Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ponieważ temat o zawodach w 2008 roku jest zamknięty, muszę zadać pytanie w oddzielnym temacie.

2 maja jest zwykłym dniem pracującym w Polsce (chyba, że ominęło mnie wprowadzenie jakiegoś święta narodowego). Czy jest to już ustalona data rozgrywania eliminacji Mistrzostw Świata w dzień roboczy?

Posted

U nas nie ma zawodów 2 maja (za to jest wystawa), bo są zawody w Łodzi 3-4 maja.

My zaprosimy Was na pierwsze dwudniowe zawody 24-25 maja (Puchar Polski) ale o tym potym:lol: Laluna dopisz nas prosze do kalendarza. Dziękuję.

Posted

Magda, dzięki za info, bo już układałam sobie łzawą i wzruszającą gadkę do szefa jak to musi mi dać 2 maja wolny, bo ta flaga narodowa itp...:cool1:

No to czekamy na info o łodzi i ppa w bydgoszczy:multi:

Posted

Magda i Saga napisał(a):
U nas nie ma zawodów 2 maja (za to jest wystawa), bo są zawody w Łodzi 3-4 maja.

My zaprosimy Was na pierwsze dwudniowe zawody 24-25 maja (Puchar Polski) ale o tym potym:lol: Laluna dopisz nas prosze do kalendarza. Dziękuję.

Magda mozesz podac mi na priv wiecej info? A własciwie kto sedziuje

Posted

Może i ja się odstresuje przed maturami:cool1:
Tylko czy to są oficjalne bo muszę sobie wreszcie w zwiazku składke zapłacic no i tą książeczkę :angryy:

Posted

Co prawda w Łodzi zawody, zapewnie, będzie robić Warszawa to zapraszam. Sam zamiast wystawiać Ungę zgłoszę na zawody.
A może jeszcze matkę Ungi w weteranach ............................ ( chociaż tylko hopki umie ).

Michał

Michał

Posted

Do bydgoszczy kurcze wszedzie daleko :/ no i ta głupia matura niepasuja mi terminy. a w styczniu wiecie czy sa jakies zawody albo w lutym. Chodzi mi o nieoficjalne.

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Sajko, a może zmień nazwe tego wątku na Pogaduchy, czy coś tam i będzie po sprawie, bo jeszcze mi sie ludzie na 2 maja zaczną zgłaszać i będę musiała te zawody zrobić:diabloti:

Tiaaaa, konkurencyjne, bo 2-go są przecież w Łodzi :evil_lol: