Jump to content
Dogomania

*MAKS*-piękny, mądry, młody. Mix SZNAUCERA. -MA DOM!!!:)

Recommended Posts

Posted

[LEFT]Nie.
Ja nawet nie wiem kto jest modem.
Nie mam się jak dowiedzieć bo mnie przy tym nie było. Jak pojadę do schroniska to zapytam pracownika który wtedy był,może się czegoś dowiem.
[/LEFT]

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]Maks ma kolejną szanse na dom! Tym razem w okolicach Krakowa. Pani miała identycznego psa jak Maks (który tez miał na imię Maks) i którego musiała uśpić (rak kości) dokładnie w dniu w którym Maks do nas trafił. Pani wierzy,że ten pies jest jej przeznaczony,że na nią czekał. Jeśli wszystko dobrze pójdzie Maks jutro pojedzie do nowego domu!
Jedyną przeszkodą jest mąż pani który uważa że 2 psy wystarczą (pani ma jeszcze westa i jamnika) ale po woli daje się przekonać.
Maks będzie mieszkał w domu z ogrodem. Nie będzie kojca,budy - Będzie w domu!! A Pani wydaje mi sie bardzo sympatyczną osobą. Obiecała sobie po śmierci tamtego Maksa,ze następnego psa weźmie ze schroniska a jak zobaczyła naszego Maksa to już była pewna,ze to TEN.
Trzymajcie kciuki!
[/LEFT]

Posted

[LEFT]Maks już w nowym domu! Kierownik osobiście go wydawał i rozmawiał z nową opiekunką która zrobiła świetne wrażenie,bardzo sympatyczna osoba (tak samo uważam po kilku rozmowach telefonicznych). Maksiu na pewno jest już bardzo szczęśliwy:):multi:
[/LEFT]

• 2 weeks later...