Micia Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 U Mici wszystko w porządku.Już po wyrwaniu ząbków jest-wszystko ok :) Dzisiaj byliśmy u fryzjera i Misia ma krótką fryzurkę :)Postaram się wieczorem porobić fotki i wkleić.Pozdrawiamy wszystkich! Quote
Sweet Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Śliczna jest ta twoja Micia:):) kiedy nowe fotki?? buźka;*:* Quote
Micia Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Witajcie Micia ma juz 1,5 roku Oto jej nowe zdjęcia po fryzjerze Quote
pysiulka86 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Wyrosła na sliczna pannice :loveu: Urocza jest :lol: Quote
Jofka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 jaka duża Micia:lol::lol: Jaki silverek się z niej zrobil Quote
***Paulina*** Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ślicznotka z niej:loveu::loveu::loveu: Quote
Skibka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Śliczna psinka.:loveu: Poprosimy więcej fotek! Ile ona waży?;) Quote
Micia Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Wszystkim życzymy Wesołych i Zdrowych Świąt :)) Micia waży 3,3 kg jest bardzo szczuplutka ale ma dlugie łapki :) Quote
dysia-u Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 :loveu: troche póżno bo już 9 strona galerii ale witamy się gorąco. Jakoś nie trafiłyśmy do was wcześniej ale teraz nas sie nie pozbędziecie. Tak myśle że Micia nie dość że ładna to jeszcze była tańsza :multi::multi: niektórzy to mają farta :loveu: Zapraszamy do nas w odwiedziny :multi: Quote
Febi11 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Obserwuję waszą galerię i widzę że dawno nie wstawiałaś Mici fotek niedość ze piękna to mało fotek prosimy o więcej ;d P.S czy mi sie wydaje czy ma złotą główkę ;p Mój Febi jest identyczny jak twoja Micia. ;) Pozdrawiamy :razz: Quote
Micia Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Dwa kolejne zdjęcia Mici która i tak wołamy Misia :)) Quote
Febi11 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 śliczniutka jest ;) więcej fotek prosimy ;) Pozdrawiam Ewelina z Febim :p Quote
dysia-u Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Halo !!!! co z wami?! wpadłam zobaczyć co słychać u Misi w nowym roku a tu ciiichoooo!!! Quote
Micia Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 hallo!U nas wszystko ok!!Misia szczęsliwa i rozbrykana jak zawsze :))Tylko wybrzydza z jedzonkiem i nei chce za bardzo juz Royala no ale coż!Wazy 3,5 kg ale jest bardzo szczuplutka ale ma dlugie nózki!Hihi, a co wasze yoreczki jedzą?Tylko Royalka?i ile waża?Pozdrawiamy Quote
Skibka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Micia napisał(a):hallo!U nas wszystko ok!!Misia szczęsliwa i rozbrykana jak zawsze :))Tylko wybrzydza z jedzonkiem i nei chce za bardzo juz Royala no ale coż!Wazy 3,5 kg ale jest bardzo szczuplutka ale ma dlugie nózki!Hihi, a co wasze yoreczki jedzą?Tylko Royalka?i ile waża?Pozdrawiamy Moja w ogóle nie ja suchej karmy ma i Eukanubę i RC dla szczeniaków i RC dla yorków i tego ani nie tknie. Viki nie je nic prócz mięsa zwykle jest to gotowany filecik z kurczaka, już kontaktowaliśmy się z wetem czy może tylko mięso jeść i powiedział, że coś jeść musi jak chce to to mamy jej dawać. Moja psinka waży 2.2kg i już raczej nie rośnie. Quote
dysia-u Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Micia napisał(a):hallo!U nas wszystko ok!!Misia szczęsliwa i rozbrykana jak zawsze :))Tylko wybrzydza z jedzonkiem i nei chce za bardzo juz Royala no ale coż!Wazy 3,5 kg ale jest bardzo szczuplutka ale ma dlugie nózki!Hihi, a co wasze yoreczki jedzą?Tylko Royalka?i ile waża?Pozdrawiamy Mejsi miała w sierpniu sterylke/ ciąze urojone/ i od tego czasu męczy ją apetyt gigant. Ponoć tak się dzieje przez jakiś czas po zabiegu. Musiałam jej zmienić karme z royala/uwielbiała go/ na obesite - to jest beztłuszczowa karma i widać efekty po sylwetce, ale za to włos bardziej matowy :shake: coś kosztem czegoś Teraz waży ok 3,5.. Quote
***Paulina*** Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Micia napisał(a):hallo!U nas wszystko ok!!Misia szczęsliwa i rozbrykana jak zawsze :))Tylko wybrzydza z jedzonkiem i nei chce za bardzo juz Royala no ale coż!Wazy 3,5 kg ale jest bardzo szczuplutka ale ma dlugie nózki!Hihi, a co wasze yoreczki jedzą?Tylko Royalka?i ile waża?Pozdrawiamy Moja dostaje royalka ale nie chce jeść:shake: Leży cały czas w miseczce jedynie tylko powąchany... Na obiad dodaje jej trochę mięska z ryżem czasami albo z czymś innym i wtedy zjada... A tak poza tym to lubi marchewkę ale tylko gotowaną, i różne inne rzeczy które nie są karmą... No chyba że dostanie mokrą karmę to zjada, no i smakołyki, kości (nie prawdziwe!) oczywiście też:) No i waży 2,3... Od ponad miesiąca nic nie przytyła... Quote
laurin Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Micia napisał(a):hallo!U nas wszystko ok!!Misia szczęsliwa i rozbrykana jak zawsze :))Tylko wybrzydza z jedzonkiem i nei chce za bardzo juz Royala no ale coż!Wazy 3,5 kg ale jest bardzo szczuplutka ale ma dlugie nózki!Hihi, a co wasze yoreczki jedzą?Tylko Royalka?i ile waża?Pozdrawiamy Witam :) można wiedzieć ile Micia ważyła jak miała 3 miesiące? Quote
Micia Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Wazyla okolo 1.3 kg jak miala 3 miesiące :)A teraz taka duza panienka z niej Quote
dysia-u Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 pewnie że musi być duża bo was strasznie dawno w galeryjce nie było :shake: co z wami sie działo? Na dzień dobry czekamy na zdjęcia:crazyeye: Quote
Recommended Posts