Ariedale Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Feniks CudNatury- Piękny chłopczyk Yorkshire Terrier. Po rodzicach Ile de France Bakarat i Made In Bakarat. Wychowany w hodowli CudNatury. Psiaczek, mój Feniks to najpiękniejsze psiunko, jakie widziałam.:loveu::loveu::loveu::loveu:Oczywiście ja go po prostu tak kocham, to moje słoneczko. Słodziaczek urodził się 16.06.05 zodiakalny Bliźniak. Inteligentny i kochany. Tak teraz wygląda: Wspomnień czar... Jeszcze w hodowli, maluszek... Tutaj mój ognisty pies, już większy jakieś dwa dni przed kupnem, zdjęcia raz swoje, raz z braciszkiem Flipperkiem: Więc poznaliście już Feniksia, poznaliście jego rodzinę... Niedługo nowe zdjątka:D Quote
Vectra Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Witaj na Foto blogach na początek proponuje zapoznanie się z regulaminem forum , zwłaszcza z punktem dot zdjęć :) Quote
Ariedale Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Wspomień czar ciąg dalszy... Tutaj zdjęcie, pierwszy dzień w moim domu: I aktualnie moje słonko: Następne zdjątka niedługo:D:D:D Quote
dadiii Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 sliczniuchy!!!! i dziekujemy za odwiedzinki no i zapraszamy tez czasem do nas :D:D Quote
Ariedale Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Dziękuje, dziękuje... Feniks jest baardzo szczęśliwy. Quote
dadiii Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 hejo!!!! co u was slychac??? i kiedy fotki beda co ??? :D :D :D Quote
Ariedale Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 U nas w porządku już daje foty. Quote
Ariedale Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Oto kolejne zdjęcia: Te oto zdjęcie przedstawia skutek wychodzenia na dwór rok temu: Tak zwany "SepiaYork" Wszystkie robione rok temu;D Quote
Ariedale Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Ach...żeby tak spadł śnieg...Miałabym jakieś ośnieżone Fenisie.... Dobra kolejne zdjątka: Tutaj Feniks przed kanapą, trzeba ładnie pozować:D A tutaj pod kanapą (przyszli dziadkowie, a to oznacza, że robimy ciasto) Feniks czycha na okruszki:D Na dzisiaj tyle, lece na drugiego kompa tam jest chyba zima z Feniem, pa! Quote
Ariedale Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Przepraszam, totalnie zapomniałam o dogo. Jutro wstawię nowe foty. Quote
***Paulina*** Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ooo... Kolejna galeryjka do oglądania... Jaki on śliczny... A jaki fotogeniczny... Pozdrawiamy i zapraszamy do nas... Quote
Recommended Posts