Zielsko Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 26-27.01.2008 organizujemy warsztaty agility z Heidi Zahn (http://www.agility-nationalmannschaft.de/wm2006/steckbriefe/heidi.htm) z Niemiec z ktora trenowalismy w Belgii na Agility Weekendzie i byla swietna jesli chodzi o uczenie jak prowadzic psa na torze. Wylawiala najmniejsze nasze bledy i walczyla o kazdy centymetr. Seminarium przeznaczone jest dla osob zaawansowanych czyli skaczacych w A1. Seminarium bedzie na hali w Pruszkowie. Oplata: 350zl dla osob z innych klubow Terminy zgłoszen: od 11.12 do 23.12 Limit psów: 20 (nie mozna podmieniac psow. Najwyzej moze byc tak, ze jednego dnia sie skacze z jednym a drugiego z drugim) Formularz zgloszeniowy: http://kafort.pl/php/fort_imprezy.php?id=12 Quote
zakla Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Będzie możliwość samej obserwacji, tj. bez psa? Quote
Zielsko Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Nie, raczej nie. Staramy sie zapewnic komfort osobom, ktore zglaszaja sie na nasze seminaria i warsztaty z psami. Quote
blaira Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 A tlumacza nie potrzebujecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nam do A1 daleko ale seminarium pewnie zapowiada sie bardzo ciekawe ;) pozdr. Quote
Magda i Saga Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 :lol:, no raczej macie i to niezłego. A jak ja szukałam tłumacza to tak drzwiami i oknami nie walili. Ja w tym czasie będę śmigać na nartkach. Quote
Zielsko Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 A no widzisz, choc sama nie wiedzialam, ze mamy taka sile persfazji ;) Quote
Edyta & Regis Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Hmm, my byśmy się chętnie pisali na warszaty, o ile można uznać nasze detkowe A1 za A1... Quote
PATIszon Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Z racji przynaleznosci rasowej mozesz liczyc na laskawe oko pani Heidi..... Quote
Recommended Posts