Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie płacz Zono, nie płacz...
Uratowałaś ją, dzięki Tobie jest teraz szczęśliwa :)! Wielkie dzięki raz jeszcze!
I wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Nie smuktaj...

A domek zarejestruje się na dogo? Będą jakieś fotki?

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Raczej nie, bo pani ma internet tylko w pracy. Ale ja sobie z nią sms-uję, więc świeże wiadomości będą. No i w każdym momencie mogę podjechać do Kory na Ligotę.:)
Teraz nie będę suni mieszać w głowie, bo pomyśli że znowu oddałam ją tylko na kilka dni i do mnie wróci...
Strasznie pusto bez Kory, TŻ mi ciągle smęci, że JEGO psa oddałam.:roll:

Guest Jacol123
Posted

W nowym Roku Korze, oraz wszystkim wspaniałym LUDZIOM, dzięki którym psiaki odnajdują nowe, kochające domy, składam najlepsze życzenia. Jesteście wspaniali i podziwiam Was szczerze! Czasami pewnie i w Nowym Roku będziecie mieli takie chwile, kiedy wydawać się będzie, że to, co robicie to tylko kropla w morzu. Ale nie byłoby morza, gdyby nie te właśnie, pojedyncze krople :)

Posted

Banerek wyrzucony.
U Korka wszystko dobrze, męczę jej nową panią sms-ami, ale tęsknię i inaczej nie da rady. Kora podobno już się przyzwyczaiła do nowego miejsca, śpi z pańcią w łóżku i uczy się aportować patyki. I zna już drogę z parku do domu. Apetyt jak zwykle jej dopisuje.;]

Posted

Dla mnie to była przyjemność, Kora naprawdę jest świetnym psem.
Chętnie wzięłabym jakiegoś innego psiaka na DT, ale zbliża mi się podwójna sesja i... jestem w ciąży, którą już znoszę gorzej niż średnio, więc ryzykować nie będę. A zwierzów w domu mam coraz mniej. :-(