddałam.:roll: Quote
maciaszek Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 No to chyba pora, byś wyrzuciła Korowy banerek z podpisu :). Quote
Guest Jacol123 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 W nowym Roku Korze, oraz wszystkim wspaniałym LUDZIOM, dzięki którym psiaki odnajdują nowe, kochające domy, składam najlepsze życzenia. Jesteście wspaniali i podziwiam Was szczerze! Czasami pewnie i w Nowym Roku będziecie mieli takie chwile, kiedy wydawać się będzie, że to, co robicie to tylko kropla w morzu. Ale nie byłoby morza, gdyby nie te właśnie, pojedyncze krople :) Quote
zona Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Banerek wyrzucony. U Korka wszystko dobrze, męczę jej nową panią sms-ami, ale tęsknię i inaczej nie da rady. Kora podobno już się przyzwyczaiła do nowego miejsca, śpi z pańcią w łóżku i uczy się aportować patyki. I zna już drogę z parku do domu. Apetyt jak zwykle jej dopisuje.;] Quote
maciaszek Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 No to świetnie! Zono, jeszcze raz dziękujemy Ci za czas i siły jakie poświęciłaś Korze :loveu:. Quote
zona Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dla mnie to była przyjemność, Kora naprawdę jest świetnym psem. Chętnie wzięłabym jakiegoś innego psiaka na DT, ale zbliża mi się podwójna sesja i... jestem w ciąży, którą już znoszę gorzej niż średnio, więc ryzykować nie będę. A zwierzów w domu mam coraz mniej. :-( Quote
maciaszek Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 zona napisał(a): i... jestem w ciąży, którą już znoszę gorzej niż średnio, więc ryzykować nie będę.GRATULACJE :loveu: i lepszego samopoczucia! Quote
Recommended Posts