Jump to content
Dogomania

*MAKS*-piękny, mądry, młody. Mix SZNAUCERA. -MA DOM!!!:)

Recommended Posts

Posted

[quote name='dusje']malawaszko:loveu: podsuwam kolejnego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70652 a pieknego Maksia przepraszam w tym miejscu, jestem zdania ze wszystkim trzeba dac szanse a ciotka Malawaszka z glowa pelna problemow sznaucowatych niekoniecznie dostrzeze, zatem wybaczcie:oops:

Co do Maksia, czy ktos pieknie moze zrobic plakacik dla niego/ ja tepa glowa do tych spraw/ Plakacik musowo w j. holenderskim. Tekst podam, byleby pomogl Maksiowi:lol: Porozwieszam, gdzie sie da i szukamy domku. Nie jestem entuzjasycznie nastawiona na pozytywny odzew, ale wiem, ze trzeba rozglaszac. W razie czego, gdyby znalazl sie chetny u nas, oferuje bezplatny transport Maksiowi na jego szczescie:lol:

Dusje dawaj ten tekst :lol: jak polacy nie potrafią docenić Maxiulka to może holendrzy

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i nie jadę - rozchorowałam się :flaming: ale jak Wy będziecie to proszę wymiziać tego "szkraba" od ciotki waszki :loveu: strasznie jestem ciekawa jak on teraz wygląda bo to chyba jakieś starsze zdjęcia?

ja mam tylko nadzieję, że on nie trafi gdzieś na wieś na łańcuch :( - jakbym już na wsi mieszkała to kto wie kto wie... ale jeszcze nie mieszkam i nie wiem kiedy to nastąpi buuuuuuuuu

Posted

:) nie, nie spokojnie, nie oszalałaś
Robię tak, żeby nie pisać ciągle podnoszę, podnoszę, do góry itp.
A chcę, żeby choć raz na jakiś czas watek bvył widoczny, więc kasuję ostatni post i pisze na nowo.
Mam nadzieję, ze tak wolno :)

Posted

Ja osatnio dostałam pouczenie za zły podpis i teraz się boję :)

A da się
1) wchodzisz w Edytuj
2) naciskasz - Usuń
3) zaznaczasz - Kasuj wiadomość
4) i niebieski przycisk - Usuń tę wiadomość

Posted

:loveu::loveu::loveu: uwielbiam tego psa :loveu::loveu::loveu:

uwielbiam wszystkie, zwłaszcza sznupowate, ale czasem zdarzają się takie, które szczególnie uwielbiam i tak jest właśnie z Maxemi jeszcze z Teodorem z Wawki :loveu::loveu::loveu:

Posted

[LEFT]Tak,przez kilka dni pomieszkiwał koło szkoły (zanim trafił do schroniska) i bawił się z dziećmi,one go karmiły swoim śniadaniem a on je odprowadzał do domu. Poza tym to bardzo radosny,zwariowany pies,muszę nakręcić filmik jak skacze z radości po boksie jak ktoś do niego przyjedzie:evil_lol:
[/LEFT]